İnsanlar neden eşlerine sadık olamıyor?Doyumsuzluk mu bu? Yoksa alışkanlık mı? Birbirlerine #aşık çift birbirini aldatabilir mi? Bir yerde okumuştum yazı aynen şöyleydi; Erkeğin ruhu savaşcıdır. Mücadele etmeyi sever. Özellikle bir kadını yatağa atmaya giden yolda verdiği çaba ona haz verir. Bu nedenle sizin cepte olduğunuzu hissettiği anda bir anda başkalaşım geçirir. O başta karşınızda gördüğünüz romantik Don Juan DeMarco görünümlü adam gider, yerine bir odun kalır.
Yeşilçam’ın unutulmaz sahnesinde sekreteri ile eşini aldatan Şener Şen’in muhteşem performansını birlikte izleyelim. Yaz kızım 200 kilo çimento, 20 kamyon çakıl 🙂
Güncellemeler
+1 yıl
1.
İnsan neden aldatır? Özellikle de mutlu çiftler birbirini neden aldatır?
Ben hep şahsiyetsiz insan aldatır, aldatacaksanız boşanın dediğimde, bekara boşaması kolay diyorlar, boşaması zor madem aldatmasınlar kardeşim evdeki temiz eşiniz dururken elin ne olduğu belli olmayan kişisi nasıl daha cazip gelebilir ki, ben geri kafalıyım anlamıyorum bu işleri, hem yüreğine değmeyen biri tenine nasıl değer ki, midesiz olmak lazım aldatmak için.
"Karakter, yetişme tarzı, inancı , vicdan " bu unsurlar eksikse rahat aldatır. Erkeģi yapısı şudur tadını aldımı bırakır. Dersin sonra 'romeo ne zaman gargamele dünüştü" Aslında tek suç erkek de aramamak lazım Kadın; erkeğin aldatmasına zemin hazırlıyorsa İkisinin basitliği karaktersizliği vicdansızlığı.
Şimdi insanlar neden aldatır Öncelikle kız olsun erkek olsun eşini aldatan insanların Allah belasını versin... .. şimdi kimse bana cinsellik vs yüzünden demesin.. Tamamiyle beş kuruşluk insanlar eşini aldatır iki ayaklı şeytanlaşmış insanlar eşini aldatır
Insan sadece kendisini aldatir. Sadece sunu anlamiyorum yabanci bir bedenle nasil kendin8 birlestirir.. bu inacli olsun veya olmasin. Insan ilk once kendi bedenine saygi duymali.
Dunyada daha guzel seyler vardir haz almak icin. Yaniliyorsam uyarin beni..
Ruhunu tamamlıyacak kişiyi bulamamış, ruh hastaları aldatır ancak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
belkide sorun sadece cinselliktedir... yoksa çok sevdiği eşini aldatmak istemiyordur... hem eşinin cinsel açıdan kendisine yetmemesi hem de cinsel açlıktan sebep aldatıyordur şu savaşçı ruh olayı da doğru aslında onun da etkisi var olabilir
mutlu evlilikte aldatma olmaz bence ama istisnalar vardır lebet. doyumsuz kişilerde bu olabilir. farklı tenlerde farklılık arayanlar oalbilir. bu erkek için de kadın için de geçerlidir.
Seven insan aldatmaz aldatıyosa ya sıkılmıştır ya da sevmiyodur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Demekki iki taraftan biri numara yapıyor 😂 mutluluk numarası bide şöle biley var partnerini seviyo ama cinsel olarak daha farklı şeyler bekliyo ama olmuyo
En İyi Cevaplar