Sormayacaktım ama: Saçlarım dalgalı olmayı unuttu, eski şaşalı günlerime nasıl dönerim?

Sormayacaktım bunu ama sıkıldım artık bu durumdan... Burada bu durumlardan anlayan bir sürü kadın vardır hatta aynı dertten muzdarip olan...

Saçlarım kuru... Doğal yağlar vs. kullanıp kuruluğu azaltmaya çalışsam da sıkıntılıyım bu konuda... Bir de uzun süre boyamamıştım saçlarımı... Beyazlamasının da etkisi var sanırım bu durumun oluşmasında... Tabii düzleştirici denen Allah'sız aletin de etkisi büyük bu konuda...

Şimdi ne yaparsam eski dalgalı ve doğal günlerime dönerim?

Bir yardım ediniz bu Kaşıklı'ya...
Güncellemeler
+1 yıl
Özür dileyerek bir şey eklemek istiyorum: Saçlarımı sarınca, maşa yapınca veya bir şekilde dalgalı hale getirince ne yaparsam yapayım sprey de bassam, jöle de sürsem anında bozuluyor rüzgar ve nemden... Sıkıntılıyım...
Güncellemeler
+1 yıl
Tatile gittim on gün önce... Ve o on gün boyunca saçlarıma hiçbir şey sürmedim... İnanır mısınız çocukluğuma geri döndüm... Şahane buklelerim vardı...

Olay şu:

1. Stres saçlara ciddi zarar veriyor

2. Havadaki nem mahvediyor saçı

3. Saç kesinlikle köpük boyayla boyanmamalı

4. Saç her dakika taranmamalı

5. Saça her dakika dokunulmamalı

6. Saçın yıkandığı su klor bakımından fakir olmalı.Yani az klor sağlıklı saç

7. Zeytinyağlı Narlı sabun hem süper kokuyor hem de saça çok iyi geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Saçlarım için eczaneye gittim dün... Eczacı bunca yıldır eczacıyım böyle saç ve saç dibi görmedim dedi... Bildiğiniz talaşı kafama serpmişler ve kaçıp gitmişler gibi... Ducray diye bir dermoklinik şampuan verdi... Kullanacağım bakalım... Bütün mesele de o talaş kafalı olmam yüzündenmiş...
Sormayacaktım ama: Saçlarım dalgalı olmayı unuttu, eski şaşalı günlerime nasıl dönerim?