Sinirden çıldırmak üzereyim?

2 haftalık bir ilişkim var. ve bunun 1.5 haftası kavga ile geçti. Başta çok güzel gidiyorduk harika ötesi hatta. Sonra bir arkadaş aradı telefonda ''Seni kullanıyor gibi duruyor kanka'' dedi bana ama öyle olmadığını bildiğim için gülerek ciddi olmadan anlattım benimkine. Ogün bugündür tartışıyoruz kavga ediyoruz. ilk 4 gün yanımdan ayrılmayan derste elimi tutan spora gittiğimde 1 dk geç kalsam merak eden kız sırf benim günahım olmayan birşey yüzünden bana soğuk davranıyor. Sordum nedenini diyalog şöyle.
+ Hayatım neden böylesin, eskiden elimi tutardın durmadan sarıldın koklardın. Şimdi ise resmen 2 yabancı gibiyiz.
- Sebebi şu, senin evet bir günahın yok ama kurunun yanında yaşta yanar bu huyumdan nefret ediyorum bir çok ilişkim bu yüzden eskiden sıkıntılara düştü. Napacağımı nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
+Ama bunun bir çözümü olması gerek yani benim bir hatam olsa affettireceğim ama o kadar araftayımki ve senin böyle yapman benim canımı aşırı derece yakıyor.
Ondan sonra günaydınlardan tutun iyi gecelere kadar herşey kesildi hergün aradığım kızı 3-4 gündür aramıyorum çünkü istemediğini düşünüyorum. En sonunda bu gece sinirlendim yazdım ama yok gene çözüm yok sadece kırıcı konuşuyorsun diyip duruyor. Herkesten laf yiyorum çünkü başta güzel başlayıpta böyle devam etmesi hergün ayrı ayrı gezmemiz tozmamız çok koyuyor ve herkeste ilişkimize karışmak istiyor ben izin vermesem bile. Üzüldüğümü çok iyi anlıyorlar.

Sizce ne yapmalıyım bende bıktım artık. Sırf aynı sınıftayız diye ayrılmıyorum şu an içimden en ufak bir duygu yok sadece nefret ve kin var. Başta hoşlandığım deli gibi sevdiğim kızdan nefret eder hale geldim. Yalnız kalmaya ihtiyacım var diyor bırakıyorum bu seferde başkalarıyla wp de konuşuyor yalnızlık anlayışı benden uzak kalmak bunu fark ettim. Sizce ayrılayımmı yoksa bekleyeyimmi. Ne kadar süre vereyim?
Sinirden çıldırmak üzereyim?