Beni cok yalniz birakmisti ayrilicaktim sonra cok utandim napmaliyim sizce

Konuşma uslubuna bak, sıfır saygı, sorsan delikanlıyız erkeğiz derler ama daha karşı cinsinden nirisiyle nasıl konuşcaklarını hitap etceklerini bilmezler, bunu sindiren genc kızdan da bir hayır gelmez zaten. Ne kolay bu yeni yetmeler için aşk sevgi kelimesini kullanmak.
:D :D bence devam etmelisin bir süre daha değiştiremezsin zaten çocugu elbet ayrılıcaksınız ama şimdi ayrılırsan suçlu sen olursun :)
he o zaman devam
Bütün yazdıkları ok. de ya nedir allah aşkına. Zaten kız sana kırılmış. Adamın umru bile değil. Ben olsam onu ya lığı ile baş başa bırakır giderim.
EİG için teşekkür ederim :)
Cevap
23Cevap
İyi hoş birşey demeye çalismista adabında olmadigindan belli cocugun pesinde sen dolaniyosun parmaginda oynatiyor seni zor zamaninda yanindasin diye yaninda ileride kafasi rahatladi mi bu birakir seni. sen istesende ayrilamazsin bundan öyle muhabbet olsun diye soruyosun iste
Dewam bence yerini dolduramazsi.. doldurdunu sanirsin ama aslinda o yeri kimse dolduramaz alisdigin kisiden ayrilamazsin aklin ayrilsada kalbin ayrilamaz kufur etmeyan azdir bu ewrende aslinda sen ina kusdun diye kendine kizip kufur ediyor olabilir iyi dusun ask bu oyuncak etmeyin aski wakti warken yasa boyle seven bulmak zor... yinede kendi kalbini dinle bence
Bence gec yaziyorum ama genede soyliyim bu cocuktan ayrilmissindir insallah cunku samimi de olsa araniz sevgilide olsaniz evli bile olsaniz sana kufurlu hitap ettirmemelisin ayrica bu onur ve gurur kirici birsey bende ayni durumdan yaniyorum bana kavga aninda mk dedigi an beynimden kaynar su dökülüyor sen sen ol iliskide ilk once saygi ara sevgi ikinci planda kalir bu sana olur bugun yarin ailene yapilir boyle bi saygisizlik
Böyle sevgili mi olur lan.. ikinci mesajdan sonrası iptal..
bir bayana böylemi yazılır, nasıl bir ilişkiniz var...
hepsini 2 dakikada yazmış. Yani muhtemelen laf cambazı. Ve sana ayıracak sadece 2 dakikası var. Düşünmeden yazmış belliki. Düşünerek hissederek yazsaydı dakikalarca yazardı. Ayrıca ya falan kullanan birisi kesinlikle davardır. Ayrıl
Hemne ayrilik mk salagiz ya biz bilerek sizi ilgisiz birakiyoruz isimiz var ki ilgisiz birakiyoruz zaman olumca bole yaziyoeuz ama siz kizlar cidden hic biseyi hak etmiyonuz sen bu cocuga gire degilsin
adamın resmen ayrılık mesajı atıcağı içine doğmuş böyle yazmıs QW:DQWd
Bu ne laçkalaşmış bir konuşma :o
Bir erkek bir kadına küfür ediyorsa o erkeğin adamlığından şüphe ederim..
Ayrıl gitsin..
Bırakma sen bu cocuğu ilk zorlukta cekip gitmeye kalkma belki bir sorunu vardir konusarak halledin ayrilarak değil.
samımıyetsızlık var ya nedır ya okuz kusurlu mesajlar flaan erkek olarak utanuıyorum bu tıp adamlardan kıbar olcaklar once
olum nasıl bir saçma ilişki ya insan sevgilisine a*mk diye mesaj atar mı?
Bence insanları hatalarıyla sevmeliyiz sabret eğer seviyorsan bir gün mutlaka verdiğin değerin bir karşılığı olacaktır.
hatasını anlamıs gibi bence şans ver baskalarının ne dediginede takılma bence önemli olan senin ne düşündügün
boyle kufurlu mu konusulur ya
o zaman sorun yok
Devam et napcan başka deli gibi seviyor seni :)
Yazık lan uzmeyin boylelerini
kesin bir haltlar yemiş tir 😂😂
guzel etkileyici yazmis basarili ayrilma bence
Adi ne sevgilinin evren mi?
kafandan ayrılık fikrini silmelisin...
ilk insan : kro magnan.. mesajını yazabilirsin. :D
adam fena yardirmis hatirina devam et
neden ayrılmayı düşünüyordun?
neden olduğunu sordun mu hiç
senin olayına benzer bir olay yaşadım eğer istersen sanada yardımcı olabilirim
ne işinde çalışıyo çok yorulduğu için uyanamıyordur belki
çok yoruluyodur biraz zamana bırak eğer gerçekten seviyosan aşk sabır gerektirir uzunda bir ilişkiniz var kolay kolay silip atma enkazı çok olur
İzin gününü boşa çıkarmamak için yag çekiyor sana
Üzme be çocuğu
Niye küfür etmesine izin veriyorsunn.
Seni dkmek istiyor demedi deme güzel yalan bulmuş
Ayril
Ayrılma
U dönüşü yapıyor he.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?