Uzaktan İlişki yürütmek ve tavsiyeleri ? . . .

Evet arkadaşlar konumuz uzakdan ilişki :) Çoğu kişinin tercih etmediği ve uzun sürmez diye tabir edilen ilişki türüdür :) .Neyse içeriğe gireyim . Ben kendimden 750 km uzaklıkda birine aşık oldum başlarda birbirimizi deli gibi seviyorduk . Yanına gittim 1 ay kaldım yeri geldi sokaklarda yattım aşk uğruna onun için değer dedim . Ama her mutlu son gibi belli bir süre sonra mutlu zamanlar yerini kavgaya tartışmaya birbirimizi yanlış anlamaya bıraktı . Ara verdik yine olmadı . Ve sonunda ayrıldık . Ama 2 medeni insan gibi birbirimizi kırmadan kötü sözler sarfetmeden . Ben hala onu deli gibi seviyorum . Onunda beni sevdiğini bliyorum sadece tek sorun mesafe ve beklenecek zaman .Uzak olduğumuz için anca face tel vs vs görüşmeler yetmiyor . Ne zaman arasam özledim seni kokunu desem , sonu hüsranlıkla bitiyor . Konuştuk bunları yapamıyoruz olmuyor diyor . Olmadığını biliyorum ama mutsuz da olsak ben onunla olmak istiyorum . 15 gündür hep hüsrana uğradığım için aramadım sormadım aramasını bekledim oda aramadı . Ne yapmalı bilmiyorum yanına gidemiyorum . Öyle kaldım . Uzaktan ilişki yaşayanlar ve tecrübeli olanlar . Ne yapmam lazım ne yapmalı . Onsuz hergün ızdırab gibi geliyor ama birlikteykende yapamıyoruz . Ah şu mesafeler .
Uzaktan İlişki yürütmek ve tavsiyeleri ? . . .