Çıldıracak gibiyim?

Ulan yemin ederim hayatımda hiç böyle yanlız hissetmemiştim 12. Sınıfım 2 tane arkadaşım var bir tanesiyle görüşemiyoruz bir tanesi benimle aynı okuldan her şey çok iyidi anlamadım abi bı sene nefret ediyor benden durduk yere soğuk darvanıyor yanımda hiç samimi olmadığım kızın moralinin bozuk olduğunu anlıyor ama ben tamam gibi olmama rağmen beni farketmiyor geçen sene böyle değildi birden buna dönüştü ve benim sadece bakakalmama sebep oluyor abi bir insan birden değişmez ya soruyorum noldu bi şey yok diyor ısrar ediyorum bir şekildedir aramız ısınıyor benim çabamla ama bir bakıyorum ertesi gün yine aynı suratsız ifade ortada problem yok hanımefendinin keyfi nasıl isterse öyle yapıyor bana hiç bozulmam böyle şeylere ama bugün o kadar koydu ki sınav yüzünden mutsuz yorgun sanıp teselli etmeye kalktım ve laf yedim ben onu dışarı çıkmıyor mı sanıyormuşum o dışarı çıkıyormuş sadece benimle değilmiş allah'ım ya bu kadar üzülmeme kızıyorum kötü hissediyorum ben sanki bağırsam kimse duymaz gibi geliyor artık bende yoruldum bu boktan ilişkilerde kendimden vermekten bende yorgunum ya saattlerce boş boş oturup hayatımı gözden geçirdim ben dün saatler olduğunuda anca sabah olunca anladım
Çıldıracak gibiyim?