- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNamaz kılman yetersiz bence. Bir de hacca git. Ne alakaysa güldüm sabah sabah. Aşağıdaki yorumlara bakmadım ama ahlak bekçilerimiz kılıçlarını kuşanıp senin üzerinde o ahlaklı hallerini kusmuşlardır eminim.
Her neyse, Çocuğun vs varsa tekrarlamamaya çalış. Aldatılmak sadece erkeğe değil kadına da ciddi zararlar verir. Üzücü ve yıkıcıdır.
Aldattığına göre evliliğinde muhtemelen yolunda olmayan şeyler var. Bunları çözebiliyorsan çözmelisin, ancak bu şekilde eşine sadakat sağlarsın. Çözemiyorsan da muhtemel bir duygusal boşlukta yine yapabilirsin. Bu durumda da boşanman ve doğru bir tercih için yeni bir hayat kurman daha makul. Yaşın daha genç. Hiçbir şey için geç değil.
Bir de şu dini zımbırtılarla kendini oyalama. Bir tanrının insanın yanında olduğu görülmemiştir. Herkes iyi kötü zarar görür, katil olanı var açlıktan öleni var. Böyle boş işlerle destek görmeye çalışma. Yapınla ve karakterinle bir şeyler başarmaya çalış.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pisman degilsin sadece ogrenmesinden korkuyorsun. Ogrenmeyeceginin garantisi olsa icin rahat eder. Kac tane aldatan insan gordun sonrasinda "oh be cok rahatladim, ara ara tekrar yapiyim bunu" diyen? Sen
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir asla yapmam
+1 yılSen mi pişmansın? Eline bir fırsat geçse hemen onu da değerlendirirsin sen. Allah senin gibilerin binbir türlü cezasını versin umarım duyulur da kocanın hayatı kurtulur. Mutlu değilsen boşanırsın biter böyle kahbeliğin luzumu yok
70 Yorumla
+1 yılhiçbir şey gizli kalmaz elbet öğrenecek yerinde olsam gidip kendim söylerim kimse duymasa bile bu vicdan azabı insanı yer bitirir.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
duyulma korkusu o pişmanlık değil. . seni çok seven birine ihanet ettiğine eminim. çünkü size güvenip sırtını dönen insanları kolay aldatirsiniz. bir tüyo istiyorsan da soyliyim. hayatta her şey affedilir bu demek değildir içini rahat tut hainliğin cezası ölümdür
00 Yorumla
+1 yılkinamiyorum lakin yaptigin çok iğrenç bişey. Pismanligin duyulma korkusundan yoksa yaptigin şeyden değil. Madem ilgisizliginden yakiniyorsun devam ettirme o evliliği adama da yazık günah
116 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılnamus bekcisimisin bir git
- +1 yıl
Zoruma gitmedi, mesajındaki çelişki dikkatimi çekti 😃 hala kınamadım oburlerine bak diyosun. Oburlerinin kaba yazılarının olması senin kınadığını yok saymaz. Kınamak kelimesinin anlamını oğrenmelisin, kınamıyorum demekle kınamamak olmuyor işte 😃 evet yaptığı yanlış bir şey ve kendisi de bunun farkında. Hatayı savunacak halim yok ama kim ne yaparsa yapsın kimseye kendi doğrularımı empoze etmeye çalışmak herkesin kendi hayatı. Herkesin hayatına kimse karışamaz ✋😃
- +1 yıl
bence senin yaran var gocunmussun 😄😄 deveye diken yaraniyor sende haklisin 😉
- +1 yıl
şu neselimidir nedir baya zoruna gitmiş yazdıklarım 😉
- +1 yıl
insanın psikolojisini fena bozarim da buraya kavgaya gelmiyorum 😄 yapılacak bişey yok su ikram ediyorum kendisine 😊
- +1 yıl
hihi🙈
- +1 yıl
Off ne yaram olacak be 😂 bekarım ben, hatta yarama bakacak olursak ilk benim ters tepki göstermem gerekirdi çünkü zamanında ben de aldatılmış biriyim. Aldatanı haklı çıkarmak değil benim derdim. Duygularımla karar verirsem senin tepkinin kaç kat fazlasını söylemem gerekirdi 😃 sadece hata yapmış insanlara, hele ki hatasını da anlamışsa yol göstermek gerekir bir tekme de siz atamazsınız. Sen burda sayıp sovunce kimse "aaa bunu duşunememiştim iyi ki saydırdı bana aklım başıma geldi" demeyecek 😃 biraz olgun duşunmelisiniz. 100 kişi kadına kufur etti, kadının da aklı başına geldi bu mu yani, kendisi zaten hata olduğunun farkında. Nerde hoşgoru? Nerde yol göstermek? Nerde yardım etmek? Duşene bir tekme de biz mi atıcaz? Dar bakıyorsunuz olaya, aldatmayı meşrulaştırmak ya da hoş ve olabilir bir şey gibi göstermek değil niyetim. Yanlış olduğunu en başından beri kabullenerek konuştuğumuz bir şey
- +1 yıl
Sadece, birbirimizin ayıbını örtmek ve faydalı olmak görüşündeyim. Daha geniş bakın olaya. Kadın buraya hakaret yemek için yazmadı bu yorumu. Çıkış kapısı arıyor. Pişman olanı Allah affediyor, siz kimsiniz biz kimiz yargılıyoruz. Yaptığı duyulur mu? Duyulup duyulmaması onemli değil bence. Çünkü ortada bir hata var. Eşi duymayınca bu göz ardı edilebilir olmuyor. Yanlış, kimse gormese de duymasa da yanlıştır. Fakat ben duşene bir tekme daha atılmasını doğru bulmuyorum. İyi günler 👋
- +1 yıl
Dusene vuran biri değilim Allaha şükür insan kıyafetleriyle agirlanir fikirleriyle ugurlanir. Ve ben okuduğum soruda pismanliga dair değil korkunun verdiği endişeyi hissettim. Benim hissettiğim şey doğruysa dedigimin arkasindayim kötülük beladan başka bişey getirmez ama yanlış anladiysam bir daha yapmayacak olan da odur Afedecek olan da Allahtir. Yoksa insanız beseriz. Büyük konusmak istemiyorum niyet önemli. iyi günler sizede
+1 yılSizin gibi aptal orosbulardan tiksiniyorum iğrenç yaratık eşini neden aldattın pislik seni
50 YorumlaEr ya da geç bu yaptığının cezasını çekeceksin. Umarım da çekersin.
50 Yorumla
+1 yılIns sadece kocan değil aileleriniz de duyar ve senle olan o pezevengin karısı da duyar
50 Yorumlabüyük ihtimal duyulmaz ama sen bu korkuyla uzuuuunca bir süre yaşarsın çokta gereksiz birşey yapmissin
26 Yorumla- +1 yıl
Aynısı kocada da var de mi
- +1 yıl
Aldattığı kişide ne varsa kocasonda da var
- +1 yıl
Fark ettim açıklama gereği duydum
Anladığım kadarıyla sen aldattığın için pişman değilsin duyulursa rezil olurum pişmanlığı var sende buda en az aldatmak kadar aşağılık bir durum utanıcaksan pişman olacaksan aldattığına pişman ol duyulmasına değil.
20 Yorumla
+1 yılKötü kadın müzeyyen adama söyleme bence direk bir dansöz getir eve bir geceliğine uzak dur evden ödeşin bari temele balyozu vurmuşsun zaten yık gitsin tamamen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIhanet etmiycektin artik esin seni bosar mi normal mi karsilar bilmiyorum ama bana esim boyle bisey yapsa net soyluyorum bosarim cunki ben ona aynisini yapsam oda beni bosar normal karsilamaz sadece es degil ki bu sevgili bile olsa aldattigi zaman ayriliyor.
00 Yorumlapişmansın komik olmuş bu biraz çünkü aldatmak hata değildir hiç kimse yanlislikla soyunup se**smez ben olsam direk bosardım darisi basina...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. eşinin kulağına gelmesi çok zor merak etme en yakın arkadaşı bile bilse bunu söylemeyi kimse istemiyo öylece yıllarca gidiyo...
10 Yorumla
+1 yılZevk aldın mı aldatırken bari? o anın mutluluğunu almışsan iyi bari...
04 Yorumla
Soran+1 yılne diosun sen oyle bisey yok
- +1 yıl
Tovbe etmissen seni yargilamak kimseye dusmez. Allah ile aranda mevzu tekrarlanmamasi dilegiyle. Hatani anlamak burada paylasmak bile medeni cesaret ornegi. Bakma. bizim toplum. linc etme. derdin de hep bosfer onlari
- +1 yıl
Ben de aynı goruşteyim. Halk linç etmeye çok meraklı. Eğer pişmansan, kimsenin dediğini umursama. Allahla kendi aranda yaptığın hata. Tekrarlama, çünkü karşıdakinin hakkına giriyorsun. Bu hoş değil ama kendi yaşamınız. Ben kendi doğrularımla insanları eleştirmeyi, doğru-yanlış etiketi yapmayı, namus bekçiliği yapmayı uygun bulmuyorum
- +1 yıl
+1 yılNe diyim ben sana.. .. Tövbe et.. Gerçekten 5 kuruş etmezsin ama ne diyim.. Ne diye evlendin
04 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bu siteyi burak . Daha girme burdan kimse ile konuşma.. Eşine dön onu eline al... Kırdıysam özür dilerim...
Soran+1 yılpeki :((
- +1 yıl
Eşine dön.. Bin kat ilgi ile hemde.. Sen ona ilgili ol o sana elbet ilgi verecektit
Soran+1 yılumarim
+1 yılolsun hanimefendi tekrarlamassaniz hic birsey olmaz ancak bu hata affedilmeyecek bir hata tekrarlamamanizda fayda var
00 Yorumlaşimdi nolacak biliyor musun korkun geçecek diyeceksin bişey olmadı kendini siktirmeye devam edeyim ya canısı seni kahpe kaşar seniiii senin kocanı seveyim ben seni iyi sikemiyor ellere düşürüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bisey yapmadım
Soran+1 yılhayir ben sadece optum ve bundan cok pismanim arkadasim
Duyulacak diye pişmansın :D evet duyulur evliyken yapmayın böyle şeyler
20 YorumlaDuyulmasaydı bile şu an buradan duyurdun farkında mısın :D
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. pişmansan yapma bir daha. o kişinin de numaralarını falan engelle. otur öyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle yaptim
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Duyulurmu derken demekki yakın çevrenden biriyle aldattın :/ ?
iyide neden peki?00 YorumlaNeden yaparsınız anlamam. Galiba insanlara rahat batıyor ondan olsa gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Eşin beşiktaşlı olup fenerbahçe'yemi oynadın? Aldatmaktan amacın ne ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılilk günler böyle yaparsınızsonra devamı gelir bir dikkat et
peki yakınında birimi06 Yorumla- +1 yıl
hatadan ders almakta güzel ama gercekten dikkat et.
- +1 yıl
bütün bunlar ne olursa olsun yaptığınızın doğru olduğunu göstermez ama
Soran+1 yılyemin ederim yapmiycam zaten cok kötüyüm ve ben o kisiyle iliskiye girmedim öpme oldu sadece
- +1 yıl
bu bile çok güzel bir duygu bence ve sakın daha ileriye gitmeyin anladığım kadarıyla da çok pismansınız
Soran+1 yıltabiki iletisimimi kestim
- +1 yıl
akrabalık felan yok değilmi ilerde karsılasma ihtimali
+1 yılbaşkasından duymadan senden duymalı ama bu asla geris dönüşü olmayan bir yol oluck özellikle onun için.
00 Yorumlademekki esinden artik haz almiyorsun madem ayril ne bekliyorsun
00 YorumlaEvet zaten tövbe alıp namaz kılınca sıfırlanıyor günahkar
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir
A*mına kodumun sitesinde birbirini aldatan aldatana lan iyice brezilya dizilerine döndü site anasını satıyım
00 Yorumla
+1 yılaldattım derken nasıl aldatttın yani fiili olarak birisi ile mi oldun
03 Yorumla- +1 yıl
herkes bişey diyor aldırma doğru olmadıgını anlamısın bu yeter ilişki olmadıysa bir daha böyle şeylere girme
Soran+1 yıliliskinyok opmr sadece
- +1 yıl
anladım işte dikkat et bundan sonra girme uzak dur artık olan olmus
+1 yılpişmanlık bir daha yapmamak demek seninki göt korkusu
00 YorumlaSenle o biliosa etrafinizdakilere caktirmadiysaniz duyulmaz ama benim gibi yaparsan ooo herkez duyar
00 Yorumlaİhtimal her zaman vardır. Neden böyle bir şeye gerek duydun
10 Yorumla
+1 yılbigun ogrenecek bide tecrubeliyse ilk sekste anlicak
00 Yorumla
+1 yılneden ağacın tepesindeki meyveyi yemekte inat ediyorsun ki anlayamıyorum oysa dibinde de ondan var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Diyelim duyulmadı, eşinin yüzüne nasıl bakacaksın?
45 Yorumla- +1 yıl
Bakar bunlar utanmaz
- +1 yıl
Allah belasını versin hepsinin şu aldatanlara karşı aşırı nefretle doluyum lan
- +1 yıl
Yok hiç sevgilim olmadı ama nefret ediyorum hepsinden
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Afferim günah point sıfırlamışsın
10 YorumlaTrol 😂😂 adım gibi eminim
014 Yorumla
Soran+1 yılne trolu ne haldeyim haberin var mi
Soran+1 yılaciklayamam oldurur beni
Soran+1 yılasik oldum ve sadece opusme oldu iliski olmadi
Soran+1 yılevliyim
Soran+1 yılbu nasil yorum bak ben zaten kotuyum
Soran+1 yılsen nasil konusuyorsun biraz sakin ol agzini bozma once.
Soran+1 yılkardes vicdan azabi cekmesem buraya yazmam.
+1 yılAllah verir belanı duyulmasada
25 Yorumla- +1 yıl
helal sana doğru söyledin.
- +1 yıl
@yasakbölge bu konuda fazla hassasım. İnsanın annesi aldatılınca
- +1 yıl
geçmiş olsun ne diyim ama gerçekten kötü bir duygu
- +1 yıl
@yasakbölge öyle
- +1 yıl
Aldatmanın bahanesi yoktur. kendini ilgisiz bilmem ne diye rahatlatmaya çalışma
aynen inşallah duyar
70 Yorumla
+1 yılAllah uzun ömür versin
00 Yorumla
+1 yılSonra kadına şiddete hayır diyorlar.
00 Yorumla
+1 yılesini ne derecede neden aldattin canim sen?
00 YorumlaEşinin haberi yok dimi
00 Yorumla
+1 yılne yaparsan onu biçersin
00 Yorumla
+1 yıl41 picak darbesi ile manşet olursun
10 YorumlaMigdem bulandi...
42 Yorumla
Soran+1 yılhayir kokacak bsiey yok santaj tehdut yok ben ayrildim zaten o kisiyle aldatmiycam artik
duyulması aldatığın kişiye bağlı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. nasıl bir aldatma bu?
00 Yorumlahicbirsey gizli kalmiyor er ya da gec duyulur
10 YorumlaDuyulmamasi icin detaylar var konusmamuz iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl muhatap olmuyorsunuz eşinizle anlamadım
20 YorumlaHicbirsey gizli kalmaz hayatta
10 Yorumlao adam seni yine ister ve şantaj yaparsa olur
02 Yorumla
Soran+1 yıliliskiye girmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir daha verirsen duyulmaz
00 Yorumla
+1 yılkesin ortaya çıkar yakında
03 Yorumla- +1 yıl
gizli sakli isler elbet ortaya cikar
Soran+1 yılnasil cikcakki
- +1 yıl
diger arkadasin aciklar birkac kisiye sonra sana baska erkekler dadanir vs vs
+1 yılAllah uzak etsin senin gibilerden.
00 Yorumlakadınlar saklamada daha başarılıdır sorun yapma :)
00 YorumlaDuyulmasa bole nasil bakican adamin yuzune
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. kimle ve nasıl aldattin çok merak ediyorum 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkımınle nerde olduğuda öenmli
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkeklerın en büyük hatası ılgısızlık. hanı derler ya öldüren kabahatlı ama ölenın hıçnı suçu yok. sen aldattın ama buna etken hıçmı yoktu.
Soran+1 yılesim afedersimiz ben bisey yapmadan yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılöyle bırıyse sonucu bu. senınde arzuların var bunuda eşinle yaşaıcaksın ama o konuya uzaksa nereye kadar dayanıcaksın. eşinde sorunlar olabılırmı.
yanı tam bır erkek olduğunu düşünüyormusun
+1 yılKimle aldattigi na bağlı
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler