Evet Arkadaşlar Çok Zayıfım Ve 1 Ayda 8 Kilo Almak İstiyorum Yardımcı Olun Lütfen Eyer Bildiğiniz Varsa Kısa Sürede Şişmanlatan İlacın İsmini Yazın ;)
Teşekkürler ;) =)
Teşekkürler ;) =)
1 aya 8 kilo alman zaten saglıksız olur ideali 5 kilo diye düşünüyorum o tür ilaçlara inanma paranı boşuna harcama o ilaca verecen parayla body salonuna yazıl kaslı bir şekilde kilo alırsın ama dersen ben sporla uğraşamam 5 ögün yeme formülü işe yaramadığınıda görmedim
sabah kavaltısı yumurta peynir kaşar (protein agırlıklı)
öglen makarna pilav patates kızartması vb (karbon agırlıklı)
ara ögün meyve muz elma
akşam tavuk et makarna yemek türü
yatmadan önce ballı süt iç kesinlikle
bu arada kola türü şeyleri içebilirsin zayıflayanlara yasak :)
sonra dersen işlemi hızlandıralım karbonhidrat tozu da ek olarak alabilirsin. markada gainer
Boşver sen ilacı vs. sabah bal tereyağı öğlen ne bulursan ye. akşamda herşeyi yiyebilirsın ama kilo yapacak şeyler tüketmeye bak. meyvelerden üzüm fındık ye. Aktarlarda özel karışımlar var ama onları yersen de düz duvara tırmanabilirsin dikkatli ol :))
=D =D
olaylar arasındaki bağlantıyı kurma sorununu< mu var? acıkırsan yersin.
Direk bu ilaç aklıma geldi kullanan arkadaşlarım da var kilo da aldılar. Kız yediğim halde kilo alamıyorum diye bir tabir kullanmamış.
Elif kardeş ben sorayım ozaman iştah durumun nasıl? Bolca yiyor musun? Yoksa normal mi?
Kısaca İştah YOK =))) Yemiyorum Ynii :p
İştahım yok diyor işte. Zaten yediği halde kilo alamama gibi bir durum çok nadir.
Yhaa İşte İştahımın Olması İçinnn Yani Yemek Yemiyorum Ama Yemem Lazım Bunun İçinde İlaç Lazımm ;)
O zaman soruda yazsana kızım alla alla. Burada gereksiz yere bizi birbirimize düşürüyorsun. Deli mi ne yaaaa?
bence suç onun değil bizim özür dilerim size öyle çıkıştığım için
Bunu yapmamak için uğraşıyorum
OK =)
herkes kendi hatasına bakmalı :)
hayırlı günler :)
Saol =)
keske olsada sanaşu an8 kilo yollasam bende vermek istiyorumda :))
Süper OLUR =D =D
Sipraktin çok iyi denemelisin.
Peki Kaç Günde Ne Kadar Kilo ;) ?
Bilmiyorum ablam kullandı. Babam doktor ona bunu verdi
Etkisi Var mı Peki ;)
Hım.s
Evet tabiiki
etkisi var soran
Sipraktin kilo aldırmaz iştah açar. Yemesini sağlar. Kız iştahım yok demedi ki?
Senin insan gibi konuşamama sorunun mu var?
Kız iştahım yok demedi kilo alamadığını söyledi. Amaç buysa ben ona öyle bir ilaç öneririm ki saatte 1 yemek yer. Sipraktini bende kullandım. Babana sor bakalım madem doktorsa.
İştahım YOK Diyorum O Zamann ;)
Neyse Saol Cevaplayan ;) Kulancm =D
önemli değil :)
=)
Teşekkür ederim :)
Rica ederim. Soru sormayı bilmemekte var işin içinde ama yaaa. ""İştahım yok fazla yiyemiyorum kilo alamıyorum ne yapmam lazım"" diye bir soru olsa sence bizim tartışma ortamı doğar mıydı?
Evet de hata hatayı doğuruyor ama! Soruda şişmanlatan ilaç demiş. Yani ben bunu spor merkezlerindeki ilaçlardan sdandım ve çoğu kişide ensure vs gibi örnekler vermiş. Sence şişmanlatan ilaç sipraktin midir? :))) iştah açıcı ilaç deseydi bile yeterliydi. :DD Neyse uzatmayalım.
=))
Sedef soruya cevap yazda bizde sana yazalım. Cevabın yok soruyorsun millete nereye cevap yazacaklar :)))
sarı renk bizdeki sedef
Cevap
6Cevap
Ensure besin takviyesi olarak düzenli kullanılırsa işe yarıyor da günlük 5-10 liraya denk geliyor ve bu süre baya uzun olunca 365x5= 1825 senelik tutar normal ihtiyaçlarımın üstüne ekleyince sigara vs bir çok ıvır zıvır pahalı mk :(
=D OK
YOK =)
nerden çıkardınız işe yaramadığını
Sipraktin antihistaminiktir. İştah açar ama uyku halide yapar. Ben iştahım kapalı olduğu dönem kullanmıştım. Aman aman açmıyor iştahı.
Akşam Yatmadan Önce İçersek Alırız O Zmn ;)
Spraktin İşe Yarıyor mu ? =)
18 =)
resimdeki senmisin ayrıca şu anki boy ve kilonu yazarmısın
Resimdeki Ben Değilim Boy 1.64 Kiloda 40 =(
bak tavsiyeme uyacaksan anlatayım
Tamam Dinliyorum =) ?
şeker ve yağ ağırlıklı beslen ama abartmadan ok sadece bunları fazlalaştır
Aynen ;) Bu Yemekle İlgili Değil İlaçla Olması Lazım Sanırım ;)
Bnce Öyle Değil Sedef13 =) İlaç Kulanan Kuzenim Oldu Kilo Aldı Ama İsmini Sormadım İlacın =) Yani Etkisi Oluyo =)
2 gün geriden geliyorum ana bulursan banada söyle :)
günlük yarım kilo patetes kızartması ye bak ayda kaç kilo alıyorsun :)
=)
ben de 1 ayda 10 almak istiyorum ama ilaçla olmuyor ya spor yapcan ya da öküz gibi yiyiceksin ve hiç sıçmayacaksın .
sen bırak ilacı hergün çikolata kumpir waffle ye
Yiyorum Ama Olmuyo ;)
bence kullanma
Ama Kilo Alamıyorum =( ?
=) Ondan Beterim Desem =) 40 Kilo :p
TAMAM =D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar