3 haftadır buluşmadığımız için bu kadar ısrarcıydım buluşma konusunda, buluşma öncesinde ki gece dışarı da sabaha kadar takılıp sabah 8 E karşı eve gelip misafir geldi bahanesiyle beni ekiyor program yaptığımız gün

3 haftadır buluşmadığımız için bu kadar ısrarcıydım buluşma konusunda, buluşma öncesinde ki gece dışarı da sabaha kadar takılıp sabah 8 E karşı eve gelip misafir geldi bahanesiyle beni ekiyor program yaptığımız gün
Valla söz namustur bende bu kanundur bana değer vermeyen birine asla tahammül etmem ölsün gebersin zerre umrumda olmaz ve ben de ona iki kat değer vermem bana bir adım atana ben iki adım atarım öyle biriyimdir. Bu tamamen saçmalık böyle bir ilişki olamaz tavsiye etmiyorum bu ne sinir bozucu bir mesaj böyle bende sinir hastasıyım ama okuduktan sonra daha da sinirlendim 7 sülalem gelse sevdiğime asla bunları demem, olması gereken şey özlemleri gidermek güzel bir açıklama kırmadan üzmeden. Bir anlık sinir gelebilir herkeste olur ne yaşadığını bilemezsin ama kırdıysan bile gönlünü alıcaksın karşındaki de senin asker arkadaşın değil. Olumlu yaklaşmak her zaman iyi şeyler getirir ama insanlar o kadar eğitimsiz ki. Geçmiş olsun şimdiden
Böyle biri ile nasıl bu hale geldin aslında basit her zaman iyi niyetli oldun alttan aldın onun hatalarını ya da yaptığı sana karşı ihmaller bunlar olduğundan dolayı sen nede olsa bir şey demiyorsun diyerek hep devam etmiş şimdide sen küçük bir tepki ile karşıladığında onu senin üslubunu sorguluyor. Senin üslubun da hiç bir sorun yok o hatalı ama sana tavsiyem daha fazla kendini ona ezdirme
Yani bir kere kavga kaos trip bile çıkarmadım hep alttan aldım evi 5 dk uzaklıkta olan biri 3 haftadır görüşmüyoruz plan yapıp programı ektiği için sinirlenmem gerekirken yine alttan alıyorum o cümlem de kötü ne var da bu sözleri hak ettim bilmiyorum o mesajlara daha cevap bile vermedi zaten 45 gün oldu
Bence artık senin ondan uzaklaşmanın vakti gelmiş böylesi biri sana fayda olmaz bir şey soracağım aşkım diyorsun ama sanki sevgili değilsiniz gibi
2 yıldır hayatımda yani o an onu söylemişimdir zaten 45 gün oldu bir özür mesajı bile atmadı o mesajlara bir cevap atmadı 2 yıl boyunca hataları tabi ki çok oldu ortadan kaybolup aldatmaları da dahil ama ilk kez böyle ağzını bozup çirkinleşti
Bence kendini daha kötü hale getirmemek için uzaklaş eminim kalbin çok güzel ve özeldir o yüzden daha iyi hak edecek kişiler ile paylaşmak daha iyi olur
Şaka gibi!
Gerçekten böyle hemcinslerim var mı? Gerçekten böylelerini çeken kızlar var mı?
Şu an ve bu gece sanırım bunu düşüneceğim... İlerleyen dakikalarda "arkadaşlar bunu bir arkadaşımla sizi kandırmak için yaptık" diye haber veren güncellemeni bekleyeceğim.
Gerçek olamayacak kadar kötü.
Sadece ekmesi değil. Sana karşı ettiği laflar sebebiyle de uzak durman gerekiyor. Buluşma için ısrar etmesi gereken o ayrıca. Seni ektikten sonra tekrar buluşmayı geç bu konuşmadan sonra ben yüzümü bile göstermezdim
Cevap
13Cevap
Sinir bastı mesajları okuyunca. Senin üslubunda sorun yok, karşındakinin üslupsuzluğunu manipülatif davranışlarıyla örtmeye çalışmasında sorun var. Tez elden ayrılmanı öneririm. Bu şekilde sadece yıpranacaksın.
Bu zamana kadar ne kavga ettim bir kere trip bile atmadım o ne istiyorsa o oldu öyle ilerledi bir kere ne çiçek aldı ne hediye ne bir doğru düzgün bir yere götürdü ilk kez Böyle ağır konuştu hayatımın şokunu yaşadım bu mesajların üstüne de bir daha asla yazmadı 45 gün oldu bir özür bile dilemedi
Söz verdiği saatten bilmem kaç saat sonra uyanıp hiç bişey olmamış gibi günaydın bilmem ne üstüne de Oğuzhanın bilmem nesi. Sanane kaynından? Misafir gelmişse bi sana gelmemiş sen evden çıkınca misafir küsmezdi de bu nasıl bahanedir. Bacım sen mi ayrılırsın yoksa biz kusalım mı
Zaten yazmadı 45 gün oldu tamamen bahane misafir falan da yok aslında ben sadece kendimi suçlu hissediyorum o lafı söyleyerek ben mi yanlış cümle kurdum diye
Sende de gereksiz ısrar var adam belli ki bahane arıyor hâlâ 3-4de buluşalım diyorsun söz verilen saatte olmuyorsa sonra da olmasın demen lazım
Ben hazırlanmış bir şekilde çıkmış evden onu bekliyorum çünkü evet ısrar etmişim bunu biliyorum ama kim olsa plan iptalinde benzer şeyleri söylerdi ve 3 haftadır buluşma yok evi evime 5 dk uzaklıkta
Yoo ben söylemem beni bekletmiş üstüne de böyle saçma bahaneler sıkıyorsa tamam der bidaha da ben görüşmem
Senin uslup kötü değil, karşı tarafın uslup çok kötü. Ama sen de gereksiz uzatmışsın, ısrar etmek iyi bir şey değil.
Gerektiğinde "peki" demeyi bilmelisiniz, yukarıdan aşağı 8. konuşma balonu gereksiz olmuş.
9. konuşma balonundan sonra da "peki" diyip kapatmalıydın konuyu, gelmiyorsa gelmesin.
Eğer ki peki deyip kestirip atsaydım beni hep ihmal ettiği gibi daha çok edecekti ben zaten hep peki dedim o ne dediyse tamam dedim bir kere onun yaptıklarına ses etmediğim için beni aşağılama gereği duydu 3 hafta olmuş buluşmamışsın günlerce plan program yapılan gün hazır bekliyorsun bir bahaneyle geliniyor bir erkek olarak size bir kadın böyle yapsa ne hissederdiniz ben yine çok sakin karşıladım
Zorla güzellik olmaz diye çok sıradan bir ata sözümüz var, olmuyorsa zorlamamalıyız. Böyle sürekli mutsuz olursunuz, insanlar değişmez.
Bak sana saygısızlık etmiyorum şu anda problem çıkarmıyorum cümlesinde gereksiz bir tepki göstermiş sonrasında da seni aşağılayıcı ifadeler kullanmış, bu adamdan hayır gelmez, bir an önce ayrılmanı tavsiye ederim
45 gün oldu yazmadı bir iletişim yok o son attığım mesajlara cevap bile vermedi ben yanlış bir cümle kurmak istemedim yani tetikleyecek yanlış bir lafım mı olmuş aksine çözüm odaklı olup sorun problem çıkarmayıp trip bile atmadığımı plan iptal olsa bile 3-4 de dahi olsa görüşebileceğimizi söyledim burada hatam nerede
Hatan yok, saçma bir bahaneyle ayrılmış
Sence yazar mı alkolün etkisiyle mi böyle konuştu bilmiyorum gerçi yine de yanlış ama alkol alıp sabaha karşı 8 de eve gelip de o saatte uyuyup 4 saat sonra uyanıp mesajlarıma cevap veren biri ne dediğinin farkında mıdır ya da neden bir özür bile dilemedi
Hâlâ yazmasını mı bekliyorsun sen bu adamın?
Yazmasını değil hatasını anlamasını istiyorum bu kadar mı değersizim onun nazarında bir özür çok mu 2 senenin hiç hatırı yok bu sadece
Sözleşmeye uymayan biriyle ömür geçirip tamamlama, uzaklaş ve sabret. Geri dönüşler yaparsa yaptığıyla bırak. Böyle biri asla düşünmez, bununla birlikte çılgındır, aleyhine karşı savurganlıktan başkasını yapmaz. Kendine yazık eden iki yüzlü bir rol
Sen böyle bir konuşmadan sonra bile kendini sorguluyorsan narsist bir manipülatörle birliktesin, bir an önce kurtulmanı öneririm. Terbiyesizlik yapıp gereksiz yere yükselen o karşındaki s. ğır
2 senelik ilişkim de ilk kez böyle laflar edip ağır konuştuğu için aslında şok oldum manipüle olduğum için de kendimi sorgulamaya başladım ister istemez yani ben bu lafları ettiğim için mi böyle oldu gibisinden halbuki sadece 3 haftadır görüşemediğimiz için sadece özlemişim ve buluşmayı istiyorum 1 hafta önceden program yapılıp programı misafir geldi yalanıyla iptal ediyor bilmiyorum bu lafları hak ettiğimi düşünmüyorum bir özür mesajı bile atmadı 45 gün oldu o son mesajlarıma bir cevap bile yazmadı
Bak sana bi tavsiyem 3 hafta demişsin sen zaman ayırıp o bahane üretiyorsa böylesine yol vermekten başka çaren yok böylesi adamı tüketir seninki akıntıya kürek çekmek
Kızım sen iyi misn adam seni itim popiş*ne sokup sokup çıkarıyor sen hala adamı yağlayıp ballıyorsun benim bile elim ayağım titiredş şu an bırak şu o*çu sana nasıl böyle konuşuyor ya bir kıza nasıl böyle konuşuyor seni zaten aslaaaa sevmiyor sevmek isteyen görmek için can atar
Tabi ki herkesin işleri çıkabilir buluşmada olmayabilir ama karşı tarafa haber verirsin. Birde sinir kusmuş. burada adamda hata olduğu kadar sende de var nasıl bir yokluktasın anlamıyorum 45 gün olmuş eski sevgilisini döven birisinin dönmesini bekliyorsun.
Neden 12.30 a kadar davar gibi yatan sevgilinizin size kufur etmesine ben seni kendine getiiririm gibi aşırı kıro ve onur kırıcı seyler soylemesine firsat veriyorsunuz
Ayrıldın dimi? Ayrılmış olman lazım. Eski kız arkadaşını dövmüş biri seni de döver. Kendine dert çıkarma
Yani ayrıldık sanırım bir ayrılık gibi konuşma da olmadığı için paylaştığım son mesajlara cevap bile vermedi 45 gün oldu ne bir özür ne bir ayrılık mesajı hakaretleri edip yok oldu
Bırak yazmasın yazarsa da cevap verme
Ben heralde yanlış okudum. Sana oğlum mu diyor. Tehdit mi ediyor. Gerçekten çok mu aradın bu arkadaşı ya.
Eski kız arkadaşını dövmüş ama kız sürekli telefonlardan arayıp ayrıldığı halde rahatsız ettiği için ilişki boyunca bana hiç kötü cümle kullanmadığı için 2 sene içerisinde ilk kez bunları duyunca şok yaşadım 45 gün oldu hiç ses yok yazmadı
Ya anlamıyorum gerçekten. Yani ülkede adam kıtlığı mı var. Hani nedir ya. Çok mu zengin. Manken mı. Zaten iyi biri olmadığı belli. Bu üsluba bak. Savunduğun şeye bak. Eski kız arkadaşımla dövmüş. Yok rahatsız ediyormuş. Bu bahane mı. Kendinize gelin ya. Bu kadar değersiz misiniz.
Seni tınlamıyor seni önemsemiyor üstelik sinir hastası çocuk bence yol yakınken kaç kurtar kendini
2 senelik bir ilişki ayrıl barış süreci çok oldu kendi geldi gitti hep üstüne aldattığı da oldu geri barıştık hiç kötü söz söylememişti ilişki boyunca, benden öncesi olan Eski kız arkadaşını dövmüş ama kız sürekli telefonlardan arayıp ayrıldığı halde rahatsız ettiği için ilişki boyunca bana hiç kötü cümle kullanmadığı için 2 sene içerisinde ilk kez bunları duyunca şok yaşadım 45 gün oldu hiç ses yok yazmadı
Şu hitaba bak beyınsız gereksız cok bıle guzel konusmussun boyle şuursuz beyinsize engeli basıp yollamalık bundna bir cacık olmaz
Çok tehditvari konuşma şekli bu bence bu çocuk sana ayrılmak istesen zarar bile verebilir
Eski kız arkadaşını dövmüş ama kız sürekli telefonlardan arayıp ayrıldığı halde rahatsız ettiği için ilişki boyunca bana hiç kötü cümle kullanmadığı için 2 sene içerisinde ilk kez bunları duyunca şok yaşadım 45 gün oldu hiç ses yok yazmadı
Sen devam et bu kafayla
Bence böyle biriyle görüşmen bile çok saçma ilerde sana zarar verebilir
Ve üslubunda bisey yok
Bir kere yapan bi daha yapar bence kendi iyiliğin için bu tip insanlardan uzak durmalısın
Uzak duruyorum zaten bir daha da yazmaz gibime geliyor
Yazmaması daha iyi zaten kendini en ufak geliştirmemis bi insandan fayda gelmez
Erkeklik yapmış biraz bas tekmeyi gitsin bi yol olmaz bu maldan
ilişkini gözden geçir bu adam böyle konuşuyorsa 1 sorun var
Son yazdığın mesajları sil, mümkün olan her yerden de engelle. Saygısız, kaba, aptal bir adamla vaktini harcama. Dönüp özür dilerse falan da yüzüne bakma. Zaten 45 gün oldu falan demişsin, bu elemandan kurtulma şansı ayağına gelmiş zaten.
bundan bı halt olmaz sana gereken degerı vermıyor kendı saygısız hem suclu hem guclu derler ya ıste tamda bu herıfı kastetmısler bence yol ver gıtsın
Sen mi ayrilirsin biz mi ayiralim
boşa zaman harcıyorsn
terk et direkt terk et ayrıl
köle olma köle et. sen burada köle olmuşsun resmen
Bunu at gitsin başından
Olmuş diyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?