"Erkekler yalnızken de mis gibi eğlenir. Hem de dırdır yemeden, taş gibi eğlenir" dedi eski sevgilim. Öyle mi acaba gerçekten? :) Kadınlar sevgilisi olmadan yapabiliyor hatta güçlü kadın imajını da koruyor ama erkekler sanki hep kadınlara muhtaç ve kadınsız mutsuzlar bence. Siz ne diyorsunuz?
Yalnız erkek mutsuzdur.
Erkekler hayatlarında kimse yokken de başının çaresine bakar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Yalnız erkek mutsuz erkektir" algısına katılıyor musun?
Evet haklısın kadınsız yapamam ama sizin düşündügünüz gibi değil kaç yaşında olursam olayım hep annemin varlıgına ihtiyaç duyuyorum kadın olarak anneyi kast ettiysen evet haklısın ama eş ve sevgiliyi kast ediyorsan büyük bir yanılgı içindesin 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı başımda hiç evlilikte geçmedi ve gayette mutluyum huzurluyum özgürüm annem dışında hayatımda hiç kadın olmadıki ama ona ragmen evin alt katında tek başıma yaşıyorum tek başıma yaşamayıda kendim istedim ailem evlenerek ayırmayı düşündüler ben kısmende olsa evlenmeden ayrıldım bırak hayatımda bir kadın olmasını pek arkadaşımda yoktu bir kaç tane falan şimdi hiç arkadaşım yok ailemi saymasak annem ve babam ve erkek kardeşlerimi ömrümün geneli yalnızlıkla geçti ailemlede iyi geçindigim söylenemez hayatımda hemcinsim olan arkadaşım genelde yoktu kalmış kadın ilklerde hiç arkadaşımın olmaması zordu ama öyle bir alıştımki dikkat edersen kadını değil hemcins arkadaştan bahsediyor kadınsızlıga çok fena alıştım hayatımda bir eşim olsaydı bana çok tuhaf gelirdi yıllarca kadınsız yaşadım mutluyum
Acı gerçek: insan mutludur ya da mutsuzdur, hiçbir faktör bunu kalıcı olarak değiştiremez. bir insan mutlu olmak için birini bekliyorsa ve zaman sonra onu elde etmişse mutlu olur. Kısa sürede bu mutluluk geçer. Hayatın kuralı bu. Mutlu olmak için bekleme yapma. Harekete geç. Özgür yaşa ve mutlu ol. Oluruna bırak bazı şeyleri, yapmak istediklerini erteleme, cekinme insanlardan, hayata karış, korkularınla hareket etme, ortamlara ak, git evine ders çalış, kitap oku, ilim öğren bilim yap, kitap yaz, kurslara git. İstediğin her ne ise onu elde etmek için deli gibi çalış çabala ancak bunu mutlulukla bağdaştırma. Mutluluk sonuç değil süreçtir. Birşeyleri değiştirmeye çalışmak mutluluk, tembellik mutsuzluktur. Vicdanın da rahatsa artık mutlu olabilirsin
Demekki neymiş, hiçkimse için ilişki, mutluluk mutsuzluk belirleyicisi değilmiş
Adem'e Havva boşuna yaratılmadı hoş.. Yalnızlık Allah'a mahsus ve insan, peygamber de olsa bir eşe ihtiyaç duyacaktır.
Rasulullah buyurur: "Bana, dünyadan 3 şey sevdirildi; güzel koku, kadın ve gözümün nuru ise namazda kılındı."
Kadınlar erkeği ferahlatmak için yaratılmıştır, Hz Havva, Hz Adem'in sol kaburgasından yaratılmıştır ki kalbine yakın olsun, erkek kadınını çok sevsin diye. İster Müslüman olun, ister Hristiyan, İster Deist olun, ister Ateist, ister Yahudi olun, İster Budist... Hz Adem'e Hz Havva'ya ve diğer herşeye.. İnanın veya inanmayın farketmez kadın erkek için vardır, erkek de kadın için. Birbirlerini tamamlamak için varlar. Biri olmadan bütün tamamlanamaz.
erkeklerin tek istediği kimse karısmasın hesap sormasın ve her gece mumkunse bir kızla yatıyım.. bunları saglayamıyorsan yalnızlıgı tercih etmeleri gayet normal cnku ancak o zmn bunları yaşayabiliyorlar.. bn bıle bayan olarak yalnızım ve ıstemıyorum sevgili neden? sacma sapan seylere takcak hesap sorcak karıscak ugrasamam
En basitinden okul notu gibi mutsuzluğa 0 mutluluğa 100 puan verelim. bir insanın tam anlamıyla mutlu olabilmesi için tüm gereklilikleri yerine getirmesi gerekir. Yani 100 alman için tüm soruları doğru cevaplaman gerekir. Burda da kadın 40 puanlık bir soru. Eğer hayatının geri kalanında tüm herşeyi doğru yapmış olsan bile 60 alırsın.60 alan biri başarısız olmamış gibi görünebilir. Ama başarılı da olamamıştır. Ya da hayatında kadın olan birisi 100 alacak diye bir kural da yok. O soruyu okumuş, çözmeye çalışmış ama baştan aşağı yanlış da yapmış olabilir. ya da hayatına giren kadın yanlış birisidir, bu da 40 puanlık sorunun yanlış olması demektirki onu da hocayla konuş ya asdfgnbdxvbn yani demem o ki yalnız erkek tam anlamıyla mutlu olamaz, kısmen belki. Bu da bu algının doğruluk payının yüksek olduğunu gösterir
Birincisi, kadınlar sevgili olmadan yapamaz genelde. Hep tutunacak bir dal, onu koruyup kollayacak bir erkek ister. İkincisi, erkekler kadınlara muhtaç değil, bir kadın bir erkeğe nasıl muhtaçsa erkek de bir kadına muhtaç. Erkekler kadın kadın diye yanmıyor yani merak etmeyin. Şimdi soruya geçecek olursak, yalnız erkek daha mutludur. Çünkü istediği gibi hareket etme özgürlüğü vardır, istediği yere istediği zamanda gidebilir, üzerinde baskı yoktur. İstediği kızla konuşup flörtleşebilir. Rahattır yani.
Yalniz olup mutlu olan erkek yoktur bence. Yalnizlik, eksiklik insani depresyona sürükler farkinda olmadan halbuki bir seven sevgili siginacak en net limanidir kişilerin
Herkes yarimdir diğer yarimi olduğunda mutlulugunu tamamlar zannimca. Tek başıma mutluyum diyenler ne yazikki mutluluğun tanimini bilmeyip sevilmenin duygusunu hissedememislerdir.
Bu yarim mevzusu bazen bir kişi ile belkide çoğu kiz ilede tamamlanabilir. Değişir erkek tipine göre.
İtiraf edin mutsuz oluyorsunuz ya :) Bence öyle. Neden olmasın ki kızlar çok tatlı. Kız arkadaşı olmayan erkeğin hayatında tatlı olarak bir tek tulumba vardır haha
Mutsuz değildir aslında fakat hayatında bir eksiklik hisseder bunu kimse inkar edemez diye düşünüyorum... Nihayetinde her iki cinsiyette birbiri için yaratılmadı mı? Herkes tek cinsiyette yaratılabilirdi sonuçta değilmi?
Kadın ve erkek, her anlamda birbirlerini tamamlarlar. Kadınsız erkek, erkeksiz kadın, pek itiraf edilmese de boşluktadır çoğu zaman. Yalnız erkek de, yalnız kadın da mutsuzdur.
Yalnız erkek ve kadınlar olarak; bir şekilde bu mutsuzluğu örtmeye, tabiri caizse, kuyruğu dik tutmaya çalışırız, hepsi bu.
ne a ne b bir kız olarak gözlemlerime dayanarak söylüyorum c) yalnız erkek dünyanın en mutlu insanıdır neden diyeceksiniz evlenen erkeklerin başı bağlanıyor da ondan bu kadınlar için de geçerli. evlilik iki tarafı da kısıtlıyor hayatı zindan ediyor o yüzden en iyisi bekarlık
Bunun kadını erkeği yok.. Eğer etrafında arkadaşların varsa, maddi durumun da orta ve üzeriyse niye mutsuz olasın ki? Ancak genel gördüğüm erkekler başının çaresine daha iyi bakar, kadınlar özellikle Türkiye'de alışmış her şeyi erkeklere yaptırmaya, yalnız kaldıklarında duvara tosluyorlar.
Bundan tam 1 sene önce hiç kadın aramıyodum. Aklıma bile gelmedi hiç hayatım boyunca kadınlar. Hani 9 yaşındaki çocuk olur ya kız mız düşünmez o yaşlarda dalgasına bakar. Ben de aynen öyleydim. Sonra kızın teki geldi hayatımın içine etti ondan beri kendimi yalnız ve eksik hissediyorum.
O dediklwrinizden çok var. İnsanlar ilk tsnistigimizda bakın şu kelimeyi kullanır hemen bn insanlara gvenmiyorum! .. ve herkez aynı şeyden yakınıyor kurnaz olmak. lazim
@Sonya34 kullandı kullandı maddi manevi olarak ve attı. Oyakadı durdu. Sonra onca yaptığım şeyden sonra uzun bir mesaj atmıştım sadece "tamam" yazdı ve ondan sonra bir daha konuşmadım onla ama çok yaraladı beni
Çok iyi anlıyorum hayatı başkalarının parasıyla karnını doyurmakla geçinen kişiler bunlar bununla ilgili bir konu acicam üzülmeyin hayat ders almaktır 😊
Şimdi şıkları yanlış olmuş. İkiside farklı bir durum. Bir kavramın zıttı değiller. Evet erkekler hayatlarında kimse yokken başlarının çaresine bakabilirler fakat bu mutlu oldukları anlamına gelmez. Mutsuz giden bir hayatta zevk almadan yaşamını devam ettirebilme durumudur bu... 😉
sahsen ben cok mutluyum ama mutluluk yasadi iktisadi ve sosyal hayatla degisir... mutluluk zaten bir kadinin ellerinde degil... sahsen evli olup etrafimda bunalimin nirvanasinin o tamag ruhunda dolasan erkek arkadaslarimla dolu.. hatta aralarinda bekar olarak bir ben mutlu nefes alan kisiyim...
hiç kimseye saçma sebepler yüzünden açıklama yapmak zorunda değilim. baligimida avliyorum diledigimce rakımıda içiyorum. gece telefonlarda perişan olmuyorum. arkadaşlarımla istediğim kadar vakit geçiriyorum. ikide bir evlilik imaları gereksiz kıskançlıklar yok. elalemin sorunlari beni hiç enterese etmiyor. dertleşmek istedigimdede normal kız arkadaşlarimla vakit geciriyorum. gayet güzel huzur yalnızlıkta :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet, yalnız erkek daha mutludur. Evli erkekleri gözlemle hemen hepsi bekarlık günlerine hasret duyar. Evliliği tavsiye edenler de mutlu olduğu konusuna kendini ikna ederken kurduğu cümleleri söyler başkalarına. "Ben yandım, kendimi böyle ikna ediyorum. Sen de ikna ol ve yan" düşüncesiyle söyler.
sevgilisi olan erkekte mutludur yalnız olan erkekte mutludur şöyle bir gerçek varkı kız ortamlarına göre erkeklerin ortamı çok çok daha iyi :) sevgilisi olup mutlu olmayanda vardır tabı, ama bence sevgılısı olanda olmayanda mutludur :) erkeklerin ortamı mutlu olmasına kafasını dağıtmasına yeterli bir sebep bence :D
Yaşadığım hayatı benden daha iyi mi yorumlayacaksınız? Yalnızken daha iyi. Sevdanın en delisine yol verince hatta zevk 2 katına çıkıyor. Kadın var veya yok, Alfa'nın ihtiyacı kadın değil mükemmelliktir.
Mutlu olmayı bilmektir esas mesele. Yoksa şuyum yok, buyum yok diye de üzülürsün. :D Benim hiç sevgilim olmadı, hiç eksiklik hissetmedim. Ha olursa, tabii ki güzel bir şey. :D Ama ille de şart diyemeyiz. :D
Allaha şükür muhtaç olmadım kimseye :D yemek, tatlı, pasta, kek yapabiliyorum. eğlenmeye de gittiğim de kafamın etini yiyen yok her lafı yanlış anlayan bir anlam çıkaran da olmayınca mis gibi oluyor :D
Hayır katılmıyorum bu düşünceye. Onurlu bir yalnızlıktan daha kıymetli bir şey yoktur. Birliktelikler huzursuzluk getirebilir. Ama yalnızlık böyle bir hataya meyil vermez.
yalnız erkek mutsuzdur net. Her ne kadar kuyruğu dik tutmaya mutlu olarak görünsede geçici mutluluklar yaşar ve sonuçta yine düşünme moduna geçince mutsuz bir hale bürünür
Kim diyor kadınsız mutsuz olduklarını? Olayı yanlış anlamışsın sen, erkekler uzun süre seks olmayınca mutsuz oluyorlar. Bunun kadınlarla diretk olarak bir alakası olduğu bile söylenemez.
Soruyu cevaplama hakkım ile yanlız erkek gerçek anlamda mutsuzdur sebebi ise ihtiyaç duydukları eksiklikleri ve açlıklarını geliştirerek düzensizlik icerisinde kendilerini kandirirlar
İllaki yalnızken de hayat devam ediyor, cinsiyet ayrımına gerek yok iki taraf için de belirli bir süreden sonra yalnızlık engel değilse dahi burukluktur.
Her zaman için değil. Yalnız olmaktan ve genelde evde olmaktan sıkılmayan insanlar, toplumdaki insanların sahte tavır ve hareketlerinden rahatsız oldukları için bunu yaparlar. Bir erkek evde tek başına harika vakit geçirebilir. bir kız çok çabuk bunalır. Ama insan kendi gibi düşünen, konuşan, ruh eşini bulduğunda yalnız kılmak istemez. Çünkü hayat, paylaşınca daha güzel..
Yalnız erkek mutsuzdur. :( Ama yanımdaki Türk kızıysa, Allah'ım ölene değin yalnız kalmaya razıyım. :) Hödükleşme alameti olan canlıların nesli tükenmeli. :D
Yalnız olan her insan mutsuzdur. Erkek kadın diye ayırmak saçma. Her insanın kişiliği çok farklı. Genellemelerin çoğu yanlış tıpkı senin genellemen gibi.
Bence her erkek kadınsızda eğlenir, gezer ve mutlu olabilir. Zaten Bazı kadınlar vardır insanı hayatından bezdirir. O kadınlarla yaşamaktansa onlarsız daha mutlulardır.
evet tek başımıza da başımızın çaresine bakabiliriz 3 yıldır yalnızım yalnız yaşıyorum ve hiç bir sıkıntı çekmiyorum. duygusal açıdan evet eksiklik hissedebilir bir insan ama bu karşı cins olmadan hayat geçmez anlamına gelmiyor ;)
En İyi Cevaplar