Eminim benim gibi merak eden başkaları da vardır. Dikkat ettim nedense kızlar, özellikle okulda falan, serseri, arkadaşım veya güzel kardeşim falan (anladınız demek istediğimi) erkeklere gidiyorlar. Yani çok nadir gördüm bir kızın, sınıfta sessiz sakin efendi bir erkekten hoşlandığını falan. Sizce bunun sebebi nedir? Sizce doğru mu yoksa abartıyor veya tesadüf olabilir mi? Fikrinizi almak isterim özellikle kızlar :)
Ben ikisinin ortasi severim. Yani cok efendi olunca heyecan olmaz yahu😂 Ama direkt bad boy asigi kizlar neden sever anlatiyim: 1) yakisiklilar 2) kariznatikler 3) havalilar 4) coollar 5) geneli sahiplenir- ki bir kiz sahiplenilmeyi sever yani mal sahiplenir gibi degil tabi anladin sen iste 6) bazi sunepe erkekler gibi biri laf atinca susmaz kafa goz dalarlar 7) cogu boyle kisik kisik ve derin derin bakar. Sahsen ben oyle bakislara bitiyorum😂 8) ve gercegi nasil bilmem ama filmlerde falan 😂😂😂 boyle erkekler sevdimi tam sever bizim kizlarda boyle seylere bayilir ksjsj
Kotu kizlar nasil eglenilecek kizlar ise serseri erkeklerde oyle bence😂 yani hiç bir kiz sorumluluk sahibi olmayan yalan soyleyen Serseri bir erkekle evlenip onu çocuklarinin babasi evinin direği yapmaz.😀
Valla çıktığım tipler tam olarak serseri olmasalarda ben genel olarak daha sahiplenici olduklarını düşünüyorum sessiz sakin biri de sahiplenici olabilir ama göstermezler pek :)
Bak kizlar serseri erkeklerden hoşlanmaz sana tesadüf olarak gelmiştir ancak serseri olanlar serserin olanları sever mesela ben hiç hoşlanmam serseri tiplerinden
En İyi Cevaplar