Aramızda birşey olacaksa olsun olmayacaksada ben yoluma gitmek istiyorum. Olmayacaksa olmasın ama birşeyler olsun artık?

Birinden hoşlanıyorum. Gecen yildan beri. Ama bana açılmadı iki kere yazismistik gecen sene facede. Ve artık ben çok sıkıldım bu durumdan. Aramızda bir şey olacaksa olsun, olmayacaksa da ben kendi yoluma bakmak istiyorum. Ya derslerim bir yandan bir yandan o. Ya onun beni izlediği an aklıma geliyor, bana bakışları. Ama derslerim ve hedeflerim var benim ve o aklımdayken ders çalışamıyorum. Ya ben çok çabuk bağlanıyorum. Hatta ağlayacak gibiyim. Ya eminim o benim onu düsündüğüm kadar düşünmüyor. Utangaç diyen arkadaslar olacak onun hakkinda utangac felan degil o kadar kizla konusuyor kaç kizla gezdi gozumun onunde ve ben kizmama rağmen hala onu düşünüyorum. Öylesine felan da bakmıyor. Eminim. Ya ne yapacam ben? Aşk mı bu ne? Artık ne olacaksa olsun. Unutmam gerekiyorsa unuturum ama bir şeyler olsun. Ne yapmam lazım kafamda da bitmiyor?
Aramızda birşey olacaksa olsun olmayacaksada ben yoluma gitmek istiyorum. Olmayacaksa olmasın ama birşeyler olsun artık?
Cevapla