Verilen onca söz ve vaatler Tamamlanamayan hayaller Asla ayrılmayacağımıza dair sözler ve yeminler Soylenebilecek en güzel sevgi sozleri...
Hayatta hep vicdanli ve merhametli oldum, Sevmedigim hic kimseye, "seni seviyorum" demedim. Olmayacaksa ve ben bunu basindan gorduysem, ümit vermedim, olumlu davranmadim. Cikar ve menfaatler doğrultusunda kimseyle sevgili olmadim, flört etmedim.
Ama ne yazik ki, bu bana yapildi. En acisi da en çok sevdiğim, hayatima dahil ettigim hatta bütün bir hayatimi onunla gecirmeyi istediğim, insan tarafindan.! :(( Fazla söze gerek yok. 2. defa anladim ki, hic kimseye hayatimi ve ömrümü gecirecek kadar bağlanmamam ve o kadar sevmemem gerek. Hep temkinli ve hep ayrilmaya hazirlikli olmak gerek..
Zamane aşk larida, insanlari gibi. Her an değişiklik gösterebilen ve bir baskasina kaymaya musait. :)
Verilen sözler, yarım bırakıp gitmek! Bir tarafın hala seviyor, diğer tarafın ise umursamıyor olması.
Ben vicdanlı bir insanım, umursamayan taraf hiç olmadım hayatımda. Sevgim bitti ise, bir şekilde karşı tarafın da sevgisinin bitmesini sabırla bekledim. Üzülmesin, yarım kalmasın diye. Neyse ki bu konuda geriye dönüp de yüreğimi sızlatan durumlar yaşamadım, pişmanlık duymadım. Kimse böyle pişmanlıklar yaşamasın isterim.
Ama hayat işte... Sevdiğiniz kişiye dört elle ve tüm benliğinizle sarılın, hayat çok kısa.
En İyi Cevaplar