Ayrıldığım kız arkadaşımı Whatsapp da engellemeli miyim?

Arkadaşlar konuyu kısaca özetlemek istedim anlamanız için, Yaklaşık 6 yıldır görüşüyorduk, bir çok defa ayrılıp barıştık,çoğunluğun da başka erkeklerle tanışıp konuşup tanışmasıydı fakat her seferin de ben sadece seni seviyorum, birdaha asla yapmiyacağım diyordu. En son yine yakaladım ve ayrıldık. Yaklaşık 2 ay boyunca hiç aramadım, mesaj atmadım. Geçen hafta kendisi whatsapptan birşey sormak bahanesiyle yazdı, biraz konuştuk, ertesi gün buluştuk,'senden birşey isteyeceğim' dedi,'Ne' dedim,'sana sarılmak istiyorum' dedi. Yine inandım her zamanki gibi. Barıştık tekrar,'bu sene kesin evleneceğiz, inanıyorum' dedi. Dün bana telefon mesaj sayfasının resmini gönderdi,''Ömrümm<3'' diye kaydetmiş telefonuna.. Herşey iyi giderken dün soğuk davranıyordu,'olmuyor, yapamayız, ayrılmalıyız' filan diye, Ben de canı sıkkın, ailesiyle tartıştı diye düşünüyordum, O mesaj resminde de Ömrüm diye kaydetmiş, inandık yani. Sonra sosyal hesabına bir çocuğu eklemiş, konuşmaya başlamış. Mesaj gönderdim kıza;'1 saat sonra seni seviyorum diye mesaj göndersen bile artık yoksun benim için' dedim. Whatsapp, facebook, instagram, her yerden silip engelledim, resimlerimizi, konuşmalarımızı sildim. Acaba whatsapptan engellersem onu hala umursamış gibi mi hissettiririm.
Ayrıldığım kız arkadaşımı Whatsapp da engellemeli miyim?