Bir kadının en güçlü silahı kimine göre dişiliği, kimine göre gözyaşlarıdır... Bir kadının en güçlü silahı içinde zincirledikleridir. O zincir boşalırsa, arkanıza bakmadan kaçın. :) #beyazorkidem😘
Bir kadının en güçlü silahı ne dişiliği ne gözyaşıdır. Kadının en güçlü silahı karakteridir. Bacaklarıyla tavladıkları erkekleri gün gelir başka bir kadın yırtmaç Farkıyla elinden alıverir. Kişiliği olmayan kadının dişiliği geçicidir
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Doğallığı... Gülüşü... İnceliği... Zarifliği... Cinsiyetine uygun hal ve davranışı... diyecem ama bizdeki kızların alayı bu kapsamın dışında kalmayı başarıyor tabi. Hal, tavır ve davranışlarıyla alayı bizim asker arkadaşımız gibi olmayı başarıyor. Dünyanın kaşar ihtiyacının tamamı bizim ülkeden karşılıyor desek yeridir 😏
Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
Bana kalırsa aklı derim gadası.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zeki kadinin en guclu silahi tabii ki zekasi. Normal duzeyde zekiyse disiligi. Zeka toptan yoksa, gozyaslari...
Dipnot: Gozyaslarini duygu somurusu veya istedigini yaptirmak icin kullanan kadinlardan bahsettim. Aglayan bir kadina omzumuzu uzatacak kadar centilmeniz ama kendimizi kullandiracak kadar salak da degiliz. Linc edilmemek icin not dusme geregi duydum 🤓
Vücudu komple. Bu durum sıkıcı aslında. Bir kadının vücudunu kullanarak erkekleri kendine çekmeye calışması. Şirketler bile müşteri kazanmak icin kadınların fiziğini kullanıyor. Mankenler kensi vücutlarını elin markalarına ait kıyafetleri göstermek için kullanıyor. Soayal medya da orasinı burasıni açan kızların binlerce takipçisi oluyor. Ben erkek olarak sıkıldım. bu durumdan. Heryerde aynı türden kızlar var artik. Belki doğal kız görmek istiyorum boyle her seyden kendini arındirmış vücudu güzel olsa bile bunu ön plana koymayan, her erkege göz kırpmayan kızları özledim. Esasen kadınlar vucutlarinı başkalarinin himayesi altına aldıkları müddetçe ailah değil silahın kabzası oluyorlar. Kim tutup nereye doğrultursa artık. Özgür ve kensini tek erkege adayacak kızları özledim.
Keskin zekasi net :Savaşlar vs gider yok fiziği o basit erkekte ise yarar, ağlaması gülüşü bunları zaten planlayarak yapar o da zaten yine zekası aklı yani kadın isterse dünyayı birbirine katar çok bı şey bilmeye gerek azıcık tarihe bakman yeterli Osmanlı gibi devletler imparatorluklar örnekler vs. İşin özü bu biz uyanık olmaya calisagiz
Kadınlar hiç öyle görünmemekle birlikte aslında oldukça pragmatik ve akılcıdır. Doğru kullandıkları sürece en güçlü yönleri de budur. Ha bir de başka kadınların başka! silahlarından etkilenmezler pek. Bu da güçlü yönlerindendir 😊
Kişilikli ve kültürlü bir kadının iki silahı var kullanmasını bildiği taktirde... İlki kadınlığı ikincisi dişiliği.. Kültürlü ve ileriyi gören erkekler öncelikle kadınlığı silah olan kadındır..Çünkü kadın gibi kadın her yerde erkeğin argumanıdır..
Aklı. Akıllı kadın ne acizdir, ne kaldırılabilir. Bence kâfi. Başka cephaneye gerek yok. Onun aklını kocaman bir mutluluğa çevirmekte diğerlerinin elinde ya da cehenneme çevirmekte...
Cazibesi derler ama bence değil. Cazibe ile paçozları toplarsın. Bence en güçlü silahı beyni. Kadınlar istedikleri zaman beyinlerini çok iyi kullanıyorlar.
Game of thronesda kraliçe Starkın kızına derki: bir kadının en güçlü silahı kullanmasını bilirse bacaklarının arasındadı. Yanlış anlaşılmasın ama katılıyorum