sessiz ol hazanım hüzzamdır bu gelen
ne anlama geliyor bu cümle eski sevgilim snap atmışta
ne anlama geliyor bu cümle eski sevgilim snap atmışta
kendine sesleniyor sessiz kalması gerektiğini söylüyor kendisine doğru gelen bir hüzün olacağını soyluyor
daha açık yazar mısın ya anlayamıyom çok değişik ya kendine nasıl sesleniyo
bak şimdi hazan sonbahar dir ve kendisini sonbahara benzetiyor ve sessiz kalması gerektiğini söylüyor çünkü gelen huzzam diyor huzzam ise müzikte ki makamdir yanlış hatırlamıyorsam Segah huzzamiydi
hımm anlyorum :D
hahaha 😂😂
ne değişik bir çocuk bu ya saçma sapan şeyler atıyo :D
hahah nereden buldun ki bunu kim atmis
eski sevgilim snap atmış
Hmm anladım edebiyatı seviyor galiba eski sevgilin
ilgi çekmeyi seviyor desek daha doğru olur
yani ne yazdığını kendi de bilmiyor öyle mi :)
evet böyle gizemli şeyler yazıp acı çekiyomuş gibi görünmeye bayılır herkes onu merak etsin ister acaba niye böyle yazmış diye ilgi çekmek için yapıyo işte
hey allahim peki çok aramismiydin onun gibi bir sevgiliyi
yok ya birden çıktı karşıma salak
salak ama kalbini çalmayı basarmis
geri aldım ben o kalbi ondan
Hmm kalbini geri alabilmene sevindim ama sanki aklını alamamissin ondan tam olarak sence?
olabilir ama uzun sürdü ya ondandır aklımı aldım gerçi ama merak ettim sadece niye böyle yazmış diye
Hmm anladım ama bırak sen değil o seni takip etsin böyle
takip etmiyom ya bir nevi oyun oynuyorum diyelim
haha iyi hadi bakalım
şarkı sözü
www.rapsozler.com/.../
ama anlamı ne işte
hazan : güz, sonbahar
Hüzzam, Klasik Türk müziğinde segah perdesinde karar eden bir makamdır. 16. yüzyılın dahi bestekarlarından Gazi Giray Han Hüzzam makamının ilk tarifini vermiştir. Hüzzam makamında elimizde bulunan ilk eser yine Gazi Giray Han'a ait bir peşrevdir. Neva'da Hicaz gösterek seyrine başlar. Gerdaniye'de asma kalışlar yapılır. Gerdaniye üzerine Buselik dizisi eklenerek genişletilirse Neva'da Hümayun gösterilmiş olur. Sonra Segah'ta Hüzzam dörtlüsü gösterilip karara Nim Hisar gösterilerek gidilir. == Ayrıca bakınız == * Segah * Sultanihüzzam == Dış bağlantılar == * Hüzzam makamında notalar
vay be çok karışık bişe :D
öyle :D
Canfezanın şarkı sözü
Cevap
1Cevap
Yüce google ye yaz sana anlami cikar
saçma sapan şeyler yazıyo orda
anlamadigin kelimelerin anlamlarini ogren
sonrada otur birlestir anlami xikar
ooo çok uzun iş üşendim
sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?