eski sevgilimden kurtulamiyorum aileme soylemekle tehdit ediyo her yerden engelledigim halde beni halen ariyo ailem ogrenirse okuldan alir beni napica bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni durumu bende yaşadim canm ne yapstiysam vazgeciremedim sonunda aileme söyledi bende senin gibi cok korkuyordum ama hic biri uzerinde bile durmadı bana birsey sormadilar bile simdi cok rahatim ama hâla rahtsiz ediyo ama bir korkum yok inşallah sende bir sorun yaşmadan ailenle kurtulursun
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3 yil ciktik surekli bilsin ailen dedi ama ben güvenmediğim için söylemek istemedim ayrildim ailene soylerim dedi 2 ay icinde dedi ben yapma deme falan diye çok zorladım ama dedi yinede inşallah kazasız belasız kurlutursun ondan
Cevap sahibi+1 yılKaç yasindasın bide ailenden korktugunu belli etme ona sana göz dağı vermeye çalışır seni tehdit ettiği mesajları polise vercem savcılığa verecem tehdit ettin diye sen korkut onu
Cevap sahibi+1 yılYani karakterini tam bilemm ama söyleyecek olsaydıda şimdiye söylerdi kimsenin tehditine boyun eğme asla yoksa seni istemediğin şeyler zorlarlar deki beni tehdit ediyon seni polise veririm bide biseyler yapmami istiyo derim cikamazsin icerden de sen beni aileme soylesen biraz tartışırız gelir geçer de
Cevap sahibi+1 yılBeni 1 senedir hergün ariyor mesaj atiyor bende engelledim bikmiyolarda ya salaklar
Cevap sahibi+1 yılSil surekli telefonunuda uçak moduna al uzun bir süre kapalı çalarsa aramaz belki
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bırakır nasıl bir aile yapımız var ayni seyleri yasıyoruz biraz anlayışlı olsalar keşke
Cevap sahibi+1 yılİnşallah demez canm
Cevap sahibi+1 yılTica ederim canm inşallah sorunsuz kurtulursun
En İyi Cevaplar
Kendinden soğut seni neyle tehdit ediyor resim felan sa biraz yaklaş resimleri ortadan kaldır bu biraz riskli ya da çok guvendigin bir erkek arkadaşına dövdür tehdit ettir ya da polise git durumu anlat
010 Yorumla
kolayı var sende eski sevgilinin açığını koz olarak kullanacaksın.
031 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
5Cevap
+1 yılhayatına sahip çık lütfen ailenle paylaş gerekirse durumu emin ol sandığın kadar korkutucu olmayacaktır durum. tehditle kimsenin boyunduruğu altına girme
07 Yorumla- +1 yıl
Ömür boyu tehdit altında yaşamak daha zor olacaktır. Eğer aileden yana beni istemezler hayatıma son verirler diye bir çekincen varsa sözün özü kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenmelisin. Ayrıca erkek arkadaşı oldu anlaşamadı diye hiç bir aile evladını gözden çıkaramaz.
- +1 yıl
En fazla ne diyebilir kızınızla yatıp kalktık der en kötü senaryo ailen bekaret testi ister bu da senin tercihin kimse seni zorlayamaz. Hoşlandım adam sandım peşimi bırakmıyo askıntı oldu tehdit ediyor iftira atarım adını çıkartırım vs diye savun işte kendini. ya da en iyisi kestirmeden karakola git suç duyurusunda bulun.
- +1 yıl
yanlış anlama ama sen bu kafayla ömür boyu tehditlere boyun eğip korkarak yaşarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iyi kotu hic karsilik verme sen karsilik verdikce hirslanacak emin ol. Sus ve sana ulasmasini engelle kolay kolay annenin bababib karsisina cikamaz sadece bos rehdit bunlar bemde yasadim
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet hemde ne tehditler ben birlikte olmustum elinde kpzuda vardi. Ama söylemek kolay degil sen baska biriyle görüşme onu duyarsa soyleyebilir. Boyle sadece seni korkutmaya çalışıyo
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bilir. Kuru tehdit soylese ayrildiktan iki gun sonra soylerdi.
- +1 yıl
1 bucuk ay gecti ilk tehditinde kortum yaptim istediklerini tamam bir daha rahatsiz etmicem dedi bnde oyle sandim ama bu olaydan tam 1 ay sonra yine tehdit etti bu sefer ne yaparsan yap dedim bn senin kolen degilim dedim bayadir bana ulasmaya çalışiyo ulasamiyo ulasamayinca istese aileme söylerdi herhalde
Cevap sahibi+1 yılSakin karsilik verme. Iki turlu de kotu durum cunku. Tehdidine boyun egip istedigini yapsan sorun cozulmeyecek saha da buyuyecek seni tehdit eden insanla bir anini bile gecirmemelisin. Ha silene soylemesi ha bu. Polise gitsen Şu an icin ailen yine ogrenecek ve bu sefer daha da kizacak. buyutecek. En iyisi sus sana ulasma yollarini kes evini biliyorsa yanliz cikmamaya calis tedbirlerini al. 1 bucuk ayda soylemeyen soylemez korkma
+1 yılyakin oldugun bir abine söyle bebeği bir uyarsin.
03 Yorumla- +1 yıl
ya bence seni yiyo korkutmak için yapıyo tabi aranızda ne geçti onu bilmem ama söylemez.
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Devreye birilerini sok güvenilir bir, abi, kardeş ya da ailene ondan önce bir şekilde açıkla.
01 Yorumla
+1 yılhic muhattap olma kotu bisey de soyleme sinirlendirme hevesi kacar kendi birakir zTen
07 Yorumla- +1 yıl
evet hirs yapmis olabilir ama korktugunu belli etme
- +1 yıl
numarani degis
- +1 yıl
degistigini soyleme annenle babanin telefonuna kaydet yeni nonu duzenle yani
bende de oldu aynı sorun abisi çok iyi bir insandı o kurtarmıştı varsa öyle biri danış derim
09 Yorumlapolise vermekle tehdit et ya da erkek arkadaşlarından biri arayıp konuşsun ben sevgilisiyim diye belki korkar rahatsız etmez
013 Yorumla- +1 yıl
evet sürekli arıyordu sabah 7 gece 3 farketmiyodu sonra erkek arkadaşıma arattırdım bir daha beni rhatsız etmesin diye tamam demiş ama sonra aradan bir ay geçti berabermisiniz hala dedi evet dedim tamam dedi kapattı şu sıralar aramıyor. aradığı numaralarıda sürekli engelliyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılneyle korkutuyor sende onu polis vereceğin söyle ailen söylerse bile onun da ağzı sçmiyacklarmi
053 Yorumla- +1 yıl
Ya boşver bir pkm yapamazlar yapsaydi yapardı benide bir böyle tehdit ediyordu kardeşim numarasi da bulmuş benimde resimde almış onu engeledim dağıtırim şu bu felan kaç kişi yaptı takmadim bir pk yapmadılar
- +1 yıl
bnmde annemle abimin numarasi var salagin elinde o yuzden korkuyorum bnde ama 1 bucuk ay oldu ayrılalı 1 ay once istediğini yaptim ona guvenerek tehdit ediyo yine ama bn kolesi degilim her istedigini yapamam 1 hafta once yine tehdit etti bnde ne yaparsan yap dedim her yerden engelledim bana ulasamiyo herhalde bisey yapicak olsa engelledim diye yapardı
- +1 yıl
boşver dersi çalış abin veya annen biliyor mu ya gt yemez merak etme uyu
- +1 yıl
Ya salla seni dışarda rahatsız ediyorsa bağır polis gt beni rahatsız ediyor de 18den büyüksen galiba seni ailen cagirmazlar
- +1 yıl
tehdit et polis giderim De ailesine söyle sende çocuğu
- +1 yıl
o kim ki ya
- +1 yıl
neyle tehdit ediyor canım seni iyi anlıyorum benim ailemden çok sıkki
- +1 yıl
evin biliyor mu
- +1 yıl
nerden biliyor ki?
- +1 yıl
Nasıl aldı keşke vermeseydin ya ailen kızar mi
- +1 yıl
bilmedim şimdi bir akraban de o bir azar çeksin büyük erkek bir akraban
- +1 yıl
hala yapıyor mu cevap verme hicbirseyin
- +1 yıl
deki senin Bacin yok mu de
- +1 yıl
şizofren mi o ya
- +1 yıl
Ya havliyan köpek isirmaz annen söyle
- +1 yıl
Annen desin kızım rahatsız edersen seni polis verecem desin
- +1 yıl
demen lazım tatlım saklama de
- +1 yıl
Ne gbi
- +1 yıl
Ya korkma annen arasın konuşsun bir Bk yapamaz
- +1 yıl
anne sözü dinlemezsen böyle olur
- +1 yıl
eski sevgilin ailesine söyle
- +1 yıl
uğraş çocuklar tansin tehdit mesajlar silme
- +1 yıl
sevgilisine söyle
- +1 yıl
Evet bencede boşver takma
- +1 yıl
Amin hala rahatsız ediyor mu?
- +1 yıl
Ne yüzle sevgilisi varken başka sevgilim var de
+1 yılSeni ailenden bu kadar ne? Ailen çokmu ilkel eski kafalı?
00 Yorumla
+1 yılAilen neyi ogrencekki iliskiyemi girdin?
11 YorumlaNeden insan yaptigi $eylerin arkasinda durmaz ki?
18 Yorumlakonusmayi dene derdi neymiş sevmiyormusun
06 Yorumla
+1 yılhatalimisin? neden ayrildiniz.
033 Yorumla- +1 yıl
Allah yardimcin olsun o zaman, ayni seyi bende yapicam cunki ailesiyle konusucam okuldan alinir 99% ama ben guzel bir kazik yedim.
- +1 yıl
ben ona 3 senemi , sevgimi askimi HERSEYIMI verdim. 1 dedigini ikiletmedim kraliceler gibi yasattim, ve en sonunda senden bunaldim tiksindim diyip bir kenara ATILDIM. o benim hayatimi mahvetti, ama asil hayat nasil mahvedilir gorsun. k. opek gibi sevmistim, kendimden cok sevdim aldigi nefese asik oldum. aah salak kafam aah.. hayat nasil mahvedilir gorsun tatsin bana yasattigi duygulari..
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun, haksiz yere bunlari yasamak cidden zor.. Hakediyorsada yasamasi gerek.
- +1 yıl
bu hayatta herkez hak ettigini bulur.. eger sen hak etmiyorsanda ondan once ailenle konus..
- +1 yıl
neden ailen seni dinlicektir? seninkilerde benimki ve eski sevgiliminki gibi geri goruslumu?
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun o zaman zor durum... senin icin
- +1 yıl
eski sevgilinle konusmaya calistin mi?
- +1 yıl
kotu bir durum ya cidden uzuldum adina :(
- +1 yıl
tek care ailenle kendin konusman ondan once.. sonuclari inan daha hafif olucaktir
- +1 yıl
olsun... inan kendi cocuklarinin dogruyla gelmesi bir yabancinin seni kotulemesinden daha iyidir
- +1 yıl
ben kendimden yola cikiyorum... soyledigini yapan biriyse soyler. bunada sen karar vermen lazim sen taniyorsun
- +1 yıl
o zaman mukemmel bir oyuncu.. ailenle o ayni yerdemi? yani kapisina dayanma gucu varmi?
- +1 yıl
zamana birak ya bence o zaman soylemicek seni tehdit ediyor
- +1 yıl
o zaman zamana birak soylicegini sanmiyorum... Ben durumu ailesine aciklamak icin 5 saatlik yol gidicem o baska... Biz farkli ulkelerdeyiz
- +1 yıl
zamana birak en iyisi strese kapilma
- +1 yıl
aynen.. bence ustune gitme
Sende tanıdığın guvendigin birilerini devreye koy
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Yeni sevgili yap sal uzerine
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnaptın cıplak fotomu attın birliktemi oldunuz?
00 Yorumla
+1 yılderdini ogrenmeye çalış
01 Yorumlasenmi ayrıldın ondan
00 Yorumlakorkma yeter
09 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!