Bana umutlar verdi ilk defa asik oldum ikimizde evlilik cagindayiz dogal olarak ciddi dusunuyorum dedi askerden gelince baska kizla cikti beni birakti o zaman neden soz verdin o kadar dedim olamicaz biz aglama artik fotolarimi numarami sil artik hayatina bak dedi onun icin bu kadar basitmis beni cok kirdi aglatti hep tersledi bu surede baska kizlarla da konusmus bana yazdigi bu sozlerde siradanmis onun icin Allaha havale ediyorum seni umarim yasattigini yasarsin dedim simdi uzman cavuslugu onaylanmis goreve gidicem falan dio face yorumlarinda istiyorum ki onu bekleyen olmasin benim kadar seven bulamasin mutsuz olsun beni mutsuz ettigi gibi yakin zamanda kapandim cok dua ediyorum kendime gelmeye calisiyorum sadece yasattigini yasar mi herkes muhakkak?
Ah ah çok iyi anlıyorum seni gerçekten cinsiyetle alakalı değil insanlıkla alakalı. Bak bende çok sevmiştim birini çok aşıktım birbirimize sözler vermiştik asla bırakmıcaz evlenicez diye.3 yılın sonunda dayanamadı. Ve bana senden başkasıyla olmucam demesine rağmen gitti benden sonra birisiyle çıkmaya başladı tam 1 yıl acı çektim sürekli takip ettim onu. Hayattan soyutladım kendimi resmen. Hala bile düşününce canım yanıyor. Sen karşılığını alır mı diye sormuşssun mutlaka alır ama zamanını bilemezsin belkide sen görmezsin mesela şu an beni bırakan kız çok mutlu. Elden ne gelir
İki ayaklı şeytanlaşmış insan olmuş insanlar Bir kızı umut verip bekletmek olmuş dalgasına Sonra oyuncak gibi oynayıp atmış.. Allah belasını versin der gecerim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen kardesim boyle bisiy ilk defa basima geliyo ben ona temiz masum duygular beslemistim ama o hic sevmemis oysa hep yalan ve bos vaadler vermis
Şimdi anladın insanların pislik şeytanlaşmış olduklarını.. Sevgili mevkili işlerden uzak dur Gerçek pırlanta nefsine düşmemiş evleneceğin kişiyi bekle sabret evlen
benimde sevdiyim iki defa beni birakib gitmisdi cok alamisdim gercekden ben ona iliskiye baslamadan once demisidim ben sevmek istemiyorum eger bizde olmuyacaksa ne olur bastan ayrilalim o dedi hayir sen benimsin 2defa ayrildik 2sindede geri dondu ama ben ona deyer verdim simdide veriyorum ama soyuyorum artik cunki artik deyer veren ben olmak istemiyorum hic kimseye cok deyer vermeyin bedelini agir odersiniz ama deyer vermesseniz gorun bakin nasil deyerli oluyorsunuz
Seninle olamayacağını görmesi ve devamında kendi yoluna sensiz devam edecek olması onun hakkıdır; burada hemfikiriz sanırım. Ama devamında anladığım kadarıyla defalarca aldatmış, defalarca kandırmış ve yüzüstü bırakmış; burası hiç hoş değil ve erkekliğin mertliğine de yakışmaz.
Allah yar ve yardımcınız olsun; unutmayın ki bizim şer gördüklerimizde hayır, hayır görüklerimizde ise şer olabilir. Herşey O'nun takdiri...
Yaşar merak etmeyin. Ben daha gencim size nazaran ben de buna benzer olay yaşadım. Çok umut aldım hayal ettik kurduk. Ama öylece terk edildim. Merak etmeyin hiçbir şey öylece kalmaz. Siz hayatınıza devam edin.
Kalbin çok kırılmış çok üzücü bir durum. Kafan atmaya bak diğer türlü daha çok üzülürsün intikam peşinde koşma yine sen üzüleceksin gelecek hayatına bak
En İyi Cevaplar