Evliyim ama esimin eski esi kaynanamla hep birlikde. Ayrilmak istiyorum ?

Herhaba, cok caresizim. Günlerdir agliyorum. Bu Hayat böyle yasam bana cok zor geliyor.
Demek, Evliyim Kaynanama cok yakin oturuyorum. Esim önceden evlenmis Ayrilmis ve 2 Cocugu var.
Ben daha önce hic Evlenmedim.
Demek, Kaynanam bana hic yakinlik göstermiyor. Her Gün Esimin Eski esi ile birlikte. Her Gün disarida görüyorum birlikdeler Cocuklar ve eski esi. Komsular, Arkadaslar, Akrabalarim yaninda rezil oluyorum. Acikcasi Evlendigimde bunlarin böyle olacaklarini bilmiyordum. Kocamla bu konu hakkinda konusuyoruz artik okadar kavga ediyoruz ki taniyamiyoruz bir birinizi. Annesinin umurunda bile degil. Beni görmek bile istemiyor.
Hayatimi böyle devam etdire bilirmiyim diye düsünüyorum. Bosanmak cok zor olacak nasil yaparim bilemiyorum. Icten sorarsaniz bosanmak istiyormusun gercekten? HAYIR!!! Kocami cok seviyorum. Kocam üzüldüyümü görüp Annesiyle cok konustu sonuc sadece kavga!!!
Tükendim her Gün agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Kendi Ailem ayrilmami istemiyor ayipliyor. Onlarada kizginim bir tarafdan arkamda durmuyorlar evlendin oturacaksin diyorlar. Ne yapacagimi inanin bilmiyorum cok caresizim!
Evliyim ama esimin eski esi kaynanamla hep birlikde. Ayrilmak istiyorum ?