Annesi dul bir kadın, bu yaşa kadar eşim ve kardeşi bakmış gittiği düğünlerde de çoğunlukla takılan altınları eşim ve kardeşi karşılamış. Annesi düğünde eşime takılan altınların bir kısmını aldı, benim gelirim yok diyerek. Aslında geliri yok ama eşim bakıyor.
Annesi kendine verilen altınları ve paraları da bize vermedi sizce normal mi bencillik değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu anlamaya çalışmak önemli. Eşinin annesi yıllarca çocuklarını büyütmüş ve onların düğünleri için de maddi destek olmuş gibi görünüyor. Şimdi ise kendine takılanları kendinde tutması ya da ihtiyaçları için bir kısmını istemesi o bakış açısıyla mantıklı olabilir. Ama tabii ki bu durum senin açından ilk etapta şaşırtıcı ve hatta adaletsiz gelebilir.
Bencillik mi yoksa ihtiyaç mı olduğuna karar vermek için önce eşinle konuşup onun hislerini anlamalısın. Bu tür meselelerde en önemli olan şey, aile içi iletişimin ve anlayışın korunmasıdır. Belki eşinle birlikte bu konuda annesiyle duygularınızı paylaşabilirsiniz. Aile bağlarını zedelemeden çözüm bulmak her zaman daha iyidir. Neticede, altınlar gelip geçici, önemli olan sevgi ve huzur 😊.