Sevgiye ve ilgiye aşırı ihtiyacım var ve bu yüzden erkeklerden çabuk etkileniyorum. Hoşlandığım kişiler çok ve bir sevgilim olsa durum böyle olmazdı biliyorum... Sırf ilgi gösteriyor diye hareketlerinden haz etmediğim biriyle bile konuşuyorum... Ama bıktım bu durumdan... Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir boşlukta olduğun için o boşluğu dolduracak şeylerin arayışı içerisindesin.
Boşa koysam dolmuyor olayın var ancak doluya koysam almıyor diye bir hesabın yok.
Çünkü, sanki ne istediğini bilmiyor gibi bir halin var.
-Ne istediğini bil.
-Kim olduğunu fark et.
-Ne istiyorsun, neye ihtiyacın var, gerçekte istediğin ve arzu ettiğin şey?
-Nedir hayatında eksik olan, bunu tamamlayacak olan gerçekten de yalnızca bir erkek mi? Hiç sanmıyorum :)
Hayatındaki bütün eksikliklerini bul, imkanın dahilinde olabilecek bütün eksikleri tamam etmek için çabala, bir erkek elbette hayatına girecek eninde sonunda ama bu iş, deneme ve yanılma metoduyla olacak bir şey değil, tamamiyle kendiliğinden gelişen bir olaydır.
cut.062 Yorumla- +1 yıl
Al sana eyige çok güzel açıklanmış
Soran+1 yılNe istediğini bilmeme gibi bir özelliğim vardır :) ama beni seven benimle ilgilenen beni düşünen birini istediğimden ve buna ihtiyaç duyduğumdan eminim 😂 hayatımda sevgi eksik ilgi eksik acıyorum kendime bazen... sadece bir erkek değil tabiki... ama eksiklerden biri bu :) hiç sevgilim olmadı deneme yanılma yöntemini düşünmüyorum zaten sadece o kişi karşıma çıksın istiyorum :)
Soran+1 yıl@balikhamsisiiii o hep güzel açıklıyor valla 😂
- +1 yıl
Ne istediğini bilemezsen bu paradoks çerçevesinde boşa tırmanır durursun. Ha kuru sıkı denk gelir bir şeyler, belki iyi gelir, belki kötü... Ama kötü oldu mu da deneyimin acı olur, altından da kalkarsın da, öncesinden tedbirli olmakda da gene yarar vardır diye düşünüyorum.
Sen kendini en iyi tanıyan kişisin bu dünyada :) Doğru zamanda, doğru anda zaten o kişi karşına çıkar, seni bulur, yakalar, hayatını cennete çevirir, sana cehennemi yaşatır. Ama sonuç olarak yaşarsın :)
Ve şunu unutma, sevgilin oldu diye kesinlikle sevgiye ilgiye doyarsın diye bir kaide yok, sevgilin olacak kişi doğru olursa o konuda sıkıntı çekmezsin :)
Hepimiz bir şeyler istiyoruz, bazıları oluyor, bazıları olmuyor. Ama o sevgi, sevgililik olayı kesinlikle gerçekleşiyor :)
Soran+1 yılAma benim çok acil sevgiye ihtiyacım var daha ne kadar bekleyeceğim yaşlanıyorum 😂😂😂
- +1 yıl
O kadar yaşlı olduğun kanısında değilim :) Bence hayata geç kalmaktan korkuyorsun :)
Soran+1 yıl23 yaşındayım 30a ne kaldı şurda 😂 evet hayata geç kalmaktan dahası anneminde sıkıştırmalarıyla evde kalmaktan korkuyorum 😂
- +1 yıl
Daha önce sevgilin olmadı mı sorması ayıp :)
Soran+1 yılOlmadı :)
- +1 yıl
O zaman daha iyi anlıyorum seni :)
Hiç korkma, unutma asla, hayata geç kalmaktan korkanlar hayata kesinlikle geç kalırlar.
Elinden geleni yapıp, mücadelesini sürdüren insanlar emeline ve arzusuna er ya da geç ulaşırlar Allah ömür verdiği müddetçe :)
Soran+1 yılYa ama ben bir kızım ve iki güzel lafa ihtyiacım var iltifat lazım anlıyor musun ihtiyaç meselesi 😂😂😂 resmen her gün bir markete (şok) girip çikolata alıyorum ordaki çocuğu görmek için 😂 ayrıca daha öncede bakkal gibi bir yerde bir çocuk çalışıyordu onu görmek içinde sürekli oraya gidiyordum sonra işten çıkmış bir daha gitmedim oraya aylar sonra bugün bir yerden bir şey almıştım parasını öderken geldi kasadakiyle bir şey konuşuyordu heyecandan poşeti almadan çıkmışım dükkandan düşünebiliyor musun geri dönemk zorunda kaldım aklım 5karış havada 😂 işte durum bu aşk falanda yok ortada olan parama oluyor 😂😂😂
- +1 yıl
Dediğini anlıyorum, başka bir ifadeden kendini görmek, anlamak, bilmek :) Değerinin fark edildiğini bilmek istiyorsun :)
Tahmin edebiliyorum hallerini, insan ister istemez şaşkın hallere bürünebiliyor :) Bir insan neye aç kalırsa onun şaşkını olurmuş :)
Soran+1 yılAşık olmak istiyorum sevilmek istiyorum süprizler istiyorum ama en çok mutluluk istiyorum 😂 kendimiödeğerli hissedebilmeliyim :) bende sevginin şaşkınıyım işte bir stadabilsem o duyguyu :) ya inanabiliyor musun aşık olmadan ölmekten korkuyorum 😂
- +1 yıl
Ahahaha :) Bu kadar endişe etme, sen kendinden emin ol ve kendine güven, kendinin farkında ol ve sorumluluklarının üzerinde olmayı sürdür, zaten o kişi sen onu bulamazsan o seni bulacaktır. :)
Herkes bir kişinin arayışı peşinde, eninde sonunda buluyor araya araya :)
Soran+1 yılPeki o kişinin karşıma çıkacağından emin misin?😂
- +1 yıl
Eminim :)
Soran+1 yılKeşke bende emin olabilsem :) ben aslında tam olarak neyin doğru olduğunu bilmiyorum... Yani böyle beklemekle gelir mi beklenen... Beklemek doğru mu o kişi karşıma cidden çıkar mı... Yoksa çabalamalı mıyım? Yani birilerine şans vermeden o kişiyi bulamaz mıyım vs vs... Kafam karışık anlıyor musun:)
- +1 yıl
Hayatın içinde ol
Hayatta hareketli ol
Pasif kalma
İnsanlara uzak kalma
Birilerinin seni keşfetmesi için daima vesile çemberini genişlet
Anlatabiliyor muyum :)
düşünsene çok güzel ve hoş bir hatunsun, dünyanın en iyisisin, ama evinden dışarı çıkmıyorsun, halbuki seni arayan onca erkek var, sen bir kaçı arasında tercih yapabilirsin ancak onlar seni keşfedemiyorlar çünkü kabuğunda sıkışıp kalmışsın.
Bunun gibi yani :)
Soran+1 yılO zaman en büyük problemi söyleyeyim: erkeklerle iletişimim zayıf :)
- +1 yıl
Bende sana çözümünü söyleyeyim, kendini aşmaya başla yavaş yavaş, bu kilidini çözmen için bir yöntem :)
Soran+1 yılYani kendimi geliştirirsem sorun kendiliğinden çözülür mü?
- +1 yıl
Her biri kendiliğinden çözülür :)
Bak sorunlardan birisinin ne olduğunu biliyorsun, sence başka bir sorun var mı :)
Soran+1 yılBende çok sorun vardı birçoğunu aştım... Sosyal fobiliydim mesela ama artık eskisi givi değilim... Öz güven problemim vardı hemde çirkin olduğumu düşünecek kadar -ki meğer güzelmişim 😂- öz güvenimi de büyükmoranda kazandım yürüyüşüm bişe değişti :) şöyle bir sorunuö var: yapmak istediğim çok şey var ama hiçbirini yapmıyorum :)
- +1 yıl
Yapmak istediğin şeyleri bence yapmaya başlamalısın :) Ufak veya büyük değişiklikler katacaktır hayatına, sana, çevrene :)
Soran+1 yılCesaret lazım :)
Soran+1 yılSende görüş paylaştığına pişman oluyprsundur sorularımda 😂
- +1 yıl
Seni korkutan şey çok mu büyük :)
Soran+1 yılSosyal fobiyi her ne kadar aşmış olsamda yeni ortamlar geriyor beni :)
- +1 yıl
Ahahaha :=)) kaç tane soruna cevap verdim bilmem ama sıkıntı yok rahat ol :)
- +1 yıl
Seni o konuda çok iyi anlayabiliyorum.
O biraz bende de var, zamanında aşırı derecede yüksekti. Zamanla insanların içinde buluna buluna aştım bunu.
Fakat bunu aşıp geçmenin tek yolu o ortamlara girip, ortama kendini vermektir :)
İlk başlarda kaçıp gitme isteği doğar da, eğer ortam tam kafana göreyse ve ısınırsan o ortamdan çıkmazsın bir süre sonra :)
Soran+1 yıl2-3 tane falandır heralde 😂😂😂
- +1 yıl
Ahahaha :)) İkili üçlü pişti olüyüzzz :)
Soran+1 yılAslında girdikten sonra sorun olmuyor girerken sıkıntı :) mesela paraşütle atlama kursuna gitmek istiyorum ama korkuyorum😂
- +1 yıl
yaa, o cidden korkutucu ama :D:D:D Yapabileceğini düşünüyorsan yap da, ondan önce alt seviye olanları da değerlendirebilirsin yani :/ :D
Soran+1 yılAhaha aynen 😂
- +1 yıl
Yaparsın ya, o enerji var sende :)
Soran+1 yılEig seçtim diğer soruda 😂
Sorun paraşütle atlamak değil ortama girmek 😂- +1 yıl
Evet, gördüm seni :)
Kendinden ümitsiz olma ya :)) zamanla hepsi oluyor, kimileri daha erken, kimileri daha ilerleyen zamanlarda, ama bir şekilde her biri oluyor :)
Soran+1 yılBilemiyorum bazen kendimi çok güçlü hissediyorum hayallerime kavuşacağımaa inanıyorum sonra kendime bakıyorum tık yok hareket yok ümitsizliğe kapılıyorum:)
- +1 yıl
Ehehe, bir şeyler yapmak, bir şeyleri başarmak istiyorsun biraz da, günler boş geçer ya, o boşluğu hayaller doldurur, sonra bir yerde tıkanırsın, bir bakmışsın düşünecek tek bir şey yok :)
o yüzden dolu dolu yaşamak gerekiyor, ben mesela ev ile iş arasında mekik dokur, onun dışında bir şey yapmam, istemiyorum çünkü, istiyorum da yapasım gelmiyor gibi :))
Soran+1 yılSence umut var mı? Biri bana aşık olur mu?😂
- +1 yıl
Sen birisine aşık olabiliyorsan sana da birisi aşık olabilir.
Kimbilir bu zamana kadar kaç kişi senden hoşlanmıştır da haberin olmamıştır :)
Soran+1 yılÖbür tarafta yapışacam yakalarına hepsinin 😂 beni mağdur ediyorlar gelip söyleseler yicem sanki 😂
- +1 yıl
Ya yersen, ahahaha :D
Soran+1 yılAşk olsun ben öyle bir insanmıyım? 😂😂😂
- +1 yıl
Yok canım, çok masumsun :P
Soran+1 yılMasumum tabi 😂
- +1 yıl
Allah senin başına masum erkek düşürsün :D
Soran+1 yılDua mı beddua mı anlayamadım benim gib saf olmasında 😂
- +1 yıl
O niye be :D
Soran+1 yılBirimizin gözü açık olsun ki kandırmasın millet bizi 😂
- +1 yıl
Ahahaha, sen onu yola getirirsin :D
Soran+1 yılDaha çok yoldan çıkar aklı başında olsun benim ki 5karış havada zaten 😂
- +1 yıl
Ahaha, iyi ya beraber yoldan çıkarsınız sdfsd :D
Soran+1 yılNiye aklı başında olmuyor bu adamın? 😂😂😂
- +1 yıl
Tamam aklı başında olsun :D
Soran+1 yılAhahah bak şimdi oldu 😂
- +1 yıl
hadi Allah mutlu mesut etsin, ahaha :D
Soran+1 yılAmin bulursam inşallah edecek😂
- +1 yıl
inşallah bakalım:))
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
=) =)
En İyi Cevaplar
O durum bendede mevcut fazlaca
😂
Dogrulari bulmak lazim vakti gecmeden
Gerci erkelerde vakit bolda bende biraz acelecilik var
Hayalimde yapmadigim ve sevgilimle yapmak istedigim seylerin listesi burdan ispanyaya kadar gider 😂05 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun hakkımızda😂
Soran+1 yılOlur bir gün:)
Soran+1 yılTeşekkğrler 😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde bu zamana kadar hiç sevgilim olmadi. Bende tipki senin gibi sevgiye ac birisiyim ki bu da normal bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden normal
- +1 yıl
Çünkü istedigin gibi bir ask yasayamadiysan veya da hic sevgilin olmadiysa bu yuzden normal
+1 yılCok fakirizbe sevgiye aciz kizim senle ac fakir sevgi kirintili soframizi sen ye ben seni sevgiyle doyururum
01 Yorumla- +1 yıl
fakır dır o fakir olsan duramazsın.
Birgün aşık olup aşk acısı çektiğin zaman birdaha ne etkilenir ne ilgiye karşılık verirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik bir aşk acısını çektim zaten... Ama acıya alışkınım ben sorun yok o heyecanları yaşamaya değer :)
Soran+1 yılBen kendimi biliyorum acısı sorun değil ama aşık olmam gerek :)
Soran+1 yılSitede kimseyle mesajlaşmıyorum :)
Soran+1 yılBir ara konuşuyordum ama hepsi bir yerden sonra istisnasız sapıttı bende bıraktım artık...
Soran+1 yılSitedekilerin amacı belli benimle ilgisi yok neyse tartışmanın lüzumu yok
Soran+1 yılÖyle
sevmek güzel şey. sevmeyi başaramayanlar da var, değerini bil.
00 Yorumla
+1 yılbir kedi sahiplen barinaklardan o seni sever 😻
024 Yorumla
Soran+1 yılannem ikimziide kapının önüne koyar 😂
- +1 yıl
Yavru alip getir kesinlikle kiyamaz atmaya anne yuregi 😍
Soran+1 yılTüyleri dökülüyor atar daha önce attı bahçede bakıyorduk ama şimdi bahçede bakma imkanızmız yok😂
- +1 yıl
O zaman öl 😄
Soran+1 yılSen öl ben aşık olamdan ölemem 😂
- +1 yıl
Taam yarin bir guzel oliyim bari😄😄
Soran+1 yılHadi inşallah😂
- +1 yıl
Olum olum dedigin nedir gulum ben bu kahbe dunyada yasamayi goze almisin ehe eheeheh. s 😄
Soran+1 yılAl bendende o kadar efkarlandım getirin rakıyı 😂
- +1 yıl
Getirin suna sahte rakiyi olsun sabaha 😄
Soran+1 yılSahte mi? :(
- +1 yıl
Niye gizli sordun bu soruyu
Soran+1 yılMesaj atmasınlar diye 😂
- +1 yıl
Sadece takip ettiklerim atsini isaretle zaten atamazlar
Soran+1 yılOnlada uğraşmadım:)
- +1 yıl
Sen bir isler karistiyosn ama neyse 😄
Soran+1 yılNe alaka :) siteye doğru düzgün girmiyorum bile daha geçn gün ks den bizi kendinden mahrum etme diye mesaj geldi zaten bir ondan mesaj geliyor 😂
- +1 yıl
Yapma bee bikacta banka mesaji geliyodur iyi bak 😄😄
Soran+1 yılbanka mesajları telefonuma geliyor 😂
- +1 yıl
Senin icin dua edicem sevgililer gunune birini bulman icin 😄 harbiiden
Soran+1 yılSevgililer gübü saçmalığını kutlamayı düşünmüyorum 😂
- +1 yıl
Bu gece bir soru soracam veya yarin cebanini bekliyom ben ac olan gizli de anlarim 😄
- +1 yıl
Iyi geceler
Soran+1 yılTamam bakarız :)
Hmm genelde erkekler böyle diye düşünürdüm ben
027 Yorumla
Soran+1 yılKızlardanda varmış demekki😂
Soran+1 yılBurç mu? :)
Soran+1 yılAkrep burcuyum yükselenim bile akrep o yüzden şaşırdım sorma ihtiyacı hissettim 😂
Soran+1 yılNe biliyorsun akrep burcuyla ilgili?:)
Soran+1 yılŞu an acayip merak rttim burcumu 😂
Soran+1 yılGüzel burç 😂 23 yaşındayım ne 18i 😂
- +1 yıl
Aradığın sadece ilgi ve sevgi kimden geldiği önemli değil önemli olan sana kendini iyi hissettirebilmesi ayrılıklar koymaz yani sana başka birinden kolaylıkla ilgi gelir ve eski biter ilgi yoksa zaten bağlanmada olmadığı için sadık olurlar ama bağlanma olmaz baktılar ilgi Yok pişman olmadan hiç bitirip Yen'i aşklara yelken açarlar yani
Soran+1 yılNasıl geçmrz :)
Soran+1 yılPeki:) teşekkür ederim:)
bende ayniyim yaa benle dertlesirmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılDertleşmek için sormadım soruyu
+1 yılbilmem belki vardir bir yolu
065 Yorumla
Soran+1 yılBelki... Keşke bilebilsem bıktım cidden... Bazen kendime acıyorum :(
- +1 yıl
neden acıyorsun ki kendine?
Soran+1 yıldüşünsene adını bilmediğin insan üzerine bile aşk hayalleri kurabiliyorsun ya doğru kişi oysa diye...
- +1 yıl
anladim.
Soran+1 yılYargılama beni ama :)
- +1 yıl
yok hayır yargılamadım :)
Soran+1 yılEmin misin? "al bir ruh hastası daha" diye düşünmedin mi?😂
- +1 yıl
hayir düşünmedim. çünkü bende ruh hastasiyim gerçekten :)
Soran+1 yılHadi ya sevindim 😂
- +1 yıl
ruh hastası olmama mi sevindin kanki tam anlayamadım :D :D :)
Soran+1 yılAhaha evet tam olarak buna sevindim 😂
- +1 yıl
:D :D :D hadi öyle olsun bakalim kanki :D
Soran+1 yılNe ara kanki olduk biz 😂
- +1 yıl
Çok oldu günaydin :)
Soran+1 yılAma ben hoşlanmıştım senden -huyum olduğu üzre-😂😂😂
- +1 yıl
Benden mi hoşlandin? Şaka mi bu?
Soran+1 yılfotoğrafına baktım tatlı çıkmışsın :) bide galatasaraylısın ki ben hep sevgilim galatasaraylı olsun istemişimdir ama ben fenerbahçeliyim 😂
- +1 yıl
Bende hep fenerbahçeli sevgilim olsun istemişimdir. Biraz gicik etmek isterdim sevgilimi :)(
- +1 yıl
Iltifatin için de sağol
Soran+1 yılBende gıcık etmek istiyorum 😂 rica ederim iltifat değildi düşüncemi söyledim :)
- +1 yıl
Beni gicik edersen sinirlenirim , sinirlenirsem de elimden bir kaza çikabilir :)
Soran+1 yılKadına şiddet mi uyguluyorsun?😂
- +1 yıl
Döveceğimi kim dédi ki? Ben kadina şiddete karşiyim.
Soran+1 yılBende karşıyım 😂
- +1 yıl
Beni takip eder misin? Özelden kimseyle konuşmuyormuşsun sen öyle mi?
Soran+1 yılEvet kimseyle konuşmuyorum tövbeliyim:)
- +1 yıl
En iyisini yapiyosun bence. Sanalda hayır yok.
Soran+1 yılÖyle hepsinin niyeti bozuk:)
- +1 yıl
Aha günahımı aldin :(
Soran+1 yılGünahın kalmasında Cennet'e git diye :)
- +1 yıl
Bak bak laflara bak cadi ;)
Soran+1 yıl:) ahahah :) cadı en sevdiğim sevgi sözcüğüdür :)
- +1 yıl
Baksen şuna ya o zaman sen minik cadisin minik cadı :) :) :) :) :) :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim eee napiyosun?
Soran+1 yılTv izliyorum :) sen?
- +1 yıl
Kibar feyzo yu izlemekteyim
cadi
Soran+1 yılBende vatanım sensini izliyorum 😂
- +1 yıl
O nasil bir film?
Soran+1 yılFilm değil dizi 😂
- +1 yıl
O nasil bir dizi yav ;) :)
Soran+1 yılİzmir işgali dönemini anlatıyor yunanlılarla osmanlı:)
- +1 yıl
Iyimiş bende aşk dizisi sanmiştim :D
Soran+1 yılBunda aşkta var :) kaldı ki aşk dizilerinin bir yerden sonra suyu çıkıyor hep :)
- +1 yıl
Aynen òyle oluyo ben hiç sevmem aşk dizilerini. Kaldı ki hiç izlemedimde
Soran+1 yılİnsan bir aksiyon arıyor dimi?😂
- +1 yıl
Evet kanka aynen öyle :D
Soran+1 yılBakya hala kanka diyor😂
- +1 yıl
Ne diyim böceğim böreğim mi diyim :D :D :D
Soran+1 yılBir şey deme sen😂
- +1 yıl
Tamam ahanda küstüm :(
Soran+1 yılNeden?:)
- +1 yıl
Bir şey deme dedin 0ndan küstüm sana hıhh
Soran+1 yılKanka demenden iyidir 😂
- +1 yıl
uyuz şey :D
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
uyku saatin gelmedimi senin ya yatip uyusana :D :D
Soran+1 yılSaat daha 10buçuk ne uykusu?:)
- +1 yıl
ne zaman uyuyorsun peki gececi misin? :D
Soran+1 yılYok 11buçukta uyuyorum😂
- +1 yıl
iyi o zaman 45 dakikamiz var :D: Ddddddddd
Soran+1 yılEvet son 45 dk kaldı her şeyin bitmesine 😂
- +1 yıl
:D :D :D
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
uyuzzz
+1 yılşimdi çıkarlar bana mesaj at diye alayı :D
06 Yorumla
Soran+1 yılÇıkanlar var 😂
- +1 yıl
enai olmadığımız için yemiyoruz tabi bu numaraları
Soran+1 yılPardonda ne numarası? Siteden kimseyle konuşmuyorum soru sormak için giriyorum sadece oda çok nadir oluyor... Ön yargı kötü bir şey tabi... Ama demekki senin böyle numaraların var
- +1 yıl
kendini masum gösterip zengin erkeklerin dikkatini çekme çabası :D
Soran+1 yılVe yine "kızlar erkeklerin parası peşindedir" zihniyetine sahip kompleksli fakirle karşı karşıyayız... Merak etme sanada bir alıcı çıkar soğan ekmek yersiniz romantik romantik 😂
- +1 yıl
soğanla ekmekmiş geç dalganı sen ergen
Adam gibi birini bularak
02 Yorumla
Soran+1 yılNerde bulacağım? bulamıyorum😂
+1 yılÇaresi yok bende öyleyim
02 Yorumla
Soran+1 yılVardır mutlaka
- +1 yıl
Yok.
+1 yılHerkezde hemen hemen aynı dert :(
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle valla :)
özelden konuşabiliriz
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama özelden kimseyle konuşmuyorum...
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılVar.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş?
- +1 yıl
Sayko porsuk sevgili hizmetleri hzhshs
- +1 yıl
Aradığınız sevgiliyi yazın bulup getireyim hxshs
+1 yılhemen birini bul yoksa yanacaksın
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bul
029 Yorumla
Soran+1 yılİşte bulamıyorum:)
- +1 yıl
bulursun sabret
Soran+1 yıl23 senedir sabrediyorum daha ne kadar sabredecem :)
- +1 yıl
Ne yapmak istiyosun sen :)
Soran+1 yılBen sadece sevildiğimi hissetmek istiyorum:)
- +1 yıl
olur oda elbet seven olunca :)
Soran+1 yılUmarım olur :)
- +1 yıl
olacak sen merak etme :)
- +1 yıl
nerde yasiyosun :)
Soran+1 yılAma çok merak ediyorum olsun artık bir zahmet 😂
- +1 yıl
Bende istiyorum ama doğru kişiyi bekliyorum :)
Soran+1 yılOnlarda bizi bekliyor olmasın? 😂
- +1 yıl
valla ben istediğim zaman bulurum doğru zaman gerekiyo :)
Soran+1 yılBöyle
- +1 yıl
böyle mi öyle mi :)
- +1 yıl
nerde yaşıyorsun demiştim ama takmadin 😒
Soran+1 yılBöyle diye diye doğru zamanı bekleye bekleye yaşlanacaz 😂
- +1 yıl
adım atalım biz en iyisi 😃
Soran+1 yılyolu bilsem koşacamda bilmiyorum işte 😂
- +1 yıl
nerde yasiyosun 3 oldu 😤
Soran+1 yılözür dilerim yeni gördüm :) ne önemi var ki 😂
- +1 yıl
Belki seni ararım sokaklarda 😃
Soran+1 yılAynı şehirde değilizi arama boşuna 😂
- +1 yıl
Tamam buraya yasin 😃
- +1 yıl
taşın :)
Soran+1 yılOldu 😂
- +1 yıl
Tamam bekliyorum 😃
- +1 yıl
ne büyük bir aşk ! 😁Çekmeköyluler adamın dibidir😁 bir tanisin
- +1 yıl
saolasin
+1 yılSevgili ol biriyle
012 Yorumla
Soran+1 yılBu olmalı dediğim biri yokki ben cidden beni sevecek birini istiyorum hayatımda...
- +1 yıl
Tip olarakmı
Soran+1 yıltiple alakası yok kaşları bitişik göbekli birinden hoşlanmışlığımda olmuştu 😂
- +1 yıl
😊😊😊çıta çok düşmüş
Soran+1 yılAslında çıtam yüksek sadece tipe önem vermiyorum... hoşlandıklarım teklif etse kabul etmem 😂
- +1 yıl
Mesela ben.
Çok sahiplenirim, boğarım adeta. Tip falan hikaye
O yüzden kafana uygun birini bul ve burakma
Soran+1 yılBulamıyorum işte sorun orda 😂 bana kibar erkek lazım 😂
- +1 yıl
nasıl kibar?
Kutum açık benim gel bakalım konuşalım
Soran+1 yılYok yanlış anlaşılma olmasın ben siteden kimseyle konuşmuyorum...
- +1 yıl
Sevgili olalım demedim zatenbe😂
Soran+1 yılBende öyle bir iddiada bulunmadım zaten 😂
- +1 yıl
tamam
Saygılar
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Sen. Nerdesin 😅😅
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacaksın😂
Soran+1 yılAbla diceksin bana abla 😂😂😂
Soran+1 yıl23 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılVar bir tane bey sev
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Sevgiye ilgiye olan açlığımı nasıl yenebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler