Nasıl kendime bağlarım onu, en azından ilgili olması için.
Elbet ufak yollar vardır .:)
Elbet ufak yollar vardır .:)
kafa yapısı uyuşmalı onun sevdiği şeylerle ilgilen şaşırt onu örneğin basket mi seviyor beraber izleyin falan iilaki ortak yönleriniz vardır bunlar onn sana bağlanmasını sağlayabilir
valla ilgili olması için cırpınma olacak olsaydı daha başından olurdu şimdiden böyleyse zaman kaybediyosun demektir...
Malesef O Yollarda Bakım Çalışması Var.
Cevap
16Cevap
cinselik bağlayabilir birazcık ama sıkıldığında zararlı sen olursun
zorla güzellik olmaz ki şimdi onun içinde ufacıkta olsa sana karşı bir sevgi varsa o ufacık sevgi giderek büyür zaten senin bişey yapmana gerek yok
Şu tip sorulara cevap yazacakken kitleniyorum yeminle
eşpirili ol yakın ol hoş seyler güzel iltifatlar et güldürcek espiriler yap birazda ufak ondan kaçıslar yap
eger seni sevmiyosa ne yaparsan yap bağlanmaz hatta dahada uzaklaşır sıkılır senden en dogrusu ayrılman..
Senin bağlamana gerek yok o gelir seni bulur bence :)
kendiliginden baglanırsa baglanır baglanmazsa kapı sagda
ona bir yemek hazırla hoşuna gidecektir erkeklerin kalbi midelerinden geçer her erkek yemek yapmayı bilen bir kadınla evlenmek ister :)
Seni sevmediğini düşünüyosan çabalama hala...
Kopyala yapıştır yapayım ;
ben çok seviyorum 2 yıldır beklemişim sonunda zafer benim olmuş bir anda kaybetmek istemiyorum 2 sene benim olsun diye beklemişsem bir 2 senede sevsin diye beklerim. yeter ki sevsinnn :(
sevmiyorsa ayrılsanaa?
ben çok seviyorum 2 yıldır beklemişim sonunda zafer benim olmuş bir anda kaybetmek istemiyorum 2 sene benim olsun diye beklemişsem bir 2 senede sevsin diye beklerim. yeter ki sevsinnn :(
Soğuk dur sana bence daha çok yaklaşıcaktır.
İlgilenmiyorsa salıver gitsin
Sende onu sevme orta yolu bulun.
Şimdi "göster ama elletme" diycem kızacaksın.
o aşık etmez ki elleyene kadar yanımda olur sonra cuuuuus uçar gider. ben hoşlansın istiyorum başka bir şey için yanımda dursun istemiyorum.
tayt jartiyer külotlu çorap mini etek giy.
Ellet ama gösterme.
Göster ama elletme.
sevmiyorsa bırak .
Gemi halatı kullan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar