Cevabı aslında basit. Ego. Kendini mutlu etme. Kötü birini, iyi birini dönüştürmeye çalışmak ve bunu başardıktan sonra elde edilen mutluluk ve başarmışlık hissi. Film izleyen insanlar bilir. Hani olur ya, Okul da bir tane serserimsi (ama yakışıklı) bir eleman vardır falan, işte kendince geçmişinde kötü anıları/dertleri vs. falan vardır. Birde güzel, iyi kalpli, hayatı düzgün bir kız vardır. Filmin sonu nasıl biter? Bunlar Sevgili olur ve eleman iyi ve düzgün bir erkeğe dönüşür. Kızlar kendinize karşı dürüst olun. Böyle bir senaryonun yaşanması sizi mutlu ederdi değil mi? Bunu iyi veya kötü olarak yorumlayamayız tabii ki. Sonuçta her insan, bozuk bir arabayı tamir etmeyi başardığında mutlu olur. Hemen hemen aynı durumun, sosyal ilişki versiyonu.
Tabi daha demin kurduğum bu senaryo tek sebep değil. Bir diğer sebepte, güçlü olmaları. Eğlenceli olmaları. Kadınlar, ilk çağlardan beri HERZAMAN eşini seçen cins olmuştur. Bunun sebebi ilk çağlarda kadınların neslini devam ettirebilecek güçlü bir erkek aramalarındandı. Çağlar ve zaman değişti ama içgüdüler değişmedi. Sınıfın köşesinde sessiz ve efendice oturan erkekler genel olarak kızların ilgisini çekmez. Sıradan ve sıkıcı gelirler. Hiç bir kıza "serserilerden uzak durun" demiycem ama sizde lütfen gidip "töm erkekler böleeeee" deyip ağlamayın lütfen :D
Yukarda yazdıklarım tamamen benim şahsi düşüncelerim :)
Kızlar neden serseri/kötü erkek sever bilirmisiniz?
şu serserileri bir rahat birakin ya onlar sizin efendiliginize birsey diyor mu 😂 herkesin kendi tercihi bende sevmem oyle tipleri ama sen ugrasip buraya 10 saat yazi yazinca kizlar aa bu adam hakli demiyor 😂
Burda alkış almaya çalışmıyorum ben. Bu sitenin amacı zaten insanların görüşlerini paylaşması. Ayrıca serseri kavramını çok iyi anlamadın sanırım. Bir insan çevresine zarar verdiği için serseridir. Gelene geçene sataşan insan serseridir. Belkide öyle insanlara pek maruz kalmadığın için tam anlamamış olabilirsin
En İyi Cevaplar