AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Provadayken ne olacak yani diyelim ki birbirlerine uygun olmadıklarını anladılar ee sonra?
Evlendikten sonra birbirine uygun olmadığını anlayanların yaptığı gibi ayrılıyorlar. Tek fark ayrılmak için mahkemeye gitmek zorunda olmamaları.
@abelsford saçma evlen o zaman madem fark yoksa
Ne gerek var?
benim arkadasim yasadi ve Şu an ayrilar ve cok sacma ayni evde yasamak bu kadar muslumanliktan ne zamn uzaklasildi?
birazdan yobaz derler sana kendini akıllı sanan zavallılar
ooo orasi kacinilmaz😂😂
aynen :D
iki kisi gercekten dusuncesel olgunluga sahipseler ve sevgi gercekse yasanabilir hatta yasanmali cunku kişilerin ozgurluk alanlari paylasiliyor ve birbirlerine Tahammuller ölçülür bu sayede
böyle şeymi olur bizim burda adamın g*tünden kan alırlar evlnmeden bir kızı eve götrmek evde yaşamak ne demektr, okar geniş olan aileden ve cevreden bir skm olmaz
Haha😀 doğru diyor
Hayır yasamam doğru bulmuyorum ateşle barut yan yana durmaz sözde Müslüman ülkeyiz 😒illa yaşarım diyende bni ilgilendirmez
Aynen katıldım sana
Niye evleniyor ozmn madem bunu olumlu karsilanlar evliligide sadece bir imzadan ibaret goruyordur bence
Dogru bulmuyorum. Ne heyecan kaliyor ne saygi falan. Ayni kisiyle hergun ayni evde kalmak bir sure sonra heyecan falan birakmiyor :D
Evlenince de aynısı oluyor. O zaman evlenmeyelim..
@iştekuzukuzugeldim Aynen evlenmeyelim. Etrafiniza bakin seneler gectikten sonra "evlilik mukemmel bir sey" diyen birilerini gorebilir misiniz? Bence goremezsiniz
Nâdirattandır...
Cok dogru ve kesinlikle olmasi gereken. Ayrica cokta keyifli. Evlenmeden once mutlaka en en az 1 yil beraber yasamis olman lazim.
eğer ikisininde aile yaşantısı yoksa aileleri vefat etmiş ya da cok uzak şehirlerdeyseler bence birlikde yaşanabilir
Kisi ve duruma gore degisir. Illa su veya bu olsun denilemez.
Ayıp günah olarak değil de, insan sıkılır ya. Evlenmez onlar
Bana oldukça ters. Ben eşimi alnından öpüp nikahıyla evimize getirmek istiyorum.
kesinlikle doğru bulmuyorum evlilik provası diye bişey olamaz
İnançlı insanlar nikahsız aynı evde yaşamaz
Konuşmamız lazım
@argostroloji dinliyorum
@MaSksTeR Aynen katılıyorum kelebeğim. ☺😎
@rroommeeoo seni yerim😘
Biliyorum. Ben de seni... 😚😎
heyecan bıraktırmaz evlilige has ozellik oldun beraber yasamak
Benim eski sevgilim yasamisti. Nedense yadirgamamistim. Saygi duymalo😌
O kadar genişsen yadırgamazsın tabi
@Muricy milletin gecmisinden banane. Artik cok olagan geliyor boyle seyler. Tepki verilecek bir sey yok bitmis gitmis
Olağan gelir çünkü öyle şeyleri olağan hale getirdiniz ki, bu da gelir :D
Tabi bu en çok kadınların işine geldi. Sevgili kılıfına yatıp kendini erkeklere sunuyor :D
Evet bitmiş gitmiş. Dul kadından hiçbir farkları yok
Aynı evde kalmak ne. Karı koca mı bunlar
@muricy su an yaptigin kizi rahatsiz etmek , bu mu senin ahlak anlayisin? Isteyen istedigi ile kalir istedigi ile yasar kimsenin ozgurlugun kisitlayamazsin.
@muricy iste senin gibiler sadece hakaret etmeyi bilirler, beni bilen biliyor, bu dediklerin senin agrina gittigi icin. Daha baska varsa sayabilirsin, savciligin yolunu ezberletmedeb sana akilli uslu otur.
@Muricy Çok doğru söyledin kardeşim ama bunlarda anlayacak kapasite yok 😄
@ÇepniTürkmen_61 yine hakaret yine hakaret :) Zihnini ve dilini kullanamayan yozlaşmış toplumun aynalarısınız:) Birine hakaret ederek rahatlayan zihniyetler :)
@Penchepathi Bu cevap size yeterde artar bile. Hayvanlardan farkımız olsun değil mi? Kusura bakma yobaz biriyim genişliğe tahammülüm yok 😄
2.bp.blogspot.com/.../...544286386_756472567_n.jpg
@ÇepniTürkmen_61 yobaz olduğunu kabul ediyorsan benim için hiç sorun yok, kendi çevrenize karışın o zaman , tanımadan etmeden milletin karısına kızına karışmaya hakkınız yok.
@Penchepathi Elhamdülillah ona da karışacağız kötülüğe engel olmak lazım gelir. Ve engeli yediniz 😄
Asla dogru bulmuyorum atesle barut yanyana durmazzz.
bizim toplum hiç olgun degil... dogru buluyorum desem ayrı bir sorun bulmuyorum desem ayrı...
yataklar ayrı oldugu sürece sorun olmazdı bir erkekle eve cıkmaktansa sevdigim kadınla cıkmak daha mantıklı
Kesinlikte doğru değildir. Daha evlenmeden karı-koca gibi oluyorsun, ilerde yaşanacak birşey kalmıyor.
Eski sevgilim ile uzun yıllar beraber yaşadık bir şekilde ayrıldık o ayrı ama gerçekten olması gereken bir şey
1 hafta bence aynı evde yasalar cünkü dışardaki hayatla ev bir olmaz eger evdede uyumlu olursalar bence kesin evlensinler
Hayır doğru değil bence ben biriyle aynı evde yaşasam evlenmem
Aynı evde yasayıp evlenmemek, sofraya oturup yemek yememek kadar aptalca..
Olmamasi lazım kesinlikle evlence giddin hem evlilik heyecan gidiyor hemm günah
Yaşayın. Kimse'nin size bir şey dediği yok. Sadece sizin kulağınız etrafa çok açık..
Kesinlikle yanlış bir yol, ahlaksızlığı şirinleştirmek bu.
Doğru bulmuyorum, evlilik heyecanının yitirilmesine neden oluyor.
Bana ne. Herkes kendi ozgurluk hakkiyla istedigini yapar
yasayan duydum coguda sevgılısını aldattı ya da aldattıgı sevgılıyle evlenmek zorunda kaldılar
Bence bu bir çatışmadır. Bende doğru bulmuyorum. Ama kararlar durumlara göre değişkenlik gösterir.
Karşı cinsle ev arkadaşlığını dahi ahlaki olarak yanlış buluyorum.
Hayvanlardan bir farkımız olsun değil mi? Allah'ım şu insanlardaki genişliğe bak Konya ovası gibi mübarek. Kızlarının erkek arkaşıyla aynı evde kalmasına ne derlerdi acaba?
Doğru buluyorum. Evlenmektense bu daha mantıklı, anlaşamyınca da mahkeme koridorlarında sürünmüyorsun
Ben yaşamazdim ama yasayanlar için de önyargı barindirmiyorum.
Kızım olsaydı ailesindekiler dışında başka bir erkek ile aynı evde yaşatmazdım.
Imza hersey degilki. ailelerimizin sacma sapan baskisi yuzunden evleniorz cogumuz.
Bizim orf ve adetlerimizde oyle birsey yoktur. Asla da olamaz
Doğru değil, birbirini tanımak için aynı evde yaşamak şart değil
Aynı evde yaşamadığım bir kadın ile evlenemem sanırım huyunu suyunu bilmeden zor biraz
Yasanir. Orumcekler rahatsiz olursa supurulur gider
Herkesin bakış açısı farklı günah diyenler fırsatı olsa yaşar
C kesinlikle digru bulmuyorm karsi cinsle ayni evde kalmayi
Yaşamam ama yaşayanlar oluyo saygım sonsuz banane naparlarsa yapsınlar😅
sevgi devam ettiği sürece evli olsun olmasın mutluluk onlarla olur
Kız tarafı istedikten sonra, ben seve seve kabul ederim
ben doğru bulmuyorum ama yaşayanıda yadırgamıyorum herkesin kendi hayatı
Doğru bulmuyorum, evlilik heyecanının yitirilmesine neden oluyor.
Ayni evde yasiosan neden evlenesin... zaten evlilik kurumu kadinla erkek ayni evde yasasin aile kursun diye var doğru olani budur.. ayrıca her kadin yasi geldiginde evlilik ister istemeyen de yoktur
İstemeyenleri kadınlıktan aforoz falan mı ediyorsun?
Açık görüşlü biriyim fakat onunda bir dozu olmalı sonra cıvığı çıkıyor...
Doğru bulmuyorum. Evlenmenin mantığı ne o zaman?
Mezhepimiz geniş değil
Bence doğru zihniyetler bozulmadikca
Ahlaki açıdan tamamen yanlış.
Evet çomarlar hayır diyecektir.
Kızın erkek arkadaşıyla aynı evde kalmak isteseydi izin verecek miydin 😄?
@ÇepniTürkmen_61 evet verecektim
Herşey zamanında güzeldir
Seks yapmak içşn çok doğru buluyorum bedava sınırsız özgürce seks yaşadım yaşanmalı
Evlilik fikri olmadan yaşayın
Karı koca mı bunlar. Saçma
@Muricy diyor ki evlilik imza atmadan ne malum Evlenecekleri o yüzden böyle sözler ile eve çıkılmaz bu seks yapalım nasıl olsa evlencez mantığı ile aynı kaç kız evlilikle noktslanmadigi için canı yanıyor
Canı yanacağına sevgili ayağına yatıp da kendini sunmasın o zaman?
2 gün sonra ayrılacan. Eeee? Senin dul kadından ne farkın var şimdi?
@Muricy adam olsun erkeklerde kız kardeşi ile dışarda ki kızı farklı görmesin ben ne diye dışarıyı düşüneyim diyorsa kendisinden milyonlarcasi olduğunu da unutmaması gerekir
Şimdi konuyu saptırma.
Sen erkeksin. Evlilik arefesine geldin, ciddi düşünüyorsun.
Sonra bir öğrendin ki, kız başka başka erkeklerle eve çıkmış, karı koca gibi yaşamış.
Allah aşkına böyle bir kadını karım diye kendine alabilir misin?
Alırım diyorsan PES !
@Muricy dediğimi anlamıyorsun ne yaşanacak ise bir şeylerin sözü verilmeden yaşansın dedim ben siz konuyu başka yerlere çekiyrosunuz
Haklısın kripton 🌹
Bence yaşanması faydalı
Ben uygun bulmuyorum..
Evlilik provasi m olur yahu.