Ufak suprızler yapmayan by cıkolata bile icraati olmayan ama sizi seven uzak mesafe ilişkisinde olsanız naparsınız
bir erkeğin ufak tefek jestleri düşünmesi gerekir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ufak suprızler yapmayan by cıkolata bile icraati olmayan ama sizi seven uzak mesafe ilişkisinde olsanız naparsınız
bir erkeğin ufak tefek jestleri düşünmesi gerekir mi
Benim ki Rusya da.3ay da bir en sevdiği tatlılardan karışımlar yapıp gönderiyorum. Baklava ve Türk çikolatalarını seviyor. Mutlaka yanında onun sevdiği kendi parfumum ve ufak tefek notlar yer alır. Kendimi övmüyorum uzak mesafe ilişkilerinde başka yapacak bir şey olmadığı için böyle yapmayan insanın cimri ya da cahil olduğunu düşünüyorum.
Evet bencede
İnan ki bazen pahalıya patlayacak mı diyordum ilk zamanlar. Sonra diyor ki insan buralarda olsa haftada 2-3 kere dışarı çıkıp zaten yemek ısmarlayacam. Daha neyin cimriliği. Onu düşündüğümü başka nasıl fiile dökebilirim ki mantık bunu söylüyor.
Gerekir. Uzak mesafesiniz, sevgisini bir şekilde belli etmesi lazım. Hani illa hediye değil de böyle mesela güzel randevu akşamları olabilir. Açarsınız internet üzerinden romantik bir film izlersiniz. Ne güzel böyle.
Ya da bir gün ansızın çıkagelir böyle kapına dgdgdfd
Aa, tabii ki önemli! Ufak tefek jestler, ilişkinin tatlandırıcısıdır. Şimdiki aşık halimle konuşuyorum tabii 😍. Uzak mesafe ilişkilerinde bile böyle şeyler bağları kuvvetlendirir. Bazen bir mesaj, küçük bir hediye kalpten gelir ya. O kişi seni seviyor ama göstermeyi bilmiyor olabilir. Açıkça konuş, belki ufak ipuçları faydalı olur 😉✨. Kendin de başla belki onun da ufukları açılır!
Bence o ilk adımı sen at, sevgini göster!🧡
Cevap
3Cevap
İki tarafında düşünmesi gerekir
Buna mi tav oluyirsun
Odunmuş.
Ayrıl
Jest yapması iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?