+1 yılSöylediğin şeyle tehdit eden bir tip, onu öpüp karşılık versen kim bilir neler yapar, bunu bir düşün. Ayrıca söylesin yani, alt tarafı iç çamaşırını söylemişsin, kim inanır buna güzelim, ne diyecek, aaa ayşenin içinde beyaz don varmış :/ hadi canıMM sende, yemin et. Kıızm saçmalama allasen ya :S
15 Yorumla
Soran+1 yılsırf senı kaybetmemek için bunu söylüyorum bdaha olmycak sana gvendğm için.s.s ...al buda rengii. oldumu tamam mı rahatladın mı sımdı falan demstm onu yaycakms :S
- +1 yıl
Yayılasıca ya :S Boşver salla gitsin, salakmış o çocuk, boyun eğme tehtidine
Soran+1 yılayrılsam sorun ayrılmazsam sorun yapcak bsey yok :(
- +1 yıl
O zaman ayrıl .
Soran+1 yıltamam :(
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal zamanda yalan söyleyen; ''seviyorum'' derken de yalan söylemez mi?
122 Yorumla
Soran+1 yılÇook doğruu :S
- +1 yıl
Sevgilinin psikolojisinin yerinde olduğunu düşünmüyorum.
İnsan sevdiğini hiç tehdit eder mi?
Yakın bir zamanda sana şiddet uygularsa ya da zorla birşeyler yapmaya çalışırsa şaşırma.
Soran+1 yılZaten beklemediğim hareketler sürekli. cevapladığım soruyu yayar diye ayrılamıyorum ayrılsam zaten bırakmıyacak peşimi ben biliyorum .s
- +1 yıl
Dik dur.
Sen ona mecbur değilsin. Çok çok çok kötü şeyler de yaşamış olabilirdin. Alah'a sığın. Çok canını sıkacak birşey yaparsa savcılığa verirsin olur biter. Korkma, kanunlar senden yana.
Böyle bir konuyu açtığın zaman kendi özel hayatını da deşifre etmiş olacaktır. Çok adi değilse, onun dedikodu yapacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılTamam :( :S
- +1 yıl
Canını sıkma ya...
İnançlı bir insan olup olmadığını bilmiyorum fakat insanların rızasına göre yaşamaktan vazgeç. Varsa bir günahın, hesabın Rabbinedir.
Boşver onu bunu...
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederiim iyikii varsınız yaa :/ :(
- +1 yıl
Sen de iyi ki varsın canım... Umarım faydalı olabilmişizdir sana :)
- +1 yıl
İstediğin zaman beni ekleyebilirsin. Normal zamanlarda da sohbet edebiliriz.
Soran+1 yılÇook yardımcı oldunuz cesaretlendım bayaa :))
Soran+1 yılÇook faydalı oldunuz hemde baya cesaretlendiim doğrusu :)
- +1 yıl
Mümkünse telefon numaranı değiştir.
Adam oluğunu düşünseydim, veda yap derdim ama haketmiyor bence kendisi. Hiç canını sıkma. :)
Soran+1 yılTeşekkürleer :)))
- +1 yıl
Rica ederim :))
- +1 yıl
Güncellemen için cevap veriyorum:
Geriye bakmaktan vazgeç artık.
Soran+1 yılOnun kadar pislik görmedim. Adımı çıkardı numaramı dağıttı peşimi bırakmıyo :(
- +1 yıl
Adını çıkardığını nereden biliyorsun?
- +1 yıl
Yeni bir hat al kendine.
Ne yapacağını bir düşünelim. Bir tane kendini bilmez yüzünden canını sıkma. Sen iyi bir kızsın bunu unutma. - +1 yıl
Sakın ha sakın, korkularını ona gösterme! Bu ona cesaret verir.
- +1 yıl
Bu sitede , erkeklerin tehdit ve şantajına boyun eğmek zorunda olduğunu sanan başka kızların da yazıları var. Arama özelliğiyle bulup okuyabilirsin. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum , bu tarz hayvanlar hala bitmedi soyu tükenmedi bir türlü. Bir erkek tehditle elde etmeye kalkarsa başına geleceği de kabul etmiş olur. Önemli olan senin buna boyun eğmemen ve iletişim yollarının hepsini , birdenbire tıkaman... Numaranı değiştir face varsa dondur vs ve uzak tut kendinden ve aldırma şantaja. Korkma
- +1 yıl
Kardeşim dediğin insanı bilgilendir ve üstü kapalı olarak sana yaşattıklarını anlat, o da haberli olsun. Şerefsiz ki , aynı ortamdan iki kıza asılmaya kalkıyor . Her ne olursa olsun sen hiçbir tehdide şantaja boyun eğmeyeceksin çunki bir kere eğersen sonu gelmez , istediğini almak bir yana bir de seni para getirici olarak bile kullanmaya kalkabilir. Bunlar hep aynı tip piç ve bil ki arkanda dağ gibi savcılık var. Sen de onu kanunla tehdit et, tek 155 aramana bakar, alırlar o iti .
- +1 yıl
İnadına başkasıyla çıkmak da seni korumaz , aksine birbirine düşürme gibi bir durum ortaya çıkar ki bu kalıcı çözümü getirmez . Yeni çıktığın konuyu öğrenecektir ve ortaya meydan savaşı çıkabilir, buna gerek yok . Senin daha net ve kalıcı çözüme ihtiyacın varsa , bu da resmi makamlardır. Konuyu oyuna çevirmeyin , haksız çıkarsın ...
+1 yılSevgilinin seni gerçekten sevdiğinden şüpheliyim. Bir erkek sevdiği bir kıza saygı duyar. Tehdit etmek ne kelime. Seni arzulaması doğal ama bunu zorlayarak gerçekleştirmeye çalışması çok karaktersiz bir adam olduğunu gösteriyor. Bence ilişkini gözden geçir, gerekirse yollarınızı ayır.
27 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın teşekkür ederiim :(
- +1 yıl
Zor bir durum, ama akıllı bir kıza benziyorsun en doğrusunu sen bileceksin.
Soran+1 yılhayırlısı neyse o olsun ne diyim artııkk :( :'(
- +1 yıl
Ama şunu da belirtmek isterim ilişkiniz ne kadar zamandır sürüyor belirtmemişsin. Eğer uzun süreden beri birlikte iseniz senden bazı beklentilerinin olması da çok normal. Tabi belli ölçülerde. Eğer onun bu isteklerini sürekli geri çeviriyorsan agrasifliği bundan kaynaklanıyor olabilir. Yine de eline bir koz geçirdiğini düşünerek seni tehditle birşeyler yapmaya zorlaması mazur görülebilecek bir şey değil.
Soran+1 yıl3 Aydır çıkıyoruz ama erken değilmi böyle şeyler konusmaya yenı yenı basladı :(
- +1 yıl
Daha çok yeniymiş ilişkiniz, adamın niyeti belli bence, kendini fazla kaptırma ona derim.
Soran+1 yılPekalaa ::S
Gizli Üye(36-45)+1 yılcem yılmaz dememiş miydi gece erkeklerin yazdığı mesajları? :))
onlar bunlar işte, beyinle yazılmayan sms sınıfına girer. sana iyi bir haberim var, erkek arkadaşının sevgilisi yok senden başka, yoksa işini başkasıyla görür seni gece rahatsız etmezdi. :)02 Yorumla
Soran+1 yılNe dicemi bilemıyorum gülüym mü ağlıyım mı yıne bılmıyorum :D :/ :(
Cevap sahibi+1 yılsevinmen daha iyi. bu sapıklık dediklerin için erkekleri suçlama. normalde seks yapma zamanı gelmiş de geçiyor olan birisinin çaresizliğidir o mesajlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılbu mu seviyomuş tehdit ederek istemediğin şeyleri yaptırarak boşversene sevgiside onun olsun aşkıda. eğer tehdit ettiği mesele çok büyük bişey değilse yol ver gitsin resmen kullanmaya çalısıyo i*ne
312 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın ama ilk kez ailesıyle tanıstırmış sevglsnı felan kımse inanamıyo bır kızı sevdgne :( içinde ne var demşti sölemek zorunda kalmıstım onunla tehdit edıyo nolur yardm edn :(
- +1 yıl
boşver yol ver gitsin sen onun tehditlerine boyun eğersen o dahada cesaretlendirecek. asla boyun eğme sıkıyosa gitsinde tehditr ettiği şeyi ailendenbe birine desin o kadar aşşalık değildir bas tekmeyi bence yapamaz
- +1 yıl
aynen gerekenı soylemıs +
Soran+1 yılama piskopatt kımsenın yapamadığı şeyleri yaptı o onuda yapar adım gıbı emınım :'(
- +1 yıl
bak şimdi ailenden birine bunu dese baban ya da abin varsa birine denk gelirse temiz bir dayağı yer. annen baban sorarsada inkar et teklif etti kabul etmedim korkutmaya çalısıyo felan de böyle biri hayatı zindan eder sana
Soran+1 yılmesajlarda saklıyo her ayrıldığımda o mesajı gösteriyo verdiğim cevabı .s
- +1 yıl
bi insan anca bu kadar şerefsiz olabilir çevrende erkek arkadasın yokmu hiç ağzını burnunu dağıttırcan böylelerinin anca düzelirler. dediğim gibi böyle bişeyi yapması çok zor istediği kadar saklasın
Soran+1 yılçok teşekkür ederim dövdürücemde kıyamıyorum .s
- +1 yıl
o sana kıyıyo ama öyle bir imkanın varsa dağıtsınlar veledi yaptıgı adam insanlık değil
Soran+1 yılof of :( var öyle bir imkanım adam çokta sorun bende :(
- +1 yıl
sen bilirsin kıyamazsan kıyarlar böyleşu anbu haldeysen tek sebep o
Soran+1 yıltamam çok sağolun yapıcam dediklerinizi :(
neymiş cevap ya onunla yatmak istediğini falan mi söyledin fantazilerden mi bahsettin bu tarz bir şey herhalde
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya iç çamasırın rengnı ıstedı sadece onu söylemek zorunda kaldım şimdidie tehdit edıyo .s
Soran+1 yıltelefonda mesajlastık fotoğraf atmadım
Soran+1 yılAhhaahah :D yok birkere yaptım hatayı bıdaha yapamam :D
Soran+1 yılpiskopat ya kafasına koyduğunu yapıyoo :SD
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Sevgi bumuymuş. Zorbalıkla, tehditle..
O kendi isteklerini karşılamaya çalışıyor anlaşılan.
Boşver ayrıl sen ondan.
Eğer tehdidinden korkuyorsan ve bu ailene söyleyebilecek birşeyse kesinlikle git ailene söye. Sonra zaten hiçbirşeyle tehdit edemez.
O fırsatı, o yüzü verme ona ..05 Yorumla
Soran+1 yılaileme nasııl deriiim :'(
Soran+1 yıl3 aydır çıkıyoruz. mutluyduk ailesiyle tanıstım. sonra sapıklaşmaya basladı çok değşti bende anlamadm .s
Soran+1 yılTamam ayrılıcamm :(
+1 yılTüm mesele bu mu içinde ne var dedi rengini söyle dedi uuuuv. Çok tehlikedesin. Kesinlikle baskılarına boyun eğmelisin. Çünkü çok tehlikeli birşey söylemişsin. Mazallah.
Kızım, De get hadi. Hadi git seviş çocukla veya ayrıl bu kadar basit. hadii.10 Yorumladiyorsunki beni sevdigini sölüyor sonra tehdit ediyor diyorsun ikisi arasında tezat yokmu nasıl sevgimiş o öyle bazen gerçekleri göremiyorsunuz yol yakınken ayrıl bitir ilişkini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılondan hemen kurtull ileride başına daha büyük sorunlar açar terketme dıye tehdıt edıyordur bişey yapamaz ve senı sevmıyooo
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru.s.s
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDerhal ayrılın... O kadar net söylüyorum...
19 Yorumla
Soran+1 yılayrılırsam yayar ondan korkuyorum :(
- +1 yıl
Hiçbir şey de yayamaz blöf yapıyordur... İftira atmış olur siz suçlu değilsiniz...
Soran+1 yılo kafasına koyduğunu yapar piskopat :'(
- +1 yıl
Yapamaz... Ailenizi de bilgilendirin bu konuda...
Soran+1 yılAileme bişey diyemem kiii...s.s
- +1 yıl
O kadar mı fena? Bir konu hakkında bilginiz olması onu yapmış olduğunuz anlamına gelmez... Kimse sizi zevkleri için tehdit edemez... Bunu sineye çekmeyin derim...
Soran+1 yılBilemiyorum artıık :/
- +1 yıl
Bilin bence... Yoksa daha da büyür olaylar... Üstüne bire bin katarak iftira atarak anlatır kişi... Olay büyümeden halledin...
Soran+1 yılTamam :(
Sen bu adama ne sordun?
17 Yorumla
Soran+1 yılo sordu ben sormadııım kii :(
Soran+1 yılsabahladım resmen konuyu değiştirdim baktım susmuyo bitane cevaplayımda kurtuluyum dedim hayatımda karsılasmadım seyler :(
içinde ne var dedi hangi renk dedi :( söledm :((((((- +1 yıl
Belliki sexüel yokluk içinde ve bunu senden almak istiyor ayrıca seni tehdit ettiği şey sadece iç çamaşarı olayı bundan dolayı tedirgin olmana gerek yok, bırak çamaşırı berkaret bile olsa kimseye pabuç bırakma helede böyle şerefsizlere, böyle durumlarlar için kimseye mecbur değilsin ve hatta bu tacize girer sonrasıda tecavüz o karaktersizden ayrıl sevgili değil uçkur düşkünü belliki kendini kullandırma...
Soran+1 yılÇok tesekkür ederiim . :( malesef çok haklısınız :(
- +1 yıl
Rica ederim, hiç bir zaman hiç bir konuda kendini sevgiline mecbur hissetme istemediğin bir hayatı yaşama, sen dik durduğun sürece kimse sana ne baskı yapabilir nede herhangi birşeye zorlayabilir, sen ne istediğini bil yeter. Erkekler cesur kadınlardan her zaman çekinmiştir bunu unutma...
Soran+1 yılTamam :S
tehdit ederekten mi sapıklaşıyo
113 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle .s
Soran+1 yıltehtit ediyo yayarım verdiğn cevabı dıye .s
Soran+1 yıloff offf :/
Soran+1 yılseni kaybetmemek için cevaplıyorum bıdahada olmuyck böle bısey . sana guvendğim için sölyorum. seni sevdğim için yamadığm seyleri yapıyorum dedim ve rengni söyledm :(
Soran+1 yılO kadar haklısınız kii ne dicem bılemıyorum artık kafam çok karışık srekli ağlıyorum :(
Soran+1 yıltamam :S
Soran+1 yıl:)
+1 yılayrıl .. ayrılmazsan içeceğine ilac atar ondan sonra buraya tekrar yazarsın kızlığım gitti ben napıcam dıye
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama tehtit ne olcak ? :(
sevgilin seninle seks yapmak istiyor evet ya da hayır karar vermelisin
00 Yorumlao seni sevmiyor tek amacı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... anladınmı
07 Yorumla
Soran+1 yılmaleseff :(
Soran+1 yılvuracam az kaldı tehdit etmese .s
Soran+1 yılPiskopata :(
Soran+1 yılDoğruu..s
+1 yılayrıl sapıktan polise sikayet et hapıste yatsın
17 Yorumla
Soran+1 yıldayanamıyorum sonra acıyoorum :S
- +1 yıl
acıma acıncak hale gelirsin :D demedi deme sakın verme
Soran+1 yıltamam teşekkurler :)
- +1 yıl
ne ara ayrıldın kız .d
Soran+1 yılDün hemen gaza geldmm :D
- +1 yıl
maşallah :D
Soran+1 yıl:D :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçken sen sen değilsin de ve bas tekmeyi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :'(
Kurtul ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılkolay değil çok sevyorum ama deniyecem :'(
+1 yılbas tekmeyi hemen
19 Yorumla
Soran+1 yılçok sevyorum kolay değl :(
- +1 yıl
pufff klasik cevap yaşın kesn 18 sen bu kafayla gidersen daha cok burda ağlarsın
Soran+1 yıltehtit ediyo ayrılırsak yayar o verdgm cevabı .s
- +1 yıl
ne dedin ki hem ne olcak yaysın yaptığı pislkle kalır elnde delil var mı ?
Soran+1 yılmesaj varr saklıyoms :( her ayrıldımda o mesajı toplu atacam dıyo barısmak zorunda kalıyorm :/
- +1 yıl
sen bu kdar pasif olursan yakında seni eve de çağırır dişli ol biraz bırak yollasın 2 gn sonra kımse hatrlamaz bile ama sen boyun eğersen hayatın kayar
Soran+1 yılAnnem çağrıyo diye çağırdı eve zaten annesi bana küsmüstü onunla konusmak için gittim sandım. direk kaçtım zaten o gun ayrıldık tehtit etmeye basladı mesajını yayacam dıye :(
- +1 yıl
yuh kızm ya senn annen baban yok mu canım benm bu yaptıgı tam bir şerefsizlk bak kendini sakın yanlız hissedp korkma
Soran+1 yıltamam :S
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. yapacağın şey çok basit
ayrıl kurtul03 Yorumla
Soran+1 yılpeşimi bırakmaz sürekli tehtit ediyo :(
Soran+1 yılAynen öyle...
+1 yılYol ver srefsize
13 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum kolay değl :(
- +1 yıl
Yarayi sikarsin iltihabi akitmak icin acitir ama sonra rahat edersin
Soran+1 yılaynen öyle .s yayar diye korkuyorum adım çıkaar :(
+1 yılbu yazın getirdiği bir durum,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstediğini Ver Kurtul...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat