Bu Tc kızlarının alayı nedense madde bağımlısı erkeklere, mafya erkeklere, keko erkeklere, çok sayida suçtan sabıkası olan erkeklere ve evli erkeklere karşı büyük aşk duyuyorlar sebebini çözemedim. Birde yok kızlar daha zeki yok kızlar daha erkenden olgunlaşıyor diyorlar ama aşk yaşamak istedikleri zaman sevgili seçerken saçma sapan davranışlarda bulunuyorlar. Bu mu zekilik bu mu olgunlaşma 😄 Birde sorunlu erkekler bu kadar tercih edilirken, iyi erkekleri de reddeden kızlar var
ben o cocukla madde iciyo diye tanismadim yalniz dedigin sey cok sacma sief madde iciyo diye baglanmak ben arkadastim daha once onunla sandigim gibi degil yani
O zaman hiç başlamaması senin geleceğin için güzel sonra araya umutlar girer onun açısındanda iyi olmaz ve ot içen biri asabi olur sana zarar verebilir ayrıldığın için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İşte geçenki sur cinayetinin benzerini sendede görürüz yakında birçok kadın cinayetinde dikkat edersen adam madde bagimlisi
haberleri takip etmiyorum ama herkes aynı da degil
Madde aynı knk
olabilir
Bu Tc kızlarının alayı nedense madde bağımlısı erkeklere, mafya erkeklere, keko erkeklere, çok sayida suçtan sabıkası olan erkeklere ve evli erkeklere karşı büyük aşk duyuyorlar sebebini çözemedim. Birde yok kızlar daha zeki yok kızlar daha erkenden olgunlaşıyor diyorlar ama aşk yaşamak istedikleri zaman sevgili seçerken saçma sapan davranışlarda bulunuyorlar. Bu mu zekilik bu mu olgunlaşma 😄 Birde sorunlu erkekler bu kadar tercih edilirken, iyi erkekleri de reddeden kızlar var
ben o cocukla madde iciyo diye tanismadim yalniz dedigin sey cok sacma sief madde iciyo diye baglanmak ben arkadastim daha once onunla sandigim gibi degil yani
*sandigin
Uzak durmakta fayda var knk içince arkadaş falan görmez gözü
Madde etkisindeyken babasını bile tanımaz kim olursa olsun tehlikelidir
@Nenesu Bence babasını tanır ama sevgilisini tanımaz diye düşünuyorum 😄
Olmaz ve zaten aklı olan her insan o tür kişilerden uzak durur
Noname ne demek?
boş ver biri icin yazdim sirf bir haber gordu diye butun kisileri aynı saniyo gulunc
öyle biri iflah olmaz çöp senide kendi çöplüğüne çekmesine izin verme
of of
sonradan of demekten iyidir
zaten iliskimiz yok Şu an arkadasiz da sormakiatedim oyle
O zaman hiç başlamaması senin geleceğin için güzel sonra araya umutlar girer onun açısındanda iyi olmaz ve ot içen biri asabi olur sana zarar verebilir ayrıldığın için
flortumsu konusuyoruz ama cok karisik bana zarar vericegini dusunmuyorum oyle biri degil cunku
yinede ciddi adımdan uzak dursan iyi olur
Olmaz. O ortamı çok gördüm uzak durmak lazım onlardan benden sana tavsiye
olmaz uzak dur sevme öyle birini başına bişey gelir otun etkisindeyken neler yapar kim bilir
Yarın haberlerxe seni görürüz sonra
kanka herkes ayni degil uzagiz zaten
Madde bağımlısı ise kafa yerinde değildir ot çekiyorsa değildir kendinize gelin
bilmiyorum neyse
Aşk doğru insandır başına bir şey gelmesini istemem kız çocukları için artık yeter o yüzden dedim yine senin kararın
bana biraktigini soylemisti ama kandrmis
Bu da ayrılma sebebi yarın nasıl guvenirsin
yeni konusuyoruz zaten bisey olmaz yine durust oldu
İnşallah başına bir şey gelmez
Ayarında içmeyi biliyorsa benim için sorun yok
+1
Eğer ki uyuşturucu kullanıyorsa asla olmam.
Olmaz yol yakınken bırak
olmaz kendine onu yapan bana neler yapmaz
Oma tokatı bir koyarım. Olmaz hocam olmaz
Kimyasal kullanmadığı sürece sorun yok.
Yardım ederim bırakması için
Aynen evlen seni kessin
Böyle bir soruyu sorman bile hata ondan uzak dur
Asla olmaz
Düşünmeden ayrıl
Hayır olmaz
koşarak kaç
Uzaklaş