Bugün hoşlandığım çocuk beni karşısına alıp konuştu. Sizce ne yapmalıyım?

Dersi bizim sınıftaydı. Arkadaşım ve ben onu bekliyorduk. Arkadaşım işaret yaptı gidiyorum konuşmaya diye. Döndüm arkamı. Arkadaşımın dediğine göre çocuk heyecan yapmıştı. bir de baktım bana doğru gülümseyerek geliyor. Gel dedi sevecen bir şekilde. Beni önüne saldı ve sınıftan çıktık. Sınıfın karşısında dolapların orada durduk. Karşımda o. Bir birimizin gözlerine heyecanla bakıyoruz. Onun o deniz mavisi gözleri beni benden almıştı. utanıyordum. Gülümsüyorduk. Arkadaşın senin benimle konuşmak istediğini söyledi dedi. Neden utanıyorsun dedi. Şaka yaptı "Böyle bakmaya devam mı edeceksin. Bak konuşmazsan sınıfa geri dönücem". Etrafta çok ses olduğu için olduğu için sesim duyulmuyordu. Bana iyice yakınlaştı. Çok. Sonra bir arkadaşı benim arkamdaymış ne iş dedi. Hoşlandığım çocuk onu kovdu. Devam etti."Bende insanım utanma" . ben bir itiraf ettim:
"Ask Fmden yazan bendim."
O:
"Arkadaşın seni söyleyince sen olduğunu anlamıştım/farketmiştim" dedi.
Devam etti:
"2 yıl önce sevgilim beni aldattı
Daha öğrencisin
Moralini bozma" . Beni kırmak istemiyormuş. Üzülmemi istemiyormuş.
Benim ağlayasım geldi. Dedi ki "Az önce gülüyordün şimdi gülmüyorsun..😢" O an daha da ağlayasım geldi. Durduramadım kendimi. Beni öyle görünce onunda ağlayası geldi üzüldü. Ne oldu falan dedi. Endişelenmeye başladı. Arkadaşım gelip bana sarıldı ve dediki gel gidelim elini yüzünü yıkayalım. Ben tabiki onun yanında ayrılmak istemiyordum. Çocukta bunu farketti. Dedi ki:
"Git elini yüzünü yıka
Benim bir yere gittiğim yok 😊okuldayım."
Son ders başlamamıştı. Oturmuştum. bir anda arkadaşım haykırdı. Sana baktı!! Çocuk geçerken sana baktı dedi.

Ask fm de biri bugün sormuş ona
"hoşlandığın birileri var mı"
-"Var sanırım yani bilmiyorum karışık ya"
"Nasıl karışık".
-"Karışık işte bayağı beni kanka olarak görüyor olabilir falam filam"

Itirafımdan önce hoşlandığı birilerinin olmadığını söylerdi. Eski sevgilisi yüzünden birilerini sevemiyormuş. Bahsettiği hoşlandığı kişi ben miyim? Yoksa başkası mı? Ne yapmalıyım?
Ilk olay linki
Güncellemeler
+1 yıl
Çok iyi biri ya... Nazik biri.. Bana çok iyi davranıyor... Çok tatlı
Bugün hoşlandığım çocuk beni karşısına alıp konuştu. Sizce ne yapmalıyım?