www.kizlarsoruyor.com/.../q6081729-bir-erkegin-en-buyuk-silahi-nedir
Bir kadının en büyük silahı nedir?
www.kizlarsoruyor.com/.../q6081729-bir-erkegin-en-buyuk-silahi-nedir

Eğer, kadınlardan bahsediyorsak, onların birden fazla silahı vardır. Fakat, kullanmak için belirli bir birikime ihtiyaç duyarlar. Her dişi olan, kadın gibi hareket etmediği/edemediği için sosyal ilişkilerinde de hep çuvallar.
Siz gözyaşı demişsiniz. Yani genel olarak alırsak, gözleri çok etkili bir silahtır. Bakışları olsun, gözyaşları olsun. Ne istediğini bilen kadından daha etkili bir şey yoktur sanırım.
Şimdi şöyle bir şey de var. Yufka yürekli olmanız, karşınızdakinin göz yaşlarını silah olarak kullandığı anlamına da gelmiyor. Benim bahsettiğim konu biraz manipülasyon ustası olmak. Aynı şekilde başarı gösteren erkekler de vardır.
Bir göz yaşı
birde kadınlığını kullanmaları..
duygusal şekilde elde edemeklerini.. bir erkeği bedensel doyuma ulaştırarak almakta ustadırlar:)
Çok salaksınzı gerçekten bir ağlamaya ya bir ağlamaya dayanamıyosunuz. sevgilimin yanında hiç ağlamam geçen gün sinirden ağladım bana bağırıyordu dayanamadım ağladım anında değişti peçete vermeler öpmeler hemen gözümün içine bakıyo falan çocuk o gün bana almadığı kalmadı., oysa Ben sinirimden ağlamıştım
Ben dayanamam üzülürüm
Bence suskunluğudur. Sustuğu tartışmayı kestiği an erkek korkar üstüne titremeye başlar. O yüzden bazen susmak en iyi çözüm olabilir bir kadın icin. Surekli bağirip cağiran bir kadini erkegi bir süre sonra ciddiye almamaya başlar ve hatta uzaklaşir. Bu yüzden bence kadının en büyük silahı suskunluğudur.
Kesinlikle Bir Kadın Susuyorsa Korkmalı Doğru Yorum.
Cevap
112Cevap
Sonra yine aldatılacaksın... yaşın ilerledikçe kadınlara olan güvenin azalacak...
Sonra kadınlardan hep bir intikam alma duygusu olacak bir daha asla güvenilecek bir erkek olmayacaksın!
Ve biz masum kadınlarda güvenilecek erkek kalmadığı için hep bir yakınma halinde olacağız ☺
Kolay kolay aglamam.
Ama sunuda gördüm, oglunu etkilemek icin zirt birt aglayan kaynana..
Oglu varken sikayet edip hastalanan üzüntüden aglayan, oglu ciktigi an gözyaslarini silip celloz gibi dolanan kasim kasim kasilan kaynana gördüm. Bu yüzden gözyaslarinin gercek olup olmadigini herzaman hissederim.
Timsah göz yaşını anlamiycak kadar saf olan erkekler var ki, genelde şeytan gibi kadınların elinde olurlar.
Aynen öyle
gözyaşı dogrudur belki bilemiyorum ama senin bir kadinin göz yaslasina dayanamaman ne kadar vicdanli, hassas bir erkek oldugunu gosterir takdir ettim doğrusu keske her erkek senin gibi olsa zaten kadinin bir cesit silah kullanmasina felan gerek kalmaz
Katılmıyorum. bir kadının en büyük silahı gözyaşları değildir. Zira kafamızı nereye çevirsek gerçek ya da sahte ağlayan kadınlarla dolu. Kadın dediğin güçlü olur. O yüzden bir kadının en büyük silahı dik duruşu ve asla kişiliğinden taviz vermeyişidir
Ben herşeye ağlarım mesela ama kimse gormez ağladıgimi gorselerde pek tepki olmaz 😊 kadının en büyük silahı çenesidir beyninde dönen tilkileridir 😅
Aslında genel olarak karşısındaki erkeğin zaaflarına göre değişmekle beraber en güçlü silah, tabi ki varsa, zekadır. Zeka varsa kişi karşısındakinin, kadın olsun erkek olsun fark etmez, zaaflarını fark edip ona göre stratejiler belirleyebilir.
cinslligidir bnce cunku bu donmde reelde gozyslarini gorseler bile erkekler siklemio ama erkek seyini ver ypmiycagim sey yok dio iste nrdeyse cinselligi
bazı kadınlar o kadar düşük seviyeliler ki sizin gibi düşünen erkekleri hemen kullanmak için sahte (timsah) gözyaşları dokebiliyor
tabiki zekaa.. kim senin yanında ağlamışsa zekasıyla senin zayıf noktanı farketmiş olmalı.. unutma bir kadın sana ne istiyorsa sanki sen istiyormuşsun gibi yaptırır.. (yeterince uyanık değilsen) ;)
Istedigini nasi yaptirir kendi istiyomus gibi?
@funnygirl00 mesela birinin erkek arkadaşın olmasını istiyorsun değil mi aslında onun senden haberi yoksa dahi zekanı kullnarak sanki o seni etkilemiş de öyle konuşuyormuşsunuz hissiyle getirebilirsin yanına.. sadece bir örnek bu kanıtlanmış.. artabilir bu tip örnekler yazarak bu kadar oluyo
Seni aramiyo yazmiosa sadece isten gelince konusuyosa ilgiyi nasi artirabilirim
@funnygirl00 o kişinin karakterini çözmekle alakalı bir durum haddimi aşmak istemem birşeyler yazıp buraya
Kendi adıma konuşayım; gözyaşlarım ve sessizliğim.. Ağladığımda kıyamaz, sustuğumda da anlıyor kırıldığımı☺️ öyle her kavgada vırvır yaparaan usanır adam, sessiz ağlaacasın ki vicdan yapsın 😅😇
bir kadını aglatiyorsan suclusundur zaten :) aynen gözyaşı :)
Güncellemeyi okumadın heralde 😊
Okumadim 🙈
okusan böyle demezdin 🤗
ben agladigimda benimki takmiyo artik :( kendisi yikici ben toparlayici oldugm icin iyi alistirdim...
Siz Kadınlar Bu Durumu Birazcık Hakediyorsunuz Kendi Yaptıklarınız Dan Dolayı Durumu Savunmuyorum Sadece Hata Sizde Diyorum
Kıyamam benide ağlaticaksın 😢😭😓😪😩
ben bisey yapmiorum icerigi bilip bilmeden konusma olurmu? biz kadinlar g*tnüzü kaldiriyosak indirmesinide biliriz sen icini ferah tut dostum
Tamda bundan Bahsediyorum Hakaret Etmeyip Neden Diye Sorsaydın Cevabını Alır Haklı Bir Sebep Olduğunu Görürdün
Benim yanımda ağlamadığın belli
nedeni ortada sen dusnceni yazmissin ama benim. neden bu durmda oldgmu sormadin direk elestirdin ve bu laf tüm kadinlara gitti sadece bana degil erkek olunda azicik bayanlari aglatmayin :) bu dünyada bir birne sagdik olan cok az kiymet bilin.
Sorsaydın Emin Ol Adamlıkla Erkeklik Farkını Anlayacaktin Genede Söyleyeyim... Siz Kadınlar Nerede İşe Yaramaz Birisi Var Onu Buluyorsunuz Size Değer Vermeyen İlgisiz Sahiplenmeyen Kıran Üzen Hatta Zaman Zaman Hakaret Edip Kötü Davranan Erkeklere Kul Köle Oluyorsunuz... Öte Yandan Size Değer Veren İlgilenen Sahiplenen Kırmaktan Korkan Vicdan Sahibi Erkekleri Görmezlikten Geliyorsunuz. Bundan Dolayı Buna Siz neden Oluyorsunuz Demek İstedim Ama Hakaret Etmeyi Tercih Ettiniz Teşekkürler.
üff ne senaryolar kurmussun kafanda ozaman sen sana deger veren her bayanla cik olurmu herkesle birlikte ol sana mutlulukar :)
Neyse Söylediğimi İdrak Edemeyen Kendisini Üste Çıkartmaya Çalışıp Zekasının Yetmediği Yerde Hakaret Etmeyi Seçen Kişilerle Tartışmak İstemiyorum İyi Günler
:D noldoooo hahahah s*tük gbi herkesle cik o deger veriyo bu deger veriyo sonra s*csinlar agzina bak bakalm nasilmis
İşte İnsanları Tanımadan Etmeden Ön Yargı Neyse Ya Bukadar Ahlaksızlık Pes
ozaman sen nie aglamayi hak ettigmi dusnuyosun ben ne manayla oraya yazdigimi nerden bilceksin? nerden bilceksin sevgilimle olan sorunu neden aglattigini iste bilmeden hareket etmenin sonucu bunlar sende beni tanimiyosun ve hak ettigmi idda ediyosun bencede pes kardesim.:)
Hakaret Ettiğin İnsana Kardeşim Deme karakterli Ol Birde Sen Demedim Kadınlar Dedim.
evet laf bana ve tüm kadinlara geldi benim karekterligim senden mi soruluyor hayirdir dönde kendi kicina bak önce
Boş muhabbet argo, küfür saygısızlık paylaşamadığınız şey nedir?
basda soracakdin is isden gecti
Ahaha 😀
:D gülersin böyle sonra
Ben kıyamam dedim kıyanlar düşünsün 😀😀
yorum yapan sensin cenen düssün emi az konus bir erkek olarak :D :)
az konuşur, öz konuşurum'da :) haklı bir sebebim yoksa bir bayanı ağlatmam :))
Bir kadının en büyük silahı zekasıdır.
Bende erkeğin en büyük silahı gözyaşıdır.
Erkek ağlamasına dayanamıyorum.
Gözyaşı bazı taş kalpli insanları yumuşatmaya yetmez kendinizi kandırmayın. Dış görünüş bir kadının her zaman en büyük silahıdır vücudunuza iyi bakın bayanlar
Kadının silahı bilmiyorum ya, varsa bile korumaya yetmediği kesin.
Gizli cevap verilcek bir soru değildi😊
Buna sen mi karar veriyorsun?
hayır sen veriyorsun
Ağlayan kadın üzülmüştür.
Gözyaşı döken kadın, sahtekardır.
Ağlamamak için direnen kadın ise güçlüdür.
Kime göre nasıl silah olur değişir...
eline hangi silahı almışsa odur
mesela kadının elinde rpg varsa ağlamasından çok daha güçlü bir silahtır
Kadınlar her zaman ağlıyor Sürekli indirmeye yelken dayanmaz :)
Sadece bir kadın için indiririm
Gerçekten akan gözyaşı cinsiyet fark etmeden etkileyici olabilir. * duygu sömürüsü yapmak kadar aşağılık bir hareket yok.
Bence de gözyaşları. Haksız olsa bile gözyaşlarıyla haklı duruma geçebilir ve her türlü özrü diletebilir.
en buyuk silahim geri adim atmamam.
eger benimle iyi bir yola girdiysen sonu cennet olacaktir deli gibi cabalarim
eger kotulukler varsa o yolda hayatin s.. kilecek ve ben bir gram merhamet etmeyecegimdir.
ama ben ağlayan insanı hiç sevmem :/ bana gorede kadının en etkılı sılahı göz yaşlarıdır ama bana sökmez bende o silahı kullanmıyorum
Bence oyle biseyi yoktue eger sen ona asksan her yeri silahtir sevmiyosan hic bir yeri cunku sikinde olmaz
bir kadının en büyük silahı, İNTİKAM duygusudur bence o kadın seni defalarca öldürür, defalarca çarpar sen sonradan fark edersin
Beynidir
Beyniyle çözebilecek gücü kendisinde hissedemiyorsa ağlar kadınlar, diğer bir deyişle başka çaresi kalmadıysa
abartmiyorum bir kadin bundan 20 yil 10 saat 5 dakika 6 salise once ne yaptiysan simdi onu alip yuzune vurma kabiliyetine sahiptir o kadar abi 😂
Allahın erkeklerin bileğine kadınların çenelerine verdiği kuvvet ve ikna kabiliyetini arttırıcı göz yaşı ki bu her bileği büken cins den bir silahtır.
not. dünya kadar malın olcağına fındık kadar a... mın olsun der kadınlar silah asıl bu :D
Bir Kadın Olarak Bu Yorum Yakışıyor Mu? Erkek Olarak Ben Utandım
@ozlemism ☺☺
Zekası... Karsındaki anlamadan nakavt edebiliyorsa bir kadın; o zaman olmuştur
bak sen peki sen o kadar zeki misin?
@ofyaayeter Bunun cevabını vericek kadar ap*tal olmadığım kesin...
hahahahahahha iyiymiş 😄
Gizli silahı gizli olan malum gizlilikteki top secret seviyesindeki herşeyin etrafında döndüğü malum organ.
Bu konuda sana katılıyorum kesinle gözyaşlari ben özellikle kendimi suçlu hissettigim bir anda hemen ağlarım.
kadın zaten bizzat kendisi silahtır
Gülüşü de silah
Gözyaşı da.
Bedeni de silah
Çenesi de. d
kadının kendisi silah istediği her kişiyi her şekilde ;)
Peki diyor ya arkana bakmadan kaçacaksın ya da ölü taklidi yapacaksın :)
Gözyaşını silah olarak kullanan kadın aciz kadındır.
Bence zekası ve dış görünüşü. Zeki ve güzelse tehlikeli bir silah olabilir. :D
Bir kadının en güçlü silahı merhametidir. Merhametiyle can verir, merhametiyle öldürür.
Kişiden kişiye değişebilecek bir durum bence, bir kadının en büyük silahı vücudu 😂
Karşıdakine etki etmiyor ise hiçbir şeydir. Karşıdakinin zaafına bağlı bu durum.
Üste çıkması ne yaparsan yap zeytinyağı gibi üste çıkar anlamazsın. Kadınlar zekidir🤗🤗😇😇
Hic silah kullanmadim. Aglamadim da bir erkek karsisnda. kendini dusurmekten baska ise yaramaz bnce
aglamamak zayf hissetse bile hrksn guclu sanması...
Bir kadının en büyük silahı sessizliği ve mimiklerin de ki pişmanlık ifadesidir.
Dilleri tabiki..
Silah ki ne silah...
Tak tak..
Kadında silah çok.
Mermi de çok
bence dişiliğidir bu silahı kullanıpta yaptıramayacağı bir sey yoktur.
Göz yaşlarını silah olarak kullanan kadın da kadın değil şeytan
Kadının silaha ihtiyacı yoktur. Kaldi ki göz yaşı insani aciz gösterir.
Aglamalara pek inanmiyorum artik ama cenesi ve terlik en iyi silahlari😂
Çopu erkekte senin gibi düşünüyor. Ama benim tanıştığım kişiler böyle değildi.. Olmayan şeylerine takmazlardı.
Çoğu erkek senin gibi düşünmez ama
Gözyaşını mızmızlanmak olarak gören çok erkek var
Göz Yaşını Sahtelik Olsun Diye Kullanan Da Çok Var Ama.
Açıkçası ben çok sulu göz bir insanım ama bir kere olsun numaradan istediğimi yaptırmak için falan ağlamadım
Evet öyle olanlar var tabi ama olmayanlar da çoğunlukta diye düşünüyorum ben
En Güçlü Silahı Masumiyeti Ve Hisleridir. Bana Göre
Enbuyuk silahi cenesidir dostum. İnsani hayattan sogutur hatta bogazdan atlattirir
göz yaşı birader ya ağladı mı ya içim eriyor tabi 1 kızda başıma geldi sadece
Bazen işe yaramıyor gözyaşları bile karşında sert biri varsa
sorunun cevabını vermışsın :D göz yaşları sucluluk hissini ortaya cıkarıyor çoğu erkekte aynı duurm
Aldatildiysan ne olursa olsun affedilmez kendine saygılı ol.
herkes senın gıbı duygusal degılkı.. ağlayan kızı gorup kaba olan da var
Silaha gerek yok kadın zaten dönemimizde yüce olarak gösteriliyor.
Bir cocugunda en buyuk
Silahi goz yasidir biliyorsun dimi 😜
Ben herşeye ağladığımdan mıdır neden kimse takmıyo benim ağlamamı :D bence zekası ve güzelliği dir
Zekasına Katılıyorum Ama Güzelliği Silah değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar