Eski nişanlımın whatsapptan beni takip etmesini istemiyorum

arkadaşlar, bikaç ay önce 4. senemden gün aldığım 3 aylık nişanlımla ayrıldım. haklı sebebplerle tartışmama rağmen, kendisinin haklı olduğunu düşünerek uzattığı tartışmamız sonucunda ayrılmıştık. ama ben bu zman zarfında ona haksız olduğunu ve hala sevdiğimi, bir ilşkide bu tarz durumların olacağını defalarca bildirmeme ve geri dönmeme rağmen kapıları yuzume kapadı, üstelik bensizlkten uykuları kaçarken. geçenlerde bir naiflik yapayım çiçek göndereyim dedim almadı. resmen aniden soğuttu bu haraket beni. şimdi yuzunu bile görmek istemiyor adını duyduğumda tiksiniyorum. kendime şaşıyorum bu ani değişiklik yuzunden. konuya geleyim. whatsapptan engelledi beni ama durumumu değiştiğimi fotoğraflarımı değiştiğimi görüyor. şimdi sorum su ben de onu engelledim ve numarasını sildim. numarasını silmem dolayısı ile engeli kalkmış mıdır ? lakin artık hayatımdan da haberdar olmasını istemeyecek kadar nefret ediyorum. rehberden silmem dolayısı ile engeli kalkmış mıdır ? bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum
Eski nişanlımın whatsapptan beni takip etmesini istemiyorum