Bu yüzden nice ayrılıklar yaşandı..
Yaşanmadı mı?
Peki sizin için önemli mi bu durum?
Evet, önemli.
Hayır, önemli değil.
Sevgilim yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bence önemli değil hemde hiç önemli değil... bu kafada kurgu oluşturur saplantılığa teşvik ilgili yaşamayı bilmeyen insanların takıldığı durumlardan biri.. o gün son olarak sana yazmış olmak zorunda olmamalı bu kısıtlama özgürlüğünü elinden alma durumu olmamalı... aslında bu tamamen güven meselesi sevmekten önce güven gelir, bizler insanız doğarken bile ilk anne kucağına alındığımızda güven duygusu aradık ki ihtiyacımız olan tek şey buydu bilmediğimiz tanımadığımız bir dünyada anneye güvenmek gerekiyordu güvendik sonra sevdik... ilişkilerin temel sorunu da bu bu küçücük bir konuda bile takıntı olup kıskançlık temelleri uz3rien inşa edilen bir ilişki hep depremlere gebedir ben böyle düşünüyorum son görülme çok önemli değil benim için bu kadar büyütülmemeli, o yüzden sevmekten önce güvenmeyi deneyin derim 🙂
Görseldeki durum direkt ayrılık sebebi..
Whatsapp i olan ve aktif arak kullanan bir adamla, ne sevgili olabilirdim nede ciddi dusunceler icine girebilirdim. Böyle birisi iyi ki hayatimda yok!!!
Herşey o kadar acik ve ortada ki. Ve buna rağmen yapan yapacağını yapiyor ve yaninda olmasa da, göz göre göre yalan söylüyor ya. :///
Pes diyorum bunu yapanlara ***
Önemli :)
Cevap
50Cevap
Aynisi defalarca basima geldi bizimkisi gece gezinirken ben uyuttuktan sonra son gorulme kapatip sabah aciomus geri askerdeyken baska kizla yazisiomus hepte bana nobet var sıkıntır uyumucaz sen uyu derdi ama ben gizlice takip ederdim tabii yazik sonra aldattigini ayrilirken ogrendim inkar etti tabii ama sahit oldum gozumle simdi geldi baskasiyla sevgili o kadar bir kansiz karaktersizmis
Yani yalan söylemiş oluyor. Konuşmak istemediğini anlarsın buradan. Yatıyorum deyip yatmamak. Hani yatmadın bari WhatsApp'da durma? Kiminle konuşuyor yani? Bu kişi sevmiyor, o kadar net diyebilirim.
Takılmam. Çünkü, bazen bende gece uyanınca mesajlara bakıp geri yatıyorum. Zaten ilişkide güven herşeyden önemlidir. Fakat ilişki güven üzerine kurulu değilse, herkesin ilk aklına gelen farklı düşünceler oluyor ve huzursuzluk çıkıyor.
@Dastiell güvenmek istemek ve güvenmek. Zaten ilk başta güvenmek istemek gerekli bayan. Zira karşınızdaki kişi size kendini açma ya da kişiliğini ispatlama yoluna gidecek diye kesin bir kaide yok. Bu olmayabilir de. Ancak siz kesinlikle güvenmek istemezseniz o kişi ne kadar çabalarsa çabalasın, sonuç alamaz, daha doğrusu bir sonuca varamaz.
Kastettiğim şey buydu. Ayrıca güvenmek kadar güven vermek ve bu verilen güveni korumak, ona itaat etmek te önemlidir. Hemcinslerinizin çoğu sizinle hemfikir değil malesef. 25 - 30 yaşındaki evli ya da nişanlı adamlara inanmayarak ya da inanmıyor gibi yaparak herşeyin altında bir sorun, kötü bir durum vs. arama çabası içerisinde kendilerini ve karşısındaki sevdiklerini, onları sevenleri incitiyorlar. Bu düşüncelerden yola çıkarak seven güvenmek ister. Seviyorsa güvenir dedim. Ve halen dediğim lafın arkasındayım. Güven, "o bunu yapıyorsa bir sebebi vardır." diyebilmektir... Saygılar 😊
Elbette o saate neden ve niçin kaldığının bir açiklaması olması gerekir. Makul bir sebep ise kızmam ama kafama yatmayan bir durum ve açıklama yaparsa izlemeye devam ederim.
Tabiki önemli uyucam diyip uymaması kandırmak. işi var ise başkasıyla konuşcaksa açıkça söyleyebilir ama bana öyle diyip giremez. Zaten ben yapsam sevgilim demediğini bırakmaz o yüzden normal insanın vereceği tepki Budur resmen kandırmak
kesinlikle sevgilimin son gorulmesini kapatmasına izin vermem ve bende aynı zaman da açık tutarim çünkü ancak bu şekilde guvenimiz sarsılmadan devam ederiz...
aslında sevgilimle ayrıldık ama hâlâ seviyorum ki son görülmesini bırak başkasına yaptığı durumları okuyorum ve hep çevrimiçi oluşunu izliyorum ve şimdi ise engelledi ama bir umut bekliyorum... 😞
şimdi bazen gece uyuyamayıp ara bir mesajlara göz attığım oluyor anlık olarak. ona takılmaz bende takılmam çünkü sevgim güven üzerine kurulu
Çevresindeki tek insan ben olmayacağım için problem etmem ama kiminle konuştuğunu sorarım. insanca.. ✌🏼️
Sevgilim yok olsa da ne yapabilirimki? Son görülmeleri kapatın gitsin :)
benle konuşması bittikten sonra son görülme var ise çıldırıyorum
Önemli değil. Özellikle de bana yalan söylemediğini biliyorsam, buna inanıyorsam hiç önemli değil.
-Gecen bol olsun.-
Benim için önemli. Kiminle konuştuğunu merak ederim. Hatta bana uyuyorum deyip daha sonra çevrimiçi oluyorsa tabi ki sorarım sebebini
sevgilim yok ama umursamıyor anlamına fazlasıyla gelıyor ve tartısma yaratıyor bu konular ayrılanlar çok bu yüzden
Önemli olmaz. Benim son görülmemde kapalı. Kim ne zaman girmiş en son olayına girmiyorum. Kafam rahat
Daha sevgiliyken önemsiz ve saçma şeylerden kavga etmemeli insan.
Ben bu durumu anlamsız , ergence ve hatta aptalca buluyorum.
Eğer bana yatacagim ya da isim var filan yazdıktan sonra tekrar girmişse o zaman onemli
önemli evet ama düşünceli davranmak gerekiyo ayrılan çiftler de. zaten güven sorunu yüzünden
ya olmadı ama
neden ilişkiler sosyal ve dijital alemle karşılaştırılıor
ben böyle düşünüyorum bence bunları düşündüğüm ve pak diye sölediğim için sevgilim yok
Sevgilim yok ama hoslandigim bir kiz olursa bile onun son görülmesi daha cok önemli.
Uyku tutmayabilir, az göz gezdirmiş olabilir, belki benim son görülmeme bakmak için falan falan ama yine de önemli ya. s
önemli değil benim için. bir açıklaması vardır diye düşünürüm
hayır değil bizim okundularımız bile kapalı hiç skıntı yasamadık
önemli her saniyesi önemli ne halt ettiğini bilmek hakkımız :)
Bizim saatlerimiz çok istisna olmadığı takdirde aynı saat ve dakikadır.
Bence onemsiz çünkü son görülmem mavi tikim kapalı laf edersem ben de kısıtlanırım
Tabiki önemli de o resim ne biçim bee güldüm 😂😂😂
önemli degil, uyuyordur ama gece vakti mesaj gelmistir ona bakmistir yani fazla kafa yormam
Önemli tabii benden sonra ne yapmış bilmem gerek ^^
Gandiran her türlü duyguyu bilesiniz bulur bırakır dert etmeyin
Bu durumda kılıçlar çekilir ve ya o ya ben sağ kalır
Sevgilim yok olsaydi sebebini kimle konustugunu soylerse sıkinti olmaz.
Simdiye kadar son attigimz mesaj disinda grmis oldugunu gormedim ilk hep ben grerim
Benim son görülmem hep kapalıdır o yüzden önemli değil :D
Son gelen her zaman <3 :* olmalı ki yatağa huzurlu ve rahat gitmeli..
evet ben cıkıyosam oda cıkıcak ben gırınce gırebılır
sen uyuyorsun diye oda uyumak zorunda degil önemsiz ayrıntılar
Benim icin de onemli bır konu. Sevgilimle bukonu yuzunden cok tartıstıgımız zamanlar oldu ama artık yasanmıyor cok sukur 👫🙏
Benim mesajlarıma görüldü attıktan sonra vakit geçip geçmemesi daha önemli 😄
elbette önemli. kim merak etmez ki
olsa bıle öenmlı aslında benm ıcın
Evet önemli ancak sevgilim yok
Son görülme bayadır kapalı, kafalar rahat
Bunu takacak kadar sevmedim kimseyi
aska engel değil ama güven problemi oluyor
sevgilim yok olsa da sorun etmezdim
cok onemli tabiki eger son gorulmemi gormesse katliam cikaririm :\
sevgilim yok ama olsaydı önemli olurdu tabiki
önemli değil diyeneler için bile önemlidir bence
Sevgilim olsaydı önemli olurdu tabi