Gizli Üye(36-45)+1 yılBak canım bende sevgilimden hamile kaldım ve hamileyken biz daha ayrılmamıştık ona doğumgününde sürpriz yapıcaktım benimle ilgilenmediği için ondan habersiz bebeği aldırdım hamile olduğumdan bile haberi yoktu aldırdıktan sonra söledim doğursaydın keşke dedi ve hakkını helal etmiyor bana çocuğu doğurmayı düşünmedim bile çünkü benimle evlenmiceini biliyordum ve 2 aylık hamileyken kürtaj yaptırdım benden sana tavsiye vaktin varken bir an önce kürtaj yaptır derim bu çocuk hayatın boyunca sana yük olacak ilerde evlenip yuva kuracağın zaman bu hep önüne çıkıcak hayatına kendine yazık etme bunu yaşamış biri olarak kürtaj olmanı tavsiye ediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılO benimle evlense de evlenmese de bu bebeği doğuracağım.
En İyi Cevaplar
Canım bak saf olma bu çocuk babasız mı büyüyecek? Git konuş o da sorumluluğunu bilsin yok kıyamam yok ona yapamam falan nedir ya? Kendine gel. Önce kendini sonra karnındaki bebeği düşün bırak o da sorumluluğunu bilsin söyle ona çabuk
12 Yorumla
Soran+1 yılTabii konuşacağım ama gidip gelişigüzel konuşmamalıyım. Bundan sonraki hayatım bu konuşmaya bağlı olacak. Kafamda iyice bir düşünüp tartıp ne diyeceğimi, nasıl diyeceğimi öyle konuşacağım.
+1 yılÖnce insan gibi konuşmayı dene, olmadı ailesine söylemek le tehdit et
23 Yorumla
Soran+1 yılOnu tehdit edemem.
- +1 yıl
Durumun ciddiyetini kavra önce tehdit edebilirsin
Soran+1 yılYanlış oldu. Ona kötü bir şey yapmam. Onunla konuşacağım ama alacağım yanittan, tepkisinden korkuyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. doğurma. çok sıkıntı. daha da gençsin. çocuğa yazık.
125 Yorumla
Soran+1 yılKendimi tanıyorum, aldıramam. Kıyamam.
- +1 yıl
Analdan sence bakirelik bozulur mu yanı pozisyon çok önemli diyorlar domalarak mesela bı de kan gelmiş ben birşey dıyemedım. Bakirelik bozulunca sende kan ne kadar hangi renk geldi acaba rica etsem o kız da kafayı yıycek durumda şu an delırıyor o da sen anlarsın halinden en cok
- +1 yıl
@melikecnr analdan olmaz kan zorladıgından gelmiştir. bakirelik kanı degıldır o. delikleri karıştırmadıysa sorun yok.
- +1 yıl
@GeçersizKarakterr hadi karıstıırdıysa kız anlamadım ki diyor darp raporu alaçam diye tutturdu ne kadar kan gelir bilmiyoruz ben de bakıreyım çok bilgim yok birşey se dıyemıyorum
- +1 yıl
@melikecnr cok gelmıyo işte kişiye göre ama genelde kesilen bir elden gelen kan kadar küçük bir zar sonuçta.
- +1 yıl
@GeçersizKarakterr kırmızı mı pembe mı yanı muayene mı götüreyim bende bılmıyorum
- +1 yıl
@melikecnr pembemsi bir renk canım çoğunlukla. evet bence götür. eger tecavüzse raporda alsın. kimin yaptıgı belliyse suç duyurusu yapın geikmeyin zaman geçtikçe daha zor bir süreç olur sizin için
- +1 yıl
@GeçersizKarakterr oluyoruz biz öğrenciyi ikametgah memleketinde oraya gidecek celp düşündük onu kız kafayı yiyecek pembe gelmiş kan bundan da ama ilk ne olmuş çok zorlanmış arkadan mı geldi bılemıyoruz çok ağladım çok zorlandı dıyor nerden geldi bilemiyoruz ki keşke ben bakınca zarına anlayabılsem yok olmuyo
- +1 yıl
@melikecnr makatında yırtılma var mı peki ya da o tarz bişey ya pembemsiyse zar olma olayı yüksek ama ancak doktor anlar senin bakmanla anlaşılan bişey degil zar :/
Soran+1 yılGençler konuşmaya özelden devam etseniz?
- +1 yıl
@GeçersizKarakterr hadı ya evet pembemsi gibi iç çamaşırı elinde net de o da bakıyor kafayı yiyecek ama tuvaletını yaparken çok zorlanıyor dıo çok acıyo
- +1 yıl
valla bilmem. kızın ne suçu var? doğulu mu öldürürler mi kızı? değilse ne yaparsa yapsın. işte hep bu bekaret belası yüzünden. kadın mal bu toplumda. ben ne diyim. sabıkası olmaz ki kızın neden hayat boyu önüne çıksın. siz bence acil bir avukatla görüşün adam gibi bilgi alın. gizli kalmasının vardır bir yolu. aileyi karıştırmayın hiç. namus diye kızları öldürürler bu heriflere bir şey yapmazlar.
- +1 yıl
Kız diyarbakır lı ve ikametgah dıyarbakırda su an biz okumaya geldik polisin yanına gittik sadece dedik ki birinden şikayetçi olsak tecavüzü demedık ikametgah memlekette olsa memlekete gider mı bu şikayet diye evet gider ikametgah nereye ise oraya gider dedı biz baktık zaten babası abılerı çok baskıcı elimden birşey gelmiyor
- +1 yıl
Korkuyor orda beşik kertıgı mı ne varmış konuşuyordu o oglanla atamaz da soz lu gibiydiler ailesi vermiş çoktan kızlık o yüzden mesele işte öldürürler anlayamıyorum hala nerde araştırıyoruz yarın özel klinik falan gıdecez bulacaz baktıracaz yoksa bizde o şeref sizin hakettiği yerin Mapushane olduğunu biliyoruz ama elimizden birşey gelmıo
Soran+1 yılSoyledim. Ilk önce aldiralim dedi sonra ise düşünmek istediğini bunun kolay bir karar olmadığını söyledi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hmm Ona bunu sakin ve sıcakkanlı bir şekilde açıklamalısın eğer bebeği kabul etmezsede bebeği doğurma derim çünkü eğer ona iyi bir gelecek veremiyorsan bir babası olmayacaksa doğurma hayatı boyunca bununla yaşar yakasını hiç bırakmaz ben biliyorum çünkü benide annem terketmişti ailemden nefret ediyorum şuanda eğer fırsatım olursa burdan gideceğim dediğim gibi hayatı boyunca senden nefret etmesini istemiyosan doğurma yinede karar senin
00 Yorumlastres yapma çünkü içinde yaşayan cana zarar verir. sakin bir dille anlat. erkekler sorumluluktan hep kaçmaya çalıştığı için ilk söylediğinde kabullenmesini bekleme biraz süre tanı o da illaki kabullenir
15 Yorumla
Soran+1 yılDün söyledim. Ilk önce aldiralim dedi. Konuştuk biraz, bunun zor bir karar olduğunu düşünmek istediğini söyledi. Sonra da gitmiş sevgisiyle bir güzel vakit geçirmiş.
- +1 yıl
sakın burda aldır diyenlere aldırma o bebek daha zigot iken sana bağlandı seni annesi olarak görüyor ve sen bu kürtaj işini aklından geçirdiğin an bebeğinin kalbini kırarsın. o seni annesi olarak çoktan kabullenmiş babası olması şart mı? sen anneliğini iyi yaptığın sürece babaya ihtiyacı olmaz. bebeğine sevgini belli et şimdiden aranızda kuvvetli bir bağ olursa işin kolaylaşmış olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için. Içim aydınlandı resmen!
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoguracaksın ama karşıdaki adam bunu kabul etmezse çok sıkıntı bo çocuğun sızı baglayacagını düşünme erkek sadece çocuk için kaldığında huzur olmaz ve başka kadınlar da devreye girer kürtaj cınayettır belki ama mutsuz bı yuva olacak ve senin ailem ne dıyecek
114 Yorumla
Soran+1 yılKatiyen öyle bir düşüncem yok. Bizim topluma ters ama adamın karşısına evlenelim gibi bir teklifle de gitmeyeceğim. Bebeğimize babalık yaparsa ne mutlu. Yapmazsa da ben tek başıma bir yol çizeceğim, çizmek zorundayım.
Cevap sahibi+1 yılAnnen baban ne diyecek diyorum işte sevgilisini sevıosa aklı onda kalacaktır hep
Soran+1 yılÇok büyük bir tepki gösterecekler bunu biliyorum. Ama elden ne gelir?
Cevap sahibi+1 yılAldırsan nasıl olur niye düşünmüyorsun aldırmayı bakırelıgını de mı o aldı önceden mı bakırelıgın alınmıştı
Soran+1 yılKıyamam. Sevdiğim adamdan bir parça. Şimdiden hayallere daldım bile. Acaba saçları onunkiler gibi mi olacak, umarım babasına benzeyen bir bebek olur.. Çoğu şeyi ilk onunla yaşadım.
Cevap sahibi+1 yılHemen acilen o adama haber ver belki o kız arkadaşı hayatında ona da bunh yapacak ne kadar çabuk söylersen o kadar iyi olacak baba olacak kolay birşey değil
Cevap sahibi+1 yılok özel olacak ama birşey sorabilir mıyım?
Soran+1 yılBana mı?
Soran+1 yılTabii
Cevap sahibi+1 yılEwet ama çok önemli benim için yaşamış birisin beni anlarsın sende bayansın cvp verirsen çok sevınırım
Soran+1 yılPekala sor.
Cevap sahibi+1 yılAnaldan sence bakirelik bozulur mu yanı pozisyon çok önemli diyorlar domalarak mesela bı de kan gelmiş ben birşey dıyemedım. Bakirelik bozulunca sende kan ne kadar hangi renk geldi acaba rica etsem o kız da kafayı yıycek durumda şu an delırıyor o da sen anlarsın halinden en cok
Soran+1 yılAnal yoldan bekaret bozulmaz. Erkek çok zorlamıştır ilişkiye girerken ondan dolayı kan gelmiştir. Bende de anal yoldan çok kan gelmişti, yerler batacak kadar.
Cevap sahibi+1 yılDomalma ile bozulma ihtimali var dıolar ama ben de dedkö Kankı olabilir bı gidelim diye dwlırecek bağıra bağıra ağlıyordu şimdi köşesine çekildi nerden girdi diyorum bilmiyorum ilk le oldu nerde hangi delik bilmiyorum bile diyor farkedemedm çok zorladı diyor ben de kesin şöyledir dıyemıyorum
+1 yılyanına çağırıp söyliceksin vakit geçmeden istemezsede aldırıcaksın. Gizli hamile kalıp bebeğine babalık yapmasını istemen çok bencilce.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilinçli bir şekilde hamile kalmadım. İstemezse de bebeğimin ve benim hayatımda bulunmaz sadece. Yoksa aldırmak gibi bir düşüncem katiyen yok. Olamaz da.
- +1 yıl
ozaman yapıcak bişey yok. Sende istememişsin sana süpriz oldu onada olur. biran önce söyle ama yoksa kötü olabilir bebek doğanakadar alışması gerek size. Onu kısıtlama ama sen olsanda olmasanda olucak bebek de soyadını ver yeter dersın o zaten kabullenır sonucta onun bebegı :)
+1 yılSakın saklamak gibi bir hataya düşme illa ki söyleyeceksin o da paşa paşa sahip çıkacak.. Fazla kasma kendini oyalamadan söyle bence
12 Yorumla
Soran+1 yılHer şey o kadar zor ki. Aynı işyeri ortamını paylaşmak zorunda kalıyoruz -sevgilisiyle de tabii-
Bugün defalarca aynı ortamı paylaştık. Çok gücüme gitti.- +1 yıl
Gücüne gitmesin asıl o kızın gücüne gitsin gidecekte öğrenince burada mağdur ve haklı taraf sensin zaten o kızda mide varsa öğrenince adamı terk eder...
Bence her şekilde paylaşman gerekiyor. Sadece senin değil çocuk onunda neticesinde. Tavırlarına göre yolunu belirlersin.
00 Yorumla
+1 yılAllah affetsin hem bu dünyanı hemde ahiretini yakyorsn lütfen bikincsz hareket etmeyn artk ya ne hale geldik 😞
00 Yorumla
+1 yılBirden bire söyle şok olsun puşt abim 2 haftaya hapisten çıkıcak de hemen nikahı kıysın
@ZerdüştKürtKızı13 Yorumla- +1 yıl
AA cidden mi abin mapusta
- +1 yıl
@ZerdüştKürtKızı kesin hapistedir mk benim böyle kardeşim olsa bende hapse girerim
- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceksin yaparken stres sıkıntı yok şimdi mi strese girdin git söyle.
00 Yorumla
+1 yılaferin sana allahtan çocugun yeniden mi eskiden mi olduğunu biliyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım?
yazık çocuğa, o da büyüyünce serseri olacak. çok yazık..
02 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamissin tam anlamıyla.
+1 yılNe diyim size karnındaki çocuğa acıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılKorunma mevzusundan bahsedeceksen zaten korunuyorduk. Korunmadığımız zamanlar ya 2 ya bilemediğin 3'tür.
- +1 yıl
Korunma vs degil sizlerin iğrenç olmanızı diyorum nasıl bir kızsın sen ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılannesine babasına söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBu bana pek mantıklı gelmiyor. Onu sinirlendirebilir.
- +1 yıl
sinirlendirsin. ona söylediğinde sana para verip aldır o bebeği diyeceğinden eminim
Karşına al konuş önce bir . Beraber karara varın.
05 Yorumla
Soran+1 yılBugün kaç kere yanından geçtim. Cesaret edipte söylemedim ki. Onu görünce heyecandan elim ayağıma dolaşıyor.
Soran+1 yılBiraz daha saygı çerçevesinde konuşsak? Böyle bir durum kolay değil inanın ki ve daha dün öğrendim. Elbette konuşacağım fakat gidip gelişigüzel konuşmak yerine söyleyeceklerimi önceden düşünmeliyim.
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılDün bütün gece düşündüm. Ne olursa olsun bebeği dünyaya getireceğim, gerekirse 3 ışte çalışır ona bakarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki aldır dicek sen ne sanıyosun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen dünden beri düşünüyorum. Bir kere bile aldırmak aklımdan geçmedi. Kiyamam ki.
Cevap sahibi+1 yılsana neden gittin o adamla birlikte oldun diye kimse hesap soramaz tabiki ama keske dikkat edeydiniz bee ayrılmışsın eger o kıza baya tutulduysa sana aldır diyecek ki aldır kesin der çünkü göt korkusu sarar onu olayı aldırıp kapatır sende anlayabiliyorum bir can taşıyosun sevdiğin adamın bir parçası var karnında ama o adamla evlenemezsen o çocuk ne olur düşündün mü bunu ilerde nasıl anlatacaksın ona yalanlar söyleyip duracak mısın ailen ne tepki verecek ya etraftaki insanların sana o iğrenç bakışı aldırmak cana kıymak dehşet verici ama o çocugun hayatını zehir edip bırakacak mısınız baba nedir bilemezse ne kadar zoruna gider iyi düşün derim
Gizli Üye(25-29)+1 yılaç telefonu hamileyim de gö*ü tutuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bunu ona yapamam.
+1 yılSenin işin zor be güzelim
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Ayrilmamis olsanız şartlar daha iyiydi nerden bileyim bnden olduğunu der çıkar şimdi o
- +1 yıl
inanmıyosa DNA testi denen birşey var yaptırırsınız
- +1 yıl
@gozdesener belli bir süresi var ama onun maddiyatı da unutmamak gerek
- +1 yıl
evet ama başka türlü nasıl ispatlanabilirki bu durum
- +1 yıl
@gozdesener bir erkek hata da olsa yaptığının arkasında durmalı pic hem kızla yat ondan sonra ayrıl işe bak bal gibide biliyodur içine bosalip bosalmadigini
- +1 yıl
@Kizdelisi34 evet bence de biliyordur ama o kendini bu işten sıyırmaya çalışıcak şimdi benden olduğu ne malum diyerek
- +1 yıl
@gozdesener aynı görüşe geldik sonunda
+1 yılİzin vermez söylersen bence
09 Yorumla
Soran+1 yılOndan izin isteyen yok herhangi bir konuda.
- +1 yıl
Ama onun çocuğuda sonuçta doğurma aldır der ve ileride çocuğun babam nerede dese ne diyeceksin
- +1 yıl
şu an ne düşünüyor ve ne yapıyorsun
Soran+1 yılEvlere, kiralarina baktım. Ailem belki istemeyebilir beni yani bilemiyorum. Her duruma hazırlıklı olayım da.
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılİstanbul .
- +1 yıl
Hangi ilçe peki özelden ulaşırmısın istersen tabiki
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Hem ayrıntılı konuşma hem yardımcı olma görüşedebiliriz istersen
+1 yıl@Koşarak-işeyen-Adamm kanka nolacak şimdi bebiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi halt etmişsin geçmiş olsun!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. aldır gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu kadar kolaydı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu is olmaz canim
00 Yorumlasakın sakın soyle
00 Yorumlaver gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım