Sevgilimin annesi herşeyi öğrendi?

sevgilimin annesi kızının benden önce ve benimle yaşadığı herşeyi öğrendi kız arkadaşım benden önceki sevgilisiyle ilişkiye girmiş seviyorlarmış birbirlerini sözde evleneceklermiş tabi sevgilimin ailesi çocuğu tanımıyor kendi aralarında ciddileştirmişler ama çocuk ölmüş sonra biz çıkmaya başladık bizim aileler birbirini tanıyordu fakat bizim çıktığımızdan haberleri yoktu neyse 1 senelik birlikteliğimiz oldu seviyorduk birbirimizi benden önce yaptığı hatayı bana anlattı sindirmem zaman aldı ama sindirdim sonunda o güveni verdi bana ve ciddi düşünüyorduk KARI KOCA gibi olmuştuk bu 1 senelik süre zaafında hatta ALLAH affetsin bebek bile aldırdık neyse annesi herşeyi öğrendi ve annemi aradı benle annem evlerine gittik çok sinirliydi annesine dedim kızınızı seviyorum hiçbirşekilde yarı yolda bırakmadım ciddiyiz bebek aldırdığımızı ben söyledim tam şok oldu önce sinirinden dedi seninle evlendirmeyecem falan sonra siniri biraz yatıştı dedi yaşınız küçük 2 3 seneye gelirsiniz istersiniz neyse çıktık evlerinden annem dedi o an seniin yaptığın hatalardan dolayı bişey söyleyemedim ama kızı senden önce başkasıyla olmuş bekaretini ona vermiş o kız olmaz sana falan dedi bende önceden yapılmış bir hata olduğunu özünde öyle bir kız olmadığını söyledim ki zamanla onunda anlayacağına inanıyordum derken benle kız arkadaşımın özel bir durumdan dolayı aramızda bir tartışma oldu onun için yaptığım şeylerin farkında değildi ve bende bitirmek zorunda kaldım 2 hafta oldu annesinin öğrenmesi ve 2 haftadır annesiyle konuşmuyorlar sizce kız arkadaşım bana dönermi
Sevgilimin annesi herşeyi öğrendi?