Reçetesiz ilaç önerilerinizi bekliyorum
Kilo almam laziim :(
Reçetesiz ilaç önerilerinizi bekliyorum
Kilo almam laziim :(
Kilo aldırıcı ilaçlar sağlıklı değildir. Bu yüzden önerebileceğim bir kilo aldırıcı ilaç size yok maalesef. Beslenme öğününüzde artış yapabilirsiniz. Kilo almak için örnek veriyorum 6 kaşık bir pilav yerine 7-8 kaşığa çıkartabilirsiniz ya da bir dilim ekmek yerine 2-3 dilim ekmek şeklinde çıkartabilirsiniz. Tabii bunu yaparken hep yemek yemek değil de sağlıklı yağlardan da yararlanmak çok büyük bir faydası vardır. Çünkü bir anda yemek yerseniz bu sefer çok orantısız bir şekilde kilo alınım olabilir. Orantısız bir şekilde kilo alınımda engellemek açısından yapmanız gereken şeylerden bir tanesi düzenli ve sağlıklı beslenmek bu kontrollü şekilde beslenirseniz oranda değil daha güzel şekilli bir şekilde kilo almış olacaksınız. Bir de size tavsiyem bence uzman bir diyetisyen eşliğinde kilo almanız daha iyi olur daha da sağlıklı olur hem ideal kilonuzu da daha iyi bilmiş olursunuz yağ oranınızı, kas oranınızı da öğrenmiş olursunuz. Bu sayede sağlıklı kilo alırsınız benden size bir tavsiye.
Teşekkür ederiim dikkate alicam
Cevap
3Cevap
paso yicen onun caresini ilaclarda arama bosuna. kendini zorla, az da olsa ye. ogun sayini arttir. salata da mideyi büyütür, yemekle beraber ye.
Muz cicibebe bal süt shake yap iç
Ne ilacı abla, gainer alacaksın.
Boy kilo kac