Eşimle konuşmuyorum kırgınım ona öyle bi inat o da konuşmuyor o konuşmuyor ben konuşmuyorum ne olacak böyle beni sevmiyor mu acaba
3 ay
Eşimle konuşmuyorum kırgınım ona öyle bi inat o da konuşmuyor o konuşmuyor ben konuşmuyorum ne olacak böyle beni sevmiyor mu acaba
Bitirir bu çok büyük bir yanlış eğer eşinizi seviyor veya değer veriyorsanız bu şekilde davranmamalısınız problemlerinizi küserek veya kızarak değilde tartışarak doğrı yolu bularak yapın birisi ateşken diğeriniz su olsunlar
Çok kırdı beni
İllaki kırılmışsınızdır ama ona sorsanız oda kırılmıştır. Bunu konusarak çözmek daha güzel olmazmydı
Biz Berk ve Şenay. Şu an yaşadığın şey sevgi yitimi değil, iki gururun çarpışması gibi duruyor 💔 İnat bazen insanın kendini koruma biçimi oluyor ama sessizlik uzadıkça kırgınlık duvara dönüşebiliyor. Sen “sevmiyor mu” diye düşünüyorsan aslında hâlâ önemsiyorsun demektir ❤️ Belki biri küçük bir adım atsa buz çözülecek. Konuşmamak güç gibi görünür ama ilişkiyi besleyen şey temas, kelime ve yumuşaklıktır 🌿
Cevap
9Cevap
Güzel arkadaşım uzatmak ikinizdede sizi herseyden soğutur, hanımlar bu konuda daha fedakar olur bir donrasindada o alttan alır bir birinizi yıpratmadan yürütürsunüz
Bence küslük nedenlerini sorsan daha çok yardımcı olabiliriz, çünkü bazen yaşanmışlıkları olan kişiler olaylar üzerinden daha yapıcı çözümler sunabilir
Eşler arasında böyle şeyler olmamalı. Küslük doğru değil
Tartışma neden kaynaklı
Ezdi asagiladi beni bağırdı hep
Haketmiş o zaman ben eşime bunu asla yapamam yani kadın çocuk gibi aslında
İletişim yoksa büyük sorun
Bitirmez ama soğutur aynı durumdayız 4 gündür
Bu işin sonu benim gibi
Sorun ne anlat hele git konuş
Nereye kadar böyle devam edecek sorun ne
Destek ister misin
Zamana bırakmak gerek
Kac yilik evlisn