Geleceğim hakkında çok kararsızım-umutsuzum,ne yapmalıyım sizce?

Küçüklüğümden beri durumumuz pek iyi değil,bunun için çok çalıştım çok uğraştım hep biyerlere geleyim diye bu zamana kadar.Edebiyat alanında çok iyiyim daha ilkokuldan itibaren hikaye-makale yarışmalarına falan katılıp birsürü ödül kazandım şuanda da lisedeyim.Ama annemin babamın yaşları ilerledikçe benim düşüncelerime karşıt oldular resmen,kesinlikle evlenmek istemiyorum ben biraz hayatımı yaşamak iyi bir kariyer yapmak istiyorum ama çoğu konuda baya geri çağ kafasıyla düşünüyorlar.Son zamanlarda iyice umutsuz oldum,hukuk istiyordum liseden sonra birilerinin hakkını savunmak ve siyaset çok ilgi alanıma giriyor birsürü kitap okuyorum bununla ilgili ama hukuk okursam sanki hayatım biter gibi geliyor çünkü Ernesto Che Guevara'nınki gibi aynen içimde 2 ben olduğunu hissediyorum Gezgin ben ve sosyalist ben..Hukuk okursam özgürlüğüm elimden gidecek hayatım bitecek gibi hissediyorum.Tek istediğim şey ne zaman öleceğim belli olmayan şu hayatta biyerleri gezebilmek mesela,param olmasa bile gerekirse berbat yerlerde kalmak günlerce ama herşeyi tecrübe etmek.Ama ailem çok baskı uyguluyorlar bu konuda,artık resmen yaşamamın bir anlamı yok gibi geliyor..Ne yapmalı sizce
Geleceğim hakkında çok kararsızım-umutsuzum,ne yapmalıyım sizce?