Saplantılı eski sevgilim?

Merhaba arkadaşlar eski sevgilimle 2 yıla yakın sevgiliydik çok seviyordum onu özellikle ilişkimizin ilk başlarında. tüm hatalarını görmezden gelirdim hep affedip poponu kaldırırdım yani. aylar geçti bazı sıkıntılar yaşadım onun yüzünden aile içinde hep destek oldu bana yanımda oldu işte o zaman anladım onun da beni gerçekten sevdiğini. Benden başka kimseyle yapamıyor ki bende öyleyim fakat sorun şu ki son zamanlar daha fazla sinirli bi insan olduğunu anladım.. en ufak sorunda küfürler falan.. sonra ayrıldık kaç kere yine tehdit edip barışmayı başardı. Seven insan sevdiğine bunu yapar mı? tam bir saptlantılı aşıktı. ayrılınca beni sosyal medyadan takip eder hoşuna gitmeyen bişey varsa hemen tehdit abime bir kaç defa beni şikayet etti hatta. Neyse arık son zamalar da katlanamıyordum ona eskisi gibi olamıyordum en azından sınavım bitene dek onu yanımda kontrolüm altında kalmasını istiyordum.2 3 gün önce dayanamadım artık seni sevmiyorum dedim ayrıldık. Onu sevip sevmediğimi bilmiyorum onunla buluşmakdan bile kaçıyordum. Onun ailesi falan biliyor beni herkes. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen birşeyler söyleyin?
Saplantılı eski sevgilim?