SEVDİĞİM KIZ BAŞKASINA PLATONİK AŞIK NE YAPMALIYIM?

Cidden bu konuda ne yapsam bilmiyorum. Benim konuştuğum bir kız var kız lise 1 ben lise 4 biraz sübyancı gibi görünebilir ama değil. Kızı cidden seviyorum ve onla gerçekte olsun sanalda olsun uzun süre muhabbet ediyoruz ve bana çoğu derdini özelini anlatıyor. Hatta kimseye anlatmadığı şeyleri. Ona onu sevdiğimi söylemiştim lakin o iyi birisin ama ben 10. sınıflardan birine platoniğim dedi. Bende saygı duyarım dedim o zaman bana kim olduğunu söyle veya neden gidip onla konuşmuosun dedim o da olmaz dedi ben platoniğim dedi. Ona dedim o zaman muhtemelen bu kafanda canlandırdığın hayali bir karakter eğer kendini benden soğutmak istiyorsan söyliyebilirsin dedim. Oda öyle bir şey yok dedi. İşte bugün bir kitap vermiştim ona oda kabul etti teşekkür etti. Ama akşam facede konuşurken biraz bana o kadar fazla bağlanma dedi. Aslında ben hani cidden birini sevsemde hep o mesafeyi korurum yani kızın rızası yoksa ona cidden aşık olmam ama bilmiyorum bu cidden farklı ne yapsam kararsızım aklımda bir süre mesaj atmamak var yani kitabı illaki bir gün okucak ve verir yani o zaman sadece teşekkür edip bir daha mesaj atmassa muhtemelen yolu veriyor demektir. Ama cidden her şeyin farkında olsamda anlamıyorum bir şeyler yapmam gerekiyor ne yapsam çaresizim.
Güncellemeler
+1 yıl
up
SEVDİĞİM KIZ BAŞKASINA PLATONİK AŞIK NE YAPMALIYIM?