Platonik Sevdigim cocuga bu konusmayi yapacagim, nasil?

Bak , biliyorum senin için herhangi biriyim ama sen benim için öyle değilsin ben aylardır sana karşı bir şeyler hissediyorum bunun karşılığını alamamak bir yana dursun ümit etmek bile çok yoruyor beni. Her sabah geldin mi diye uzun uzun oturduğun yere bakmak, yemekhanede, sigara molasında ya da toplandığımız herhangi bir yerde seni aramak güzel ama her seferinde o itinayla aradığın insanın, aradığı kişinin sen olmadığını bilmek çok kalp kırıyor.

burada yüz yüze bakıyoruz, departmanlarimiz karşılıklı çok fazla muhabbetimiz olmasa da selamlasiyoruz tebessüm ediyoruz yeri geliyor konuşuyoruz.. ama gün sonunda sen bana x kişisi olarak bakıyorsun ben sana öyle bakmıyorum, bakamiyorum tabiki seni asla suclamiyorum kimse kimseyi zorla sevemez böyle şeyler güzellikle olur ancak..

Ama ben dayanamıyorum artık, kendimi tamamen çekmek istiyorum umut öldürüyor insanı çünkü, bana ilgin olmadığını söyle ve bitsin her şey belki senin ağzından duyarsam daha kalıcı olur ve kafamda her şey oturur. Çünkü biri var karsimda bi bakıyor bi bakmıyor bi ilgisi var bi yok , belki ne alakası var öylesine diyeceksin ama yasamissindir sende işte seviyorsan her şeyi ona yorarsin..

Güncellemeler
+1 yıl
Dhdhdh
Güncellemeler
+1 yıl
Yüzüne söyleyeceğim bunları arkadaşlar
Yazmayacagim
Platonik Sevdigim cocuga bu konusmayi yapacagim, nasil?