Gençler eski sevgilim benle kafayı bozdu sanırım sürekli mesaj atıp rahatsız ediyo ruh hastasının teki mesaj atmış şimdi de sana aldığım tişört ve kolyeyi geri istiyorum yazmış yüzünü görmek istemiyorum nefret ediyorum sizce birisini aracı yapıp aldıklarını yollasam mı yoksa yüzüne bir kaç dk katlanıp bir manyaklık da bn yapıp aldıklarını gözünün önünde yaksam mı? Başka fikriniz varsa söyleyin.
Ya bu manyakları nereden buluyorsunuz, benim gibi gül gibi bir çocuk burada dururken gidip gidip bir piskopata yapışıyorsunuz. sonra kadınlar neden sokakta neden öldürülüyor diye şikayet ediyorsunuz. Hiç bulaşma arcıyla gönder ona hediyelerini, onun niyeti verdiği hediyeleri almak değil sana ilişmek içinir onu bahane deriyor.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çekiyorum bn nerde deli psikopat ruh hastası şizofren var bni buluyo
😂😂😂fotoğraf çok anlamlı olmuş. Aynı dert bende de var biz sadece flört etmiştik 3 4 kere görüştük sıkıldım ilişkimi kestim engelledim numarasını falan hâlâ arıyor hem kendi numarasından bazen arkadaşlarından. Anlıyorum açmıyorum manyak mıdır nedir
tişört ve kolye bahane bence seni geri istiyor olabilir hiç muhatap olma bir şekilde başkası vasıtası ile ver ve görüşme mesajlara cevap verme 1 haftaya bıkar zaten.
En İyi Cevaplar