Eşimle bir süre ayrı kalmamız ilişkimize soğukluk mu katar yoksa birbirimzin değerini daha mı iyi anlarız?

eşimle fikirlerimizin düşüncelerimizin çoğu farklı hatta kimi konuda uzlaşamıyoruz iş tartışmaya ve kavgaya kadar neden olabiliyor. bi bebeğimiz var henüz çok küçük bu yüzden bazen eşime zaman ayıramıyorum. sosyal hayatımız sıfır ve ben artık çok bunaldım eşimin bayan arkadaşlarının olması beni çok rahatsız ediyor bu onun elinde değil aslında çünkü iş yerindeki çalışanların hepsi bayan neredeyse. bi hafta sonu da dışarı yani gezmeye gitmek istiyo ve bu gerçekten bana ters evli bir erkeğin bayan arkadaşları elbette olacak ama ben evde yalnızken çocuk bakıyorken onu kız arkadaşlarıyla gezmesine tahammül edemiyorum bunu dile getirdğim zaman beni kıskançlıkla suçluyo ve en kötüsüde arkadaşları daha tanımdan çok kıskanç olduğumu sanıyolar çünkü sevgili eşim böyle söylemiş bana bi yol gösterin ne yapmalıyım ne konuşmalıyım artık nasıl davranacağmı bilemez oldum:((
Eşimle bir süre ayrı kalmamız ilişkimize soğukluk mu katar yoksa birbirimzin değerini daha mı iyi anlarız?