Sevgilim benden soğuduğunu söylüyor, ne yapacağım?

4 buçuk senedir süren ilişkimiz var, ben frankfurt'da o istanbul'da yaşıyor.. gayet mutlu ve sevgi dolu bir ilişkimiz vardı, senede bir kaç kez görmeye geliyorum onu.. geçen kavga çıktı ve çok kırmaya başladı beni bana ne laflar saydı kendini resmen kaybetti bende kendisine gelmesi için en iyi arkadaşını aradım durumu anlattım konuşur musun onunla diye kavgayı anlattım.. çocuk sağolsun dinledi ve konuşmaya çabaladı.. ertesi gün sevgilim aradı nasıl ararmışım arkadaşını özelimizi nasıl paylaşırmışım onun yazdıklarını nasıl iletirmişim yakışmış mı bana bilmem ne.. benim gerçekten kötü bir amacım yoktu uzak olduğum için en son çare en yakın arkadaşında buldum..

şimdi kıskançlıklar yapıyor ne güzel mevzuyu kapatmıştık çünkü ortada bişey yok yani, en yakın arkadaşı kardeşim benim de sana isim düştü yardımcı olabilir misin diye mesaj çekti.. ben de hemen sevgilimi aradım anlattım durumu, ondan bi şey saklamadığım için.. şimdi patlıyor sinirinden seninle artık ciddi düşünemem biliyordum böyle olucağını hergün konuşun mesajlasın artık diyor ? senden her şey bekliyorum artık seni tanıdığım güne lanet olsun, soğudum senden gibi laflar ediyor teli suratıma kapatıyor ama sonra tekrar arıyor.. ben arkadaşlarınla mı fingirdicem ya saçmalama diyorum hayır onu demek istemiyorum senin ufak beynin almaz diyor rezil ettin beni bilmem ne.. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar, akşam arıcak beni biliyorum sınırden öyle kırıcı konuştu arayınca ne demem lazım böyle saçma konu için ilişkimi tehlikeye atmak istemiyorum, bana bir akıl verin :(
Güncellemeler
+1 yıl
ya bide cocuk mesaj atti ben sevgilime anlattim ya, hemen aricaksin sor ne istyior senden ondan sonra beni tekrar ara dedi.. aradim cocukta sadece sevgilisi hakkinda yardim istedi gercekten art niyeti yok cocugun en yakin arkadasi sonucta böyle seyler hepimize ters yanasmayiz yani.. sonra aradim böyle böyle diyormus dedim bagirip cagiriyor sevgilim simdi kuduruyor resmen :S kötü veya art niyetli bisey yapmadim defalarcada söyledim, daha ne yapim?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar herkese cok tesekkür ediyorum, konustuk az önce telefonda, konuyu kapatmaya karar verdik.. düzeliyor gibiyiz..
Sevgilim benden soğuduğunu söylüyor, ne yapacağım?