Tatlı KS kızları bir bakın :)
Siz bilirsiniz belki .Bir kız yakın erkek arkadaşına neden masaj yapar ? Hoşlantı belirtisi midir ?
Siz bilirsiniz belki .Bir kız yakın erkek arkadaşına neden masaj yapar ? Hoşlantı belirtisi midir ?
bildigin asılıyo iste senden haz almaya calısıyo etlerini ellerken kendinden geciyo demekki :D
Oha :D Tamamen vücut masajı değil ya kardeşim omuz boyun kısmıma masaj yapmıştı.
olsun yinede olur kardeş :D kız milleti bu aralar abazaya bagladı cünkü yazda gelince yanıyolarşu an:D
Hmm :D
onu tawlamak içindir belki... belkide şimdi ben sana sonra sen bana diye düşündüğü içindir=)
Ben masaj yapamam ona ya düşünmesin hiç kardeşim, yanlış anlar cinsel ilişki anlar falan adım abazaya çıkmasın :)
Neden bir anlam çıkarmaya çalışıyosun ki? Can sıkıntısıdır yapacak başka bişey bulamamıştır
sen istediysen hayır ama o istemeden yaptıysa neden olmasın :)
Hiç gelmezdi aklıma masaj yapacağı öyle diyeyim sana , hiç tepki vermedim doğal davrandım :D
hmm olabilir o zaman :)
Cevap
2Cevap
omuz kısmına yaptı demişşsin. nerene yapıcaktı pardon? :D masajın normali budur
Cadı :D Ben yanlış anlayanlar var diye belirttim masaj meraklısı olsam masöre giderdim :D
HAYIR :) sen onun yakin erkek arkadasi degilmisin neden altinda baska bisey ariyosn :)
Hoşlansın benden ya güveniyorum çünkü :)
bence senden hoslanmiyor :) benim en yakin erkek arkadasimda bana bazen masaj yapiyorsariliyor, simdi benden hoslaniyor mu :),
o kizda sana guveniyor ama arkadas olarak ;)
Dediğin gibi bana baya güveniyor , arada bir başını omzuma koyar (Güven göstergesi olarak algılıyorum bende)
ama SEN ona baska gozle bakiyorsun ;)
Aynen öyle moralim bozuluyor bazen beni arkadaş olarak görmesin ya...
bu gidisle seni arkadas olarak bile gormeyecek -____-
Ben kötü düşünmüyorum ama onun hakkında ,beni yanlış anlama
Kızlar artık çok yılışık olmuş erkek yerine onlar asılıyor
onu bilmem ama bu soruyu sorduğuna göre sen baya hoşlanıyosun :)
:))
her masaj yapan yazıyor diyeydik
nese ben bişey demiorm.
Yakın arkadaşın olduğu için ya da hoşlandığı için..
kanka ayagına goturuyor senı
:D
yanlış olmuş.pardon kardeş
Kızdan kıza fark atar .
Belki iyi masaj yapıyordur ;)
Omuz boyun kısmıma yapmıştı da :)
işte iyi yapıyodur göstermek istemiştir marifetini :) hemen kötü algılama..
Hiç tepki vermedim bir daha yapmaz heralde :D
O bana yaparsa olur
o yapmıyosa ben yapabilirim istersen : )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar