Fedakarlık yapmayan sevgili?

1buçuk senelik ilişkimiz var son zamanlarda zor zamanlar geçiriyoruz ve sebebinin ben olduğunu söylüyor sevgilim aşırı kıskançmışım. Yapma dediğim her şeyi yapıyor. Kendisi öğretmen ve tayt ile okula gidiyor. Rahatsız olduğumu söylediğim adamla konuşma diyorum. Konuşuyor. Onu almaya gidiyorum 2buçuk saat yol ve elinde telefon konuşuyor zaten 30dk görüyorum vaktini başkalarıyla konuşarak geçirebiliyor. Bugün buluşacağız. Normalde almaya ben gidiyorum bugün bana evinin oraya gitmemi servisle geleceğini söyledi. Sonrada kuaför ile konuşacakmış bir şeyler yeriz sende dönersin eve dedi.2buçuk saat yemek yemek için gideceğim anladığım kadarıyla...Özlemediğini düşünüyorum. Benimde hem okuyup hem çalıştığımı unutarak haftasonu yaparız ekstra plan dedi. Yahu çalışıyorum ben ve haftaya sınavlarım var. Bugün çalışırsın döndüğünde öyle buluşuruz , erkeğin kaprislisi çekilmiyor dedi. Sevgilim benden 1.5 yaş büyük.Önceden çabalayan birisi özleyen birisi zoraki devam ediyor gibi. En son tartışmamızda bendede sendede bir şeyler değişti farkındasındır falan dedi. Ona zaman mı tanımalıyım ne yapmalıyım. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Sevildiğimide düşünmüyorum. Seni seviyorum demekle sevgi olmuyor...
Fedakarlık yapmayan sevgili?