'Aşk Laftan Anlamaz' dizisinin yıldızı Hande Erçel, kendisi gibi oyuncu olan, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi Ekin Mert Daymaz'la barıştı. Daha önceden Ekin Mert Daymaz'ın Hande Erçel'in dizideki partneri Burak Deniz ile rol gereği öpüşmesini kıskanıp kavga çıkarmasıyla ayrılmışlardı. Sevgililer aralarındaki sorunları halledip barış sağlamışlar. Ünlü çift "Her şey gördüğünüz gibi ortada, çok mutluyuz" dedi. Siz eşinizin rol gereği başka biriyle öpüşmesine izin verir misiniz?
Siz eşinizin rol gereği başka biriyle öpüşmesine izin verir misiniz?
Herkes asla demişte kusura bakmayında adamlar milyarlarla oynuyor. Onlar o işten ayrılsa alacağı para en fzla 1300. Yalan mı? Cevaba gelince bende karşıyım ama madem istemiolar o zmn o meslekten biriyle görüşmeyecekler. Ha bide işin sanatsal boyutu var dicekler. Kusura bakmayında bizim ülkede yayınlanan basit aşk dizilerinn bir sanatsal açısı yok. Bazen konuyu ilerletemiolar bile. Yabancı dizilerde bu yok. Adamlar emek veriyor bilim kurgu olsub korku dizisi olsun komedi olsun bir emek görüyorsun. Belki brz acımasız konuştum ama sonuç bu.
Bunlar hep uydurma. Bunlar kıskanmaz, alışkınlar. En baştan bu mesleği bilerek birbirlerini kabul ediyorlar zaten. Bu konuda rahat insanlar olmasalar baştan sevgili olmazlar. İnsanlar keşke haber okurken biraz mantığınızı da kullanmayı denese. Kıskanmışmış, biz de inandık.
Benim oyuncu bir sevgilim olamaz. Başkalarıyla öpüşmeden para kazanan insanı tercih ederim ben.
@minnak nereden cikti simdi bu zor soru olmus. :) Goreceli bir soru. İstemem tabi ki kiskanirim benim olani, fakat sanatci oldugu ve bir rolu oldugu dusunuldugunde yapmasi gerekeni yapiyor ya ona verilen rolu oynayacak ya da kapi disari edilecek milyarlar ile oynuyorken 1300 liraya siradan bir isle calismayi kimse istemez bunu da goz onune almak lazim. Sanatta bir taraf digerini kontrol altinda tutamaz bu konuda sonu ayrilik olur ya sabirli olacaksin ya da kaybedeceksin. Sonuc bu arkadaslar kimse kusura bakmasin.
Ben izin vermezdim bu ayrı ama handenin sevgilisi bu mu ya? O güzel kız bunla mı sevgili yuh bea. Ama hande de boy yokmus her kız da olduğu gibi.. Neyse zaten filmin 2 ay önceki bölümünde handenin sol kolu emiklenmisti morarmisti. Demek bu emiklemis.
Rol gereği sevişelim Rol gereği yiyişelim Rol gereği dikişelim
Ne olacak canım, rol gereği.
Geçen Amerika'da bir pôrnostrarı ile roportaj yapmışlar Kadına spiker diyor ki; Sayın Jezebella, bu meslekte evlenmek hayal mi diyor? Kadın da diyor ki; Niye hayal olsun canım herşey rol gereği...
İnsanların yorumlarını okudum da, kıskançlıkmış meselemiz bizim toplum olarak. :D Alemler gerçekten. Güvenmiyorlar ki böyleler. Güveniyorsan, onun seni sevdiğini bilirsin. Haliyle asla ondan iş arkadaşından hoşlanmaz, sen varken...
tabi canıımmm araya yastık koyar sevişir bile nede olsa oyuncu demi ama bende genişim tabi millet öpsün sevsin oynaşsın bende eşim deyip oturayım ohh ne güzel !!! bu imadan ne anladıysanız aynen öyle diyorum kimse de izin vermez yani minnak ;) :D
Ya şaka mı bu nasıl soru bu bir birincisi oyuncudan sevgili olmaz. Böyle bir duruma asla sokmam kendimi iki Böyle birşeyle karşılaşsam ben de gideyim rol gereği en yakın arkadaşlarına grup yapayım o zaman derim çekinmem yani. rol bu canım
Oyuncu birisiyle sevgili olmayı göze alıyorsan ya kabul edeceksin ya da hiç başlamayacaksın o ilişkiye. Beni seviyorsa yapmamalı. Yaparsa da işidir. Ama beni kaybeder. Bende oyuncu olsam ben yapmazdım.
İdam fermanı dediniz ya, öyle anlaşılıyor. Zaten katil olmak gibi bir hakkınız olmadığını da biliyorsunuz. Kişi ne kötülük yaparsa yapsın Allahın verdiği canı almak kimsenin yetkili alanında değildir. Mutsuzsanız ayrılırsınız olur biter.
sanata saygım var ama sevdiğimin dudaklarını herkesle paylaşacak kadar large bir erkek olmadım hiçbir zaman. benim olan sadece bana gülümsemeli bana ait olduğunu hissettirmeli.
Valla johnny sins e bakarsan nelere izin veriyor ama ben yapamam karın lan bu senin sanat için diyim ziksinler bari iiiiii daaaaa yakarız bu gezegeni yakarızzz
Valla benim bildigim hayvanlar yapar, hatta hayvanlarin bile bazilarinin belli esleri var.. Bunlar neye mensup bilemiyorum. Bunlar daki ahlaksizlik, genislik konya ovasinda yok.
Kesinlikle izin vermezdim çünkü seven insan kıskanır rol geregi de olsa kıskançlıktan gider o kızın dudaklarını mahvederdim bak bir da opusebiliyomu baskasiyla
O insanların mesleği olduğu için bence sorun olmamalı ben sorun yapmazdım en azından. o sahne çekilirken yanlarında belki 30 kişi oluyor. o ileri sahnelere bende karşıyım. ama ufak tefek olabilir. 😊
Oyuncu biriyle birlikteysen ve kendinde oyuncuysan üstüne böyle bişeye tepki veriyorsan kusura bakma tam malsın. Istemiyorsan oyuncu biriyle birlikte olmazsın bu kadar basit
En İyi Cevaplar