Geçen hafta eğlenceli bir yere gittik. Bağdat Caddesi üzerinde her içkiyi her eğlenceyi bulabileceğiniz çok süper mekanlar var. Mutlaka gidin. Neyse Onun fotoğrafını çektim. Sevgilim Sivaslı ve çok konuşkan biri, konuşmayı çok seviyor. Hayatında hiç sevgilisi olmamış ve bana bağlandı. Benle evlenmek istiyor. Ancak şöyle bir sorun var. Onunla bir yerde otururken ya da onu götürdüğüm eğlenceli mekanlarda bar sahibi dahil, herkes ilk sevgilime bakıyor, sonra bana.. Yan masa bakıyor. Karşıdaki bakıyor. Erkekler, kızlar hepsi tuhaf bakıyor, sanki 'bu ne ya' der gibi..
Erkek yüzlü kızlar neden bu kadar dikkat çekiyor? Bu beni çok rahatsız ediyor. Herkese bu bir kız diye tanıştıracak halim yok. Ama başka nasıl bir yol izleyebilirim?
Ne var bunda? Sen kızı sevmişsen ona Aşıksan Ne millete Bakıyorsun? Ayrıca o kızın resmini burda paylaşmaya hakkın yok. O seni böyle bir sayfada Sorgulasa hoşuna Gider mi? Ayrıca gidiyorsun kapalı olan Kıza Sulanıyorsun sevgilin olduğu halde ayıp ya yapmayın böyle şeyler gözünüzü seveyim
bide resmini gördüm, sen öyle biri olsaydın ya da sevdiğin çocuk kız yüzlü erkeklerden olsaydı ve herkes senin sevgiline neden böyle, ortama getirme gibi konuşsaydı ve senin haftalarca beklediğin bir ortamsa ve gidemiyorsan napardın.
Banane Ki milleten? Benim sevgilimin içi güzel olsa ben ona aşıksam Kimsenin haddine Değil sevgilim hakkında birşey demek Ağzını bile açmalarına izin vermem. Ayrıca Kız okadar kötüde Değil sen demekki beğenmişsinki çıkma Teklifi etmişsin ona
evet doğru ama sonradan çevre faktörü girince toplumdışı oluyorsun. Aile bu ne diyor. Çevre, arkadaşlar, eski sevgililer, oha bu ne ya? Serkan bu kızla mı çıkıyor. Facebook kaynıyor. Okuldakiler arkadaşlığı kesti. Sen kimle çıkıyon. kaç yaşında o? falan filan. Anne beğenmedi. Yengeler beğenmedi. Tanıştırayım seversiniz diyorum. sakın diyorlar.
Ozaman Ayrılıcaksın Kızı üzmeden Madem Olmuyor diyeceksin işte olmuyor diye Ama böyle resimlerini burda paylaşıp sorgulamak olmaz Yapılmaz Böyle şeyler
evet doğru, bir an bakalım millet ne diyecek acaba diye koydum, paylaştım. Ama şu var.. Genellikle kızlar beni bırakmıştır. ben hiç uğraşmadım. şimdi bir kızla ilişkiyi ortada bişi yokken nasıl bitirecem? ne diyecem? yapamam ki, beceremem ben?
Doğruları diyebilirsin ailem hiçbir şekilde kabul etmiyor bende Katlanamıyorum buna diye Özür dilersin ve ayrılalım dersin tabikide üzülücek belki ağlicak belki seni kaybetmemeye çalışıcak ama sen bırakmak zorundasın yoksa Onu daha fazla Üzersim
doğru söylemek evet doğru bişi ama peki şöyle yapsam ne olur? İşte herhangi küçük bir sebepten bir kavga çıkarıp, onu bunu bahane edip, saçma sebepleri büyüterek ilişkiye mesafe koyup, sonra da o ayrılık içinde ilişkiyi bitirsem, nasıl olur?
evet o durum var. çünkü bulduğum en iyi kişi sensin diyor. zor olacak ama sen furkan diye bir çocuğun sorularını cevaplamışsın. bende onun gibi 7-8 ay uzatmayı düşünüyordum. Şimdi vazgeçtim. ama yinede zor olacak ve problem çıkacak. işte ilk başta boş bulunup güzel diyip çıkıyoruz ahmak kafa, sonra hissetmiyorsun hiçbişi ve kendini zorluyorsun. Bu nasıl bir saçmalık diye soruyorum kendime.
meğer sadece beğenilmek değil, hem beğenilmek, hemde beğenmek önemliymiş. ben bunu şimdi anladım.
Tabikide Öyle Sadece Beğenmekte Yetmiyor Aşık Olmak Gerekiyor Sen demekki ona Hiç aşık Olmamışsın Göründüğü Gibi keşke hiç çıkmassaydın Diyecemde Artık İş işden Geçti fazla üzmeden ayrılmaya Çalış
Sen yakisikli biri isen bu cocuk bunda ne bulmus diye dusunuyor olabiler.. Ama insanlarin birbirinin tiplerine degil kalplerini sevdiklerini unutuyorlar..
evet öyle bir bakış var. bir gün gittiğimiz bir mekanda kız tuvalete kaltığında arkadaki kızlar bu kız kesin zengindir o yüzden diye dedikodu yapıyorlardı, hepsini duydum. İnanamıyorlar..
neyse sen çok güzelsin onu bil. ama benim sevgilim var. bu yüzden fazla böyle konuşmam doğru olmaz. o yüzden kusura bakma dedim. yani senle ilgisi yok hiç bir durumum.
En İyi Cevaplar