Yoksa pisman olmadinizmi?
Amaaan napalim istemeyerek aldattim oldu 1 kere, özür diledim, gerisini kendi bilir diyemi dusunursun...
Amaaan napalim istemeyerek aldattim oldu 1 kere, özür diledim, gerisini kendi bilir diyemi dusunursun...
Bana göre karşındaki kişiyi aldatacak kadar seviyorsan ve o kadar değer veriyorsan zaten pişman olmazsın. Pişman oldum diyenleri çok yapmacık buluyorum, tabi bunlar benim görüşüm. Birisi aldatırsın sonra karşındaki öğrenip ayrılınca ve daha iyisini bulamayınca çok pişmanım derler :) öyle pişmanlık mı olur :)
aldatmak yok, ayrılmak var.
bir şey yapmadan önce bir düşünmeli insan pişman olacağın şeyi yapmayacaksın. aldatmak yakışmaz bana zaten.
Yok aldatıldım o köpek gibi pişman hala '' Ben seni aldatmadım '' diyebiliyo yüzsüz..
Cevap
10Cevap
Pişman olacağım şeyi yapmam, yaparsam da pişman olmam. 2 + 2 = 4 :))
aldatıyosam çok da sallamıyorum demektir özür dilerim sonrasına o karar versin
pişman olcağım bişey yapmam. Aldatıyosam benim için tamamen bitmş demektir.
Sürekli kullanıyorsunuz ya, köpek gibi pişman olmak...sözünü. Köpekler nasıl pişman oluyor çok merak ediyorum. Hiç pişman olan köpek görmedim de :))
abi sanki yanlşlkla oluyor adam çatır çutur aldatmış niye pişman olsun?
kesinlikler :) 2 sene ayrı kaldık ben 2 o 1 sevgili değiştirdi zaman içinde özür diledim kabul etmedi her gün gördüğüm için unutamadım tabiki
hayatım boyunca aldatmadım o taraklardan uzak durdum ama birgün asla aldatırsam pişman olmam
Bir kaç kere pişman oldum.Baktım ışığı gören geliyor devam dedim.
aldatmadım aldatmak zayıflıktır...
Hemen hemen her sevgilimi aldattım, ama nedense hiç pişmanlık duymadım. Manyak mıyım nedir :)
Aha çaktılar hemen eksileri bayanlar, sanki kendileri aldatılmıyormuş gibi :)
Ne yapayım sordun doğruyu söyledim. Başkaları gibi kızlara yaranmak için yalanmı söyleseydim :)
Buradaki puanın hiç önemi yok senin gönlündeki puanım düşmesin yeter tatlım :)
Kendine iyi bak güzelim, başka bir soruda görüşmek dileğiyle, bu arada sen bana eksi versende ben senin soruna 5 yıldız veriyorum, utanırsın belki yaptığından :)))
Bye bye öptüm seni kocaman :)
aldatmadığım için bilemem
Gizliyi kapatırsan itirafları nasıl alacaksın :)
pişman olmadım unutulmaz bir geceydi.
Yaşamadım öyle bir şey
aldatmadım aldatsaydım da pişman olmazdım.
aldatmadım hiç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar