Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsokak kavgası çok başka bı klasmandır.
burda teknık felan yoktur tamm güç gereklı ama daha çok cesaret önemli.
yapıcağın şey kavga ederken süreklı vurmak ve özellıkle suratına göz ve burun bölgesıne aldığın darbelerı umursama canının yanmasına ya da bıyerlerınden kan akmasına umursama sen süreklı vur gözüne burnunun üstüne göz altına ama aralıksız vur 50-60 yumruğu suratına ındrı ama öyle kız gibi değil tüm gücünle korkmadan.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAbi bende çok güçlü deilim sen gibi sayılırım ama hiç dayak yemedim şimdi taktığını söyleyim kavga kaçınılmazdı ilk yumrugunsen aticaksin adamin dünyası kararirsa vurmaya devam et baktin adamda tık yok işte ozaman kaçmaya basla
01 Yorumla
+1 yılfazla kimseye bulaşma sinirli bir yapın varmış gibi dur evde bazı olaylara karşı tepkini ölç düzgün söler üret sözlerinle döv mesela ezilme sözünü söyle git kimse bir bok yapamaz yaparsa tekme atmakla başlayabilirsin karış boşluğuna yumruk falan
01 Yorumla
En mükemmel tekniği söylüyorum shshshs yüz yüzesiniz karşımda hayırdır falan konuşuyor bu konuşurken aniden gömeceksin kafayı burnuna herif yerde zaten veya direk çeneye vur yumruğu daire çizsin etrafında 😌😂😂😂
015 Yorumla- +1 yıl
ya birkere ben güçsüz olduğumu kabul ediyorum yani dövmesine ne gerek onu hiç anlamıyorum birde okadar dövmesine gerek yokki.. bu arada sohbetin çok hoş saol biraz morelim yerine geldi... bak birtanesini daha anlatıcam sana birkere ünivde tmmı kızın biri bana pandik attı evet doğru duydun voleybol takımındaydık tayt zorunluydu aklınca dalge geçicek benimle.. gittim nabıyosun sen diye sen sevgilisi yanlış anlamazmı birde ben kıza parmak attım olrak anladı nasıl bir dayak yedim birde işin kötüsü daha oldu tahmin etttin dimi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Durup dururken kimse kimseyi dövmez. Ya sen bulaşıp dayak yiyorsun ya da çok değişik bir tipin var herkes tokatlamak istiyor 😂
01 Yorumla
+1 yıltekwandoya git ama lisans alma sonra sıkıntı olur birini dövunce direk kasten adam yaralama diye geçiyor kayıtlara
026 Yorumla- +1 yıl
tabiki Hayır vücuda gerek yok onlar zaten savunmayi gosteriyor arada en cok zarar verilebilecek noktalari gosteriyorlar falan
- +1 yıl
benim 2 arkadasimin tekwandodan lisansi var onlardan bir kac takdik ogrendim haliyle bence faydali ve bisi zayif siska bisey su an bir boksörü dövmekten kasten adam yaralama davasi var
- +1 yıl
tabiki ogrenirsin
- +1 yıl
bence onu yapman hata olur o vururken bir sure kollarinla kendini savun zaten acik vericektir bacaklarina falan vur birde cenesini altindan yukari dugru vurursan bayilma ihtimali varmis
- +1 yıl
kendini yeterince savunursan bisey olmaz
- +1 yıl
sen bir savunma sporuna git bu şart :)
- +1 yıl
ben tamamen tekwandoya gitmedim arkadaslarimda öğrendim biraz onun disinda kendimi koruma yontemlerim var
- +1 yıl
biber gazi ve muşta ama muştanin tasima cezasi var
- +1 yıl
deli misin muştanin 6 ay tasima cezasi var bu yuzden söylemiyorum
- +1 yıl
benim icin sorun yok polis muştayi da biber gazinida görüyor ama almiyorlar islem de yapmiyorlar :D :D ama erkekde gorurse sıkınti bence
- +1 yıl
kadinlar kendilerini korumakta biraz daha güçsüz cunku sebep bu her gun bir kadini olduren bir erkek var biliyorsun umarim
- +1 yıl
ama 1 sn olurmu hiç öyle şey hergünde bir erkeği öldüren bir erkekte var? biz o tip erkeklerden korunmakta hakkımız yokmu? ben mesela bir kız gücündeyim benim suçum nedir? hee sana ne olursa olsun benim tuzum kuru diyeeksin büyük ihtimal tahmin ettim neyse benim çok moralim bozuldu her alanda kandınalra bir ayrımcalık sağlanıyor resmen hayattan soğum ya yetti
- +1 yıl
arkadasim erkeklerin kendilerini kadinlara karsi koruya bildiklerini biliyorsun ya da bir kadindan cok koruyabilecegini biliyorsun simdi kadinlarin kendini korumasi icin yapilan sey yanlis yani dimi bu arada ben bencil degilim alip tasi o zaman memura soylersin neden bu ayrimcilik diye ben mi ayrimcilik yapiyorum sadece insanlik edip uyardim ama yaramiyormus neyse iyi geceler size daha fazla konusmam istemiyorum
- +1 yıl
sen bizzat suç işledğini burdan ilan ediyorsun 6 ay hapis cezası varmış? varsa yüreğin varsa cesaretin git ben yaptım de milletin hakkını yeme bazı erkekler hapise girmiş muşta için 6 ay hemde senin ne ayrımcılığın var? cezanı çek git bu ülkenin kuralları bunlar istiyorsan yaşaycaksın o poliste suçlu görevini yapmamış sence suçlusun 2 nizde cezanızı çekmeniz lazımdır ama nerde sende o yürek sen ancak kızlara ayrımcılık der der kanunsuz işler yaparsın poliste sana ayrımcılık yapar hakkına razı olcak bir insan.. saol ben dayağımı yerim bari hak yemem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan sert yapmazsan sonra hep yerin dibine girersin. Kavga etmeyi öğrenmene gerek yok özgüven lazım.
05 Yorumla- +1 yıl
Vücut geliştirmeye git kickboks'a git
- +1 yıl
S. tret ya evde otur.
+1 yılkarın boşluğuna vur ve kickboks öğren
kilo alabilirsin yediğinin 2 katını ye ve karbonhidratı aksatma00 YorumlaBen bile day attirmadim hep dayak atan oldum kendini savunmasini bilceksin. Kickboks spora yazil protein tozlari ic sonra sen birtane cak
Onlara..07 Yorumla
+1 yılBıçak taşımaya basla. ya da küçük jiletler. Ve korkma. Seni dövmeye geldiklerinde yere otur kendini koruyor gibi yapıp bacaklarini jiletle.
05 Yorumla- +1 yıl
Eger korkarsan o jileti cebinden bile cikaramazsin. Gözün kara olmak zorunda. Elindeki gücü hisset. Ve kendini savunma. Sen atak yap. Yoksa dedigin gibi o seyi gotüne sokarlar senin.
- +1 yıl
Seni doven kisiler kim
+1 yılkimseyle polemige girmemeye calis... bu saatten sonra bisey ogrenemezsin
08 Yorumla- +1 yıl
erkek olmakta zor anam... birisi yazmis silah tasi ne diyeyim baska care yok
- +1 yıl
ay ciddi misin ya... kimseye laf soz etme bakma onune bak hep alttan al
- +1 yıl
ya mesela en sonuncusunu anlatayım bir arkdaşım geldi çok samimi olmadığım ama diyorki bana sen benim hakkımda neler konuşuyorsun? dedim hiç bişey konuşmuyorum söyle bana ne duyduysan özür dileyim bişey demedim lütfen bırak dedim.. sen laftan anlamaycaksın anlaşıldı deyip başladı buna ne yaparsın sen olsan şimdi?
- +1 yıl
s... belasini 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu arkadaki polis mi ya de o dönünce göm kafayı sonra topukla😄
03 Yorumla- +1 yıl
Tepik at. D
+1 yıl29 yaşına gelmişsin hala dayak mı yiyon la. git spora o zaman
03 Yorumla- +1 yıl
yasak olmayanları dene
+1 yılEn iyisi bi erkek arkadaşın varsa çağır dalın ikiniz bişey yapamaz bu çözüm olmuyosa kick boks gir daha kalıplı olursun
00 Yorumla
+1 yılSık yumrugu bütün hızınla gümlet
05 Yorumla- +1 yıl
Bıldırcın yumurtası az güç kuvvet gelsin
- +1 yıl
Ye yazıcakdım😖
- +1 yıl
Neyse çok şey etme buda geçer
+1 yılbilmiyorsan ögrenemezsin
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimbilir ne pok yiyorsun da zopa atıyorlar
01 Yorumla
+1 yılfitnese git boks yap tekvando yap
01 YorumlaKavga etmemeyi dene
01 Yorumla
+1 yılYanında silah taşı
05 Yorumla- +1 yıl
Plastik mermili silah taşırsın fiyatı da ucuz zaten ben ohal öncesi taşıyordum, ha biber gazı da olabilir
- +1 yıl
Bulunabiliyor hala
Taekvandoya git
09 Yorumla
+1 yılDövüş sporları.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım