AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
Arkana bakmadan uzaklaş o adamdan hayır gelmez adam kadınlardan para almayı alışkanlık yapmış
kesinlikle olmaz anlıyormusun. param yoksa zaten hiçbir kızla ne sevgili adında bir ilişkim olur ne orta yerde hovardalık yaparım.
Parası yok, işi yok, borç alıyor ödemiyor hala daha koca olur mu diye soruyorsun. Çok klasik kadınsın be..
Hayır veriyorsun sonra laf ediyorsun böyle şeyin lafı bile olmaz eğer çok seviyorsan ciddi düşünüyorsan
bugüne kadar kimseden borc para istemedim allaha çok şükür istememde büyük knouşmayım ama istemem
sen bırakıp gitmesinden korkarak istiyorsun ama aksine bırakması için bir davranış oluyor bu...
Ondan hiçbir halt olmaz sorumsuz beceriksiz herif yani salla gitsin ya
yok hayat musterejse neden yanlis erkek olsun bide niyet onemli
canim sen cok yanlis anlamissin o pariyi kariyla kizla yemistir
tabikide yanış hareket evli filan degil nişanlı filanda degil bence yalnış
erkek adak ne yapar eder sevgilisinden borç almaz benim kitabımda yok böyle
bence borç almamalı olaki hata yaptı aldı o borcu kredi çekip geri ödemeli
bundan eş değil, leş bile olmaz. düzenbazın biri belli
Ben almam ama artık alınması gerektiyse ama almıştır sende bunu başına kakma yaptın madem bu bir iyilik sus
Off vermeseydin? Tam bir taşra hareketi. Ne değerli paranız var.
Kaç kere sordun bu soruyu ya. Bu kadar sorun edeceksen borç vermeseydin.
sen valla safmışsın ya nasıl veriyosun o kadar para ya ah şu senin kafa
10 bın harıcı gerı kalan parayla karıya gıtmıstır eleman :D
Bence hiç bulaşma abla belliki seni değil paranı istiyo
karakteri olan adam paraya kul olmaz sevgili ya da eşine maddiyat olarak borçlanmaz
La böyle manita bize denk gelmez ki 23.000tlyi ben babama vermem sen nasıl birine veriyon be
Ben burda iddaadan günlük 100-200 milyar kazanmaya basladım senin sevgilin senden borç alsın kafası olan kazanıyor bu devirde
günlük 100-200 milyar mı? ahahahahaha günlük bu paraları kazanan adamın burada ne işi var. atıyorsun bari attığın yalana önce sen inan kamil kardeş.
Ne yüzsüzler varmış. İş kuracak parası yoksa çalışıp birikim yapsın. Bu tarz kişilerden acilen uzaklaş. Zararın neresinden dönersen kar :D
Her şeye maddiyat gözüyle bakma sen de adamın karakterine değil borç ödeyip ödeyememesine göre onun yuva kuramayacağını düşünüyorsan kusura bakma da adam haklı maddiyatçısın demekle
Yapma Yapma Bir Erkek Daha eşi Dahi Olmamış Kadından Bukadar Para Almamalı Hadi Sıkıştı 1000 2000 Aldı 23 Nedir Arkadaş Ama Verende Hata
hepsini odet ve hesabi kapat artik senin parani alip eskisine veriyor 13 .000 tl yani
Hiç yoktan ödüyor az bişey öyle birileri var ki o parayı alıp kayboluyor ortadan
seni de başka kızla konuşurken öder fazla takma kafana :)
dogru karari vermissin
Olmaz parani alinca ayril
sevgilisinden borç alana laf etmiceksin, sevgilisine borç para veren kadın tam bir mal kadın. canım kadın.
Para mevzusu girince ilişkinin içine eski tadı kalmıyor.
hos birsey değil yaptigi. Tabi ki bir es asla olamaz.
Borç isteyen adamdan hayır gelmez
Makul miktarda okey de iş kurmak için para istemek nedir ?
@Farkındalıklı kadınlardan almaya alışmış işte ne denir ki
Madem bu kadar önemsiyorsun parayı borç vermemeliydin.
bu kızlar salak. Hala anlamadın mı eş olup olmayacağını :)
olmaz uzak dur seni paran için kullanıyor bence
bence uzatma bir an önce paranı almaya bak
Öyle yapıcam
inşallah alırsın bol şans
babama vermem ben o kadar para
Unut o parayı bence zor verir
sizin mesleğiniz nedir?
yanlış ters işler insan sevdiğine bunun 10 katını ödemek ister. belliki bu adam bunu huy edinmiş merak etmeyin bir başkasını bulunca sizin paranızıda öder inş. :) tabi zor gözüküyo biraz.
Devlet memuruyum
böyle bir adamla evlenmem
Adam olan bir bayandan borç istemez !
Neyin kafasını yaşıyonuz siz ya
Öyle birine erkek bile demem.
Kaç, kaç, kaç👍
23 mu dedi o...
@AsVaLe ):
Bak baska sehirde yasayan bayan arkadas vardi. Beni aradi birlikte oldugu biri oldugunu ondan 20000 kredi cekmesini istemis bu parayi cekmis verecekken birileri aklina girmis cocugu arastir demisler. Beni aradi anlatti durumu benim bulundugum sehirde oturuyordu cocuk cunku bana arastirir misin dedi. Cocugu bir arastirdim tam kolpa. Araba alacakmis ve kiza arabayla seni gezdiririm yok iste araba prim yapacak bir suru yalan soylemis. Kesinlikle uzaklas. Geri kalan parani alamayacagini bile bilsen uzaklas. Ben babamdan borc alamiyom. Muhtemelen bak ayni yaslarda gibiyiz. Bana laf dusmez sanal ortamdan gereksizin biri diyebilirsin ama sakın evlenipde hayatini karartma.
@AsVaLe teşekkür ederim. Çok ıyi nazik biri normalde. Ama üc yilda 4 iş değiştirdi. Şansım yok diyor. Para konusu çok canımı sıkıyor. Zaten bitti dedim görusmüyoruz. Geri kalan parayı verir mi bilmiyorum.
Sans bence bir uydurmaca be kandirmaca. Geri kalan paraya uzulme. Cunku evlenseydin bir omur boyu onu sirtinda tasiyacaktin bundan emin ol. Sansdan bahsedecek olursak sansli olan sensin hemde en harbisinden. Nazik biri olmasi bazi kusurlarini kapatmaz ve evlilik ciddi muessese. Seni tanimasam da senin adina sevindim. Cunku en nefret ettigim erkek tipidir.
Böyle sevgilim hiç olmadı... Yalnız ayıp etmiş.
Sevgiliyken parana goz dikiyosa evliyken napar?
ondan ayrıl benle çık biraz sıkışığımda :D
senle evlilik düşünüyo bişi biriktirio bir hayat kurmak için bir adım atıp sanada bunu göstermek namına yapması gerekenleri yapmayıp senden ufak ufak tırtıklayıp geçimini sağlıyo ve sende hala artniyet aramıyosun... walla bana gel :D
bence hayir. Ciddi bisiyse almasi normal.
Paranı kurtar ondan sonra yol ver gitsin.
çok güvenme derim ben
Olabilir ama bu kadari da fazla olmamali yani
bayağa da yüklü bir paraymış. Yanlış bir durum...
Sozin olayin buyusu bozulmus toparlamaniz cok zor
sen o adama bakarsan evlenirsiniz
adamin yerine utandim
Sevgililik dönemine güvenmeseniz keşke...
Evet yanlis insandir. Bir bardak su ic ustune.
Evet yanlış erkektir.
Kullanılıyorsun sanki
Parasız adam, gereksiz adam :D
Önüne gelenden borç alıyor herhalde?