Düğünden sonra altınları eşim kuyumcu olan babasının dükkanına götürdü. sizce normal mi?

1 ay önce evlendim. düğün gecesi tabi aklı yerinde olmuyor insanın. benim takılarım o gece eşimin ailesinde kaldı. ertesi gün gittik onlarda altınları saydık, paketledik. bir kaç gün sonra doğal olarak annemde altınları görmek istedi. kim ne taktı diye. farklı bilezikler de vardı çünkü benim akrabalarımın taktığı. birde babamın taktığı kolyede var. neyse altınların içinden bir kaç tane bileziği alıp anneme götürdük. biz balayına gittik geldik. annem altınları bankada kasaya koy kızım dedi. eşime sordum bana sormadan benim haberim olmadan altınları hasa çevirmiş babasının dükkandaki kasasına koymuş. tabiki çok sinirlendim çünkü bana sormadan hareket edemezdi. baya kavgalar ettik daha evliliğimizin ilk ayı.. annem aradı konuştu, güzellikle konuştum hadi bana sormadan böyle birşey yaptın ama babamın kolyesini getir diğerlerini istemiyorum dedim. Bu arada annem çıldırmış durumda her eve gittğimde annemi her gördüğümde altınlar nerde diyor. en son hırsızlar dedi eşimin ailesine. bende sinirlendim güne gidicem dedim dükkandan kolyeyi aldım. eşim "getir akşam tekrar, biz hırsızmıyız, kasada nolcak altınlarına meraklı değiliz biz, ne para düşkünüsünüz, bu ne demek "diye kavga çıkardı. bende anneme verdiğim için getirmedim tekrar eşime. şu anda kavgalıyız. O kadar mutsuzum ki, bu karakterde bir insan da değilim. bu konuda kavga ettiğimiz için ayrıca üzgünüm. görüşlerinizi merak ediyorum. Eşimin bu hareketi normal mi?
Düğünden sonra altınları eşim kuyumcu olan babasının dükkanına götürdü. sizce normal mi?